Košice – Prešov 4:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
4:0 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Piatok 26.11.2010, 15:30Niké liga
     
    87
    Košice dali gól! TAK TO JE PARÁDA, UROŠ MATIČ, ktorý bol 30 sekúnd na hracej plochy sa prvýkrát dotkol lopty, a čo svet nevidel jeho strela prestrelila prešovského brankára, ktorý v páde už loptu nedokázal zblokovať.
     
    71
    Košice dali gól! MARKO MILINKOVIČ využil krátko po svojom druhom góle chybu hostí, dostal sa k strele zhruba 20 metrov od brány a jeho prudký ale presný pokus prešiel opäť za chrbát prešovského brankára, Marko Milinkovič sa tak môže tešiť z prvého hetriku Košíc v tejto sezóne.
     
    70
    Košice dali gól! Mám pocit, že o zápase je už rozhodnuté, keď Peter Šinglár našiel v správny čas pred bránou MARKA MILINKOVIČA, ktorý efektne obstrelil brankára a môže sa tak tešiť z druhého gólu v zápase.
     
    10
    Košice dali gól! Po rohovom kope hostí, ktorý nedopadol podľa predstáv sa hostia museli rýchlo vrátiť pred svoju bránu, kde sa osmelil k strele MARKO MILINKOVIĆ, ktorý síce loptu netrafil ideálne ale v tomto prípade skákajúca lopta oklamala prešovského brankára, ktorý sa poriadne natiahol ale nič iné mu neostáva len vyloviť loptu zo svojej brány a pokračovať ďalej v zápase.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Milinkovič, 70. Milinkovič, 71. Milinkovič, 87. Matič

    Karty:   57. Čonka (KOS), 68. Kuzma (KOS)   42. Piter-Bučko (PRE)


    MFK Košice:
    FC TATRAN Prešov:

    Rozhodca: Pavol Chmura

    Diváci: 1300