Košice – Prešov 4:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
4:0 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Piatok 26.11.2010, 15:30Niké liga
     
    87
    Košice dali gól! TAK TO JE PARÁDA, UROŠ MATIČ, ktorý bol 30 sekúnd na hracej plochy sa prvýkrát dotkol lopty, a čo svet nevidel jeho strela prestrelila prešovského brankára, ktorý v páde už loptu nedokázal zblokovať.
     
    86
    Posledné striedanie Košíc, z hracej plochy odchádza Kamil Karaš, ktorého strieda Uroš Matič.
     
    84
    Šanca Košíc na strelenie štvrtého gólu, Pačinda v dobrej príležitosti pálil smerom na bránu, mal to však na pravú nohu, k dorážke sa však dostal Kamil Karaš, Diviš bol v tomto osobnom súboji úspešnejší.
     
    80
    Taktiež striedanie hostí, na hraciu plochu prichádza Martin Pribula, ktorý vymieňa Ján Papaj.
     
    78
    Striedanie na domáceho strane, z hracej plochy odchádza hrdina dnešného stretnutia Marko Milinkovič, ktorého strieda Erik Pačinda.
     
    73
    Jednoznačné vedenie svojich hráčov môže oslavovať na štadióne 1300 divákov, čo je oficiálny údaj o návšteve dnešného východoslovenského derby!
     
    71
    Košice dali gól! MARKO MILINKOVIČ využil krátko po svojom druhom góle chybu hostí, dostal sa k strele zhruba 20 metrov od brány a jeho prudký ale presný pokus prešiel opäť za chrbát prešovského brankára, Marko Milinkovič sa tak môže tešiť z prvého hetriku Košíc v tejto sezóne.
     
    70
    Košice dali gól! Mám pocit, že o zápase je už rozhodnuté, keď Peter Šinglár našiel v správny čas pred bránou MARKA MILINKOVIČA, ktorý efektne obstrelil brankára a môže sa tak tešiť z druhého gólu v zápase.
     
    68
    Pekná akcia Košíc, keď mal gól na dosah Kamil Karaš ukončil hvizd hlavného rozhodcu, ktorý si všimol, že pri osobnom súboji Kamila Kuzmu mierne prifilmoval domáci hráč a miesto penalty nasledovala len žltá karta pred Kuzmu.
     
    57
    Prvá žltá karta domáceho tímu v dnešnom stretnutí, Matúš Čonka je ten, ktorý si v osobnom súboji počínal nedovolene a zaslúžene dostáva od hlavného rozhodcu napomenutie.
     
    53
    Hlavný rozhodca teraz pripravil domácich hráčov o čistú penaltu, keď sa po dobrej práci rútil pred bránu Škutka, lopta sa však nakoniec odrazila k Jurčovi, ktorý sa už už rútil na bránu keď ho kolenom zrazil k zemi jeden z hráčov Prešova.
     
    42
    Červená karta prešovského hráča, ktorý už po odpískaní fauloval nešetrne jedného zo žlto-modrých, Piter-Bučko už odchádza do útob štadióna a hostia budú musieť do konca stretnutia hrať bez jedného muža v poli.
     
    37
    O tom ako je veľmi nebezpečné hrať v takomto chladnom počasí svedčí aj nie príliš presvedčivý zákrok prešovského brankára, Jakub Diviš mal veľké problémy so zachytením pokusu jedného z hráčov MFK, ktorý vystrelil na po zemi, Diviš zareagoval až na dvakrát, navyše k dorážke sa už dostával Škutka.
     
    24
    Roland Repinský mal teraz čo robiť s nenápadným pokusom jedného z útočníkov prešovského tímu, ktorý poslal loptu nebezpečne blízko pri zemi, tento pekný pokus však aj keď s problémami zachytil pozorný košický brankár.
     
    17
    Avdija Vršajevič a jeho pokus teraz zamestnal košického brankára, ktorý v dnešnom chladnom počasí musel čeliť prudkému pokusu svojho súpera, loptu však na dvakrát dokázal "uchmatnúť" a hostia sa ani z tejto útočnej akcie netešili z vyrovnávajúceho gólu.
     
    10
    Košice dali gól! Po rohovom kope hostí, ktorý nedopadol podľa predstáv sa hostia museli rýchlo vrátiť pred svoju bránu, kde sa osmelil k strele MARKO MILINKOVIĆ, ktorý síce loptu netrafil ideálne ale v tomto prípade skákajúca lopta oklamala prešovského brankára, ktorý sa poriadne natiahol ale nič iné mu neostáva len vyloviť loptu zo svojej brány a pokračovať ďalej v zápase.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Milinkovič, 70. Milinkovič, 71. Milinkovič, 87. Matič

    Karty:   57. Čonka (KOS), 68. Kuzma (KOS)   42. Piter-Bučko (PRE)


    MFK Košice:
    FC TATRAN Prešov:

    Rozhodca: Pavol Chmura

    Diváci: 1300