Nantes – Monaco 3:3 (kon.)
koniec
FC Nantes
3:3 (2:1)
AS Monaco
cz Piatok 25.08.2023, 21:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 0:11. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:7. (22:57:44)
     
    Zápas je u konce. Tohle byla naprostá fantazie a reklama na fotbal. Nantes skórovali už ve 48. minutě a opět se dostali do dvougólového vedení. Po další trefě Ben Yeddera a Boadua, který byl na hřišti před vstřelenou brankou asi minutu, nakonec duel končí remízou 3:3. Oba týmy přitom měly ještě několik šancí, a to i velkých. Body si dnes musí rozdělit.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Další brejk Nantes. O ten se ale připravil domácí tým sám. Mollet si totiž pomáhal v souboji rukami, až stáhl k zemi Golovina.
     
    90+5
    Dalekonosná rána Zakarii, který to zkusil ještě z pozice před vápnem, mířila velice dobře k levé tyčce. Descamps měl ale na zákrok dost času a tak čtvrtý inkasovaný gól nepřipustil.
     
    90+4
    Diattův centr mířil na Boadua, který by mohl hlavičkovat do prázdné branky. Na centr si ale skvěle vyskočil Descamps a vyhlavičkoval ho.
     
    90+3
    Zakaria se nyní musel rychle vysunout ke své brance. Na poslední chvíli míč vykopl před presujícím Molletem. Monaco orpavdu nechává zadní vrátka do kořán otevřeny.
     
    90+2
    Jeden z fotbalistů Nantes běžel na branku sám. V pokutovém území se skácel k zemi a pravděpodobně to bylo po kontaktu. Alespoň se to tak zdálo z televizních záběrů. Ale sudí i tentokrát zůstal klidný.
     
    90+1
    Golovin si s Boaduem v běhu několika sekund několikrát vyměnil míč. Dávali si prostor tak dlouho, až došlo k odebrání míče soupeřem.
     
    90
    Pallois nyní odklidil míč, který mířil na osamoceného Ben Yeddera. Tenhle stoper dnes předvádí neskutečnou defenzivní práci a je opravdu radost na něj pohledět.
     
    89
    Nantes ještě mířilo do brejku, ale Golovin tuto akci zastavil skluzem, který míč poslal do autu. Po něm Monaco míč už získalo.
    86. Myron BOADU - 3:3
     
    86
    Monaco právě vstřelilo branku! Nyní už srovnáno je! MYRON BOADU byl na hřišti asi minutu. Naběhl si do vápna, kde se k němu odrazila hlavička jeho spoluhráče o břevno. Následně už jen jednoduše doklepl do prázdné branky. Bez asistence.
     
    85
    Střídání v týmu AS Monaco:
    ze hřiště odchází Soungoutou Magassa, přichází Myron Boadu.
     
    84
    Monaco klepe na dveře, tlačí, snaží se, co to jde. Ale prostě se k vytouženému srovnání nemůže dostat. Nyní kombinuje kolem vápna.
     
    83
    Camara přihrál k penaltovému puntíku, kde se nacházel Fofana. Tam mu ale míč byl téměř okamžitě odražen od nohy pryč.
     
    82
    Ben Yedder se dostal ke střele, ale ta byla Palloisem odklizena do zámezí. Pallois předvedl parádní práci i u následného rohového kopu.
     
    82
    Fofana posunul ne levé straně podél autové čáry na Henriqueho. Ten v rychlosti centroval po zemi před branku, kde ale na míč ani skluzem nedosáhl Minamino.

    Jiří Polášek

    Góly: 5. Mohamed (pen.), 15. Castelletto (Bamba), 48. Mohamed (Merlin) – 27. Minamino (C. Henrique), 59. Ben Yedder, 86. Boadu

    Karty:   7. Castelletto (NAT), 65. Moutoussamy (NAT) – 9. Singo (ASM), 55. Golovin (ASM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 0:11. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:7.
    FC Nantes: Descamps – Pierre-Gabriel, Castelletto, Pallois – Coco, Chirivella (C), Augusto (69. M. Sissoko), Merlin (81. Hadjam) – Bamba (60. Moutoussamy), Mohamed (81. Mollet), Simon (69. Ganago).
    Náhradníci: Petrić – Appuah, Marquinhos, Meupiyou.

    Tréner: Pierre Aristouy

    AS Monaco: Köhn – Singo, Zakaria, Magassa (85. Boadu) – Vanderson (74. Diatta), Yo. Fofana, Mo. Camara, C. Henrique – Minamino, Ben Yedder (C), Golovin.
    Náhradníci: Liénard, Majecki – Efekele, Jakobs, Maripán, Matazo, Matsima.

    Tréner: Adi Hutter

    Rozhodca: Jeremie Pignard (FRA)