Nantes – Monaco 3:3 (kon.)
koniec
FC Nantes
3:3 (2:1)
AS Monaco
cz Piatok 25.08.2023, 21:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Myron BOADU - 3:3
     
    86
    Monaco právě vstřelilo branku! Nyní už srovnáno je! MYRON BOADU byl na hřišti asi minutu. Naběhl si do vápna, kde se k němu odrazila hlavička jeho spoluhráče o břevno. Následně už jen jednoduše doklepl do prázdné branky. Bez asistence.
    59. Wissam Ben Yedder - 3:2
     
    59
    Monaco právě vstřelilo branku! Hosté snižují a dostávají se opět na dostřel. Už Fofana se na hranici malého vápna octl v parádní situaci, jeho gólovku ale ještě zastavil Castelletto. Jenže míč se odrazil k jednomu z nejlepších hráčů Ligue 1 WISSAMU BEN YEDDEROVI, který ho doklepl za záda Descampse..
    48. Mustafa MOHAMED - 3:1
     
    48
    Nantes právě vstřelili branku! Tak to je nástup domácích jako hrom! V obraně Monaca byl opět velký zmatek. Merlin odcentroval, jeden z jeho spoluhráčů se ho snažil zasáhnout skluzem, což se mu nepovedlo. Míč propadl až k MUSTAFOVI MOHAMEDOVI, který už ho nádherně a hlavně nechytatelně uklidil do pravé části branky.. Asistence: Quentin Merlin.
    27. Takumi MINAMINO - 2:1
     
    27
    Monaco právě vstřelilo branku! Hosté snižují po parádní akci. Tu započal už Golovin, který zkusil vypálit z dobré pozice, ale soupeřův obránce na něj zareagoval. Míč se ale dostal k Henriquemu, který následným parádním centrem našel TAKUMI MINAMINA. Japonský hráč pak nádhernou hlavičkou poslal míč přímo pod víko. Asistence: Caio Henrique.
    15. Jean-Charles CASTELLETTO - 2:0
     
    15
    Nantes právě vstřelili branku! Tak tohle je šok! Nádherný míč z rohu poslal Bamba ideálně pro JEANA-CHARLESE CASTELLETTA. Ten si na něj naběhl a parádně ho hlavou umístil k pravé tyči. Kanárci vedou 2:0 Asistence: Abdoul Kader Bamba.
    5. Mustafa MOHAMED - 1:0
     
    5
    Nantes právě vstřelili branku! Domácí jdou vrzy do vedení, protože pokutový kop zvládl proměnit MUSTAFA MOHAMED. Ten míč poslal po zemi do levé části branky s velkým přehledem.

    Jiří Polášek

    Góly: 5. Mohamed (pen.), 15. Castelletto (Bamba), 48. Mohamed (Merlin) – 27. Minamino (C. Henrique), 59. Ben Yedder, 86. Boadu

    Karty:   7. Castelletto (NAT), 65. Moutoussamy (NAT) – 9. Singo (ASM), 55. Golovin (ASM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 0:11. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:7.
    FC Nantes: Descamps – Pierre-Gabriel, Castelletto, Pallois – Coco, Chirivella (C), Augusto (69. M. Sissoko), Merlin (81. Hadjam) – Bamba (60. Moutoussamy), Mohamed (81. Mollet), Simon (69. Ganago).
    Náhradníci: Petrić – Appuah, Marquinhos, Meupiyou.

    Tréner: Pierre Aristouy

    AS Monaco: Köhn – Singo, Zakaria, Magassa (85. Boadu) – Vanderson (74. Diatta), Yo. Fofana, Mo. Camara, C. Henrique – Minamino, Ben Yedder (C), Golovin.
    Náhradníci: Liénard, Majecki – Efekele, Jakobs, Maripán, Matazo, Matsima.

    Tréner: Adi Hutter

    Rozhodca: Jeremie Pignard (FRA)