Lipsko – Stuttgart 5:1 (kon.)
koniec
RB Lipsko
5:1 (0:1)
VfB Stuttgart
cz Piatok 25.08.2023, 20:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    76
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Hororový poločas z pohledu Stuttgartu korunuje XAVI SIMONS pátým gólem! Openda vyslal SIMONSE do samostatného úniku, mladý talent napoprvé neuspěl, ovšem rychle se ihned zorientoval a z malého vápna posílá balón za Nübelova záda!
     
    73
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Roh rozehraný na krátko připravili hlavní aktéři KEVINU KAMPLOVI na hranici vápna, odkud KEVIN KAMPL vypálil směrem na bránu! Jeho pokus tečoval Haraguči, a tak byl Alexander Nübel bezmocný.
     
    66
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Red Bull prožívá snový druhý poločas. David Raum nasměroval míč z levé strany na zadní tyč, kde si naskočil přes dva hráče LOIS OPENDA a hlavičkou z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť!
     
    63
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Simons přistrčil míč DANIMU OLMOVI, který se s míčem hbitě otočil a svou levačkou vymetl pravý dolní roh Nübelovy svatyně.
     
    51
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí nachází po přestávce vyrovnávací branku! Zagadou přihrál míč brankáři velmi pomalu, a tak při odkopu Alexandera Nübela stihl míč srazit do brány BENJAMIN HENRICHS!
     
    36
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Velkou chybu v rozehrávce dokázali hosté potrestat! Raumovu mizernou přihrávku sklepnul Karazor na SERHOUA GUIRASSYHO. Ten si přebral před vápnem míč, udělal kličku obránci a uklidil míč k levé tyči! Brankář Blaswich si na míč sáhl, ale nedokázal jej vytěsnit mimo tři tyče. 0:1

    Ondřej Kučera

    Góly: 51. Henrichs, 63. Olmo (Simons), 66. Openda (Raum), 73. Kampl, 76. Simons (Openda) – 36. Guirassy (Karazor)

    Karty:   61. X. Schlager (RBL) – 45+6. M. Rose (STU), 64. Egloff (STU)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 9:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:10.
    RB Lipsko: Blaswich – Henrichs, Simakan (85. Baumgartner), Orbán (C), Raum – Kampl, X. Schlager – Simons (79. Werner), Olmo (85. Klostermann) – Openda (79. Forsberg), Poulsen (79. Šeško).
    Náhradníci: Zingerle – Carvalho, Seiwald, Lukeba.

    Tréner: M. Rose

    VfB Stuttgart: Nübel – Stenzel (70. Massimo), Anton (C), Zagadou, Itó – Egloff (70. Haraguči), Karazor – Silas (58. Sosa), Jeong Woo-yeong (90+1. Leweling), Führich (90+1. Mittelstädt) – Guirassy.
    Náhradníci: Bredlow – Millot, Milošević.

    Tréner: S. Hoeneß

    Rozhodca: Willenborg – Aarnink, Kleve