Košice – Prešov 4:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
4:0 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Piatok 26.11.2010, 15:30Niké liga
     
    Koniec zápasu. (17:19:16)
     
    90+
    Hlavný rozhodca nadstavuje 1 minútu.
     
    89
    Necelé dve minúty pred koncom riadneho hracieho času sa už na futbalovom štadióne na Čermeli už len oslavuje, dobrý výkon žlto-modrých okorenení štyrmi gólmi, ľudia čo si dnes našli cestu na futbal určite nemôžu odísť nespokojní.
     
    87
    Košice dali gól! TAK TO JE PARÁDA, UROŠ MATIČ, ktorý bol 30 sekúnd na hracej plochy sa prvýkrát dotkol lopty, a čo svet nevidel jeho strela prestrelila prešovského brankára, ktorý v páde už loptu nedokázal zblokovať.
     
    86
    Posledné striedanie Košíc, z hracej plochy odchádza Kamil Karaš, ktorého strieda Uroš Matič.
     
    84
    Šanca Košíc na strelenie štvrtého gólu, Pačinda v dobrej príležitosti pálil smerom na bránu, mal to však na pravú nohu, k dorážke sa však dostal Kamil Karaš, Diviš bol v tomto osobnom súboji úspešnejší.
     
    83
    Jaroslav Kolbas rýchlu loptu do behu, košický hráč poslal loptu pred bránu kde však stál pozorný Diviš, ktorý stratil nepriestreľnosť po 425 minútach.
     
    81
    9 minút pred koncom riadneho hracieho času je na košickom futbalovom štadióne zrejme o víťazovi dnešného strenutia rozhodnuté, už fakt neviem čo by sa muselo stať aby Košice o tento výrazný náskok prišli.
     
    80
    Taktiež striedanie hostí, na hraciu plochu prichádza Martin Pribula, ktorý vymieňa Ján Papaj.
     
    78
    Striedanie na domáceho strane, z hracej plochy odchádza hrdina dnešného stretnutia Marko Milinkovič, ktorého strieda Erik Pačinda.
     
    77
    Prešov sa po treťom góle domáceho tímu nevie naladiť na futbal, hosťom sa momentálne nič nedarí a pomaly ale isto začínajú vyzerať veľmi odovzdane.
     
    75
    A diváci veselo oslavujú ďalej, 3:0 nad odvekým rivalom sa často nevidí, veľká škoda, že tu nieje viacej divákov.
     
    73
    Jednoznačné vedenie svojich hráčov môže oslavovať na štadióne 1300 divákov, čo je oficiálny údaj o návšteve dnešného východoslovenského derby!
     
    71
    Košice dali gól! MARKO MILINKOVIČ využil krátko po svojom druhom góle chybu hostí, dostal sa k strele zhruba 20 metrov od brány a jeho prudký ale presný pokus prešiel opäť za chrbát prešovského brankára, Marko Milinkovič sa tak môže tešiť z prvého hetriku Košíc v tejto sezóne.
     
    70
    Košice dali gól! Mám pocit, že o zápase je už rozhodnuté, keď Peter Šinglár našiel v správny čas pred bránou MARKA MILINKOVIČA, ktorý efektne obstrelil brankára a môže sa tak tešiť z druhého gólu v zápase.
     
    68
    Pekná akcia Košíc, keď mal gól na dosah Kamil Karaš ukončil hvizd hlavného rozhodcu, ktorý si všimol, že pri osobnom súboji Kamila Kuzmu mierne prifilmoval domáci hráč a miesto penalty nasledovala len žltá karta pred Kuzmu.
     
    66
    Prešov cíti šancu niečo spraviť s výsledkom, stále tlačí svojho súpera bližšie a bližšie pred bránu, domáci futbalisti momentálne nehrajú veľmi kompaktne a veľa nechýbalo aby musel Repinský loviť loptu zo svojej brány.
     
    64
    Viliam Macko, ktorý nastúpil do stretnutia cez polčas zahrával priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, prešovský hráč nepríjemne zatočil loptu na bránu no pozorný Roland Repinský zareagoval správne a loptu zachytil do lapačky.
     
    63
    Prešov je naďalej aktívnejší a je častejšie pri lopte, domáca obrana sa tak dostáva pod tlak čo sa prejavuje aj na zhoršenej hre žlto-modrých, ktorí len tak tak stíhajú svojmu súperovi. Na ich mieste by som sa veľmi nespoliehal na jednogólové vedenie.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Milinkovič, 70. Milinkovič, 71. Milinkovič, 87. Matič

    Karty:   57. Čonka (KOS), 68. Kuzma (KOS)   42. Piter-Bučko (PRE)


    MFK Košice:
    FC TATRAN Prešov:

    Rozhodca: Pavol Chmura

    Diváci: 1300