Al Ahly – Flamengo 2:4 (kon.) | Real Madrid – Al Hilal 5:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:3 (2:1)
Al Hilal FC
cz Sobota 11.02.2023, 20:00 • Prince Moulay Abdellah Stadium, Rabat • Majstrovstvá sveta klubov • Finále
Predzápasové kurzy
    79. Luciano VIETTO - 5:3
     
    79
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! Michael si seběhl z levé strany do šestnáctky a poté poslal míč pod sebe, aby LUCIANO VIETTO předvedl nádhernou otočku a skóroval z blízkosti do prázdné brány! Jeho druhý gól ve finále. Asistence: Michael.
    69. Vinícius JÚNIOR - 5:2
     
    69
    Real Madrid právě vstřelil branku! VINÍCIUS JÚNIOR se na levé straně šestnáctky nádherně uvolnil mezi dvěma protihráči, když jednomu z nich nasadil jesle, a přestože mu obránce míč ve skluzu vypíchl, Daniel Ceballos mu ho na levé straně šestnáctky trochu nechtěně připravil, protože se sám chystal zakončit, aby přízemní technickou střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Real vede 5:2. Asistence: Daniel Ceballos.
    63. Luciano VIETTO - 4:2
     
    63
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! LUCIANO VIETTO si pohlídal ofsajdovou past a po krásné kolmé přihrávce z pravé strany šestnáctky přehodil vybíhajícího brankáře Realu Madrid směrem ke vzdálenější levé tyči! Pro Al Hilal gól naděje a je sníženo na 4:2. Asistence: Saud Abdulhamid.
    58. Federico VALVERDE - 4:1
     
    58
    Real Madrid právě vstřelil branku! FEDERICO VALVERDE si naběhl na přední tyči na přízemní centr Daniela Carvajala z pravé strany a střelou bez přípravy zamířil pod víko! Jeho druhý gól ve finále MS klubů 23. Asistence: Daniel Carvajal.
    54. Karim BENZEMA - 3:1
     
    54
    Real Madrid právě vstřelil branku! Vinícius Júnior si na levém křídle krásně narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poté poslal před bránu Hilalu nádherný přízemní centr šajtlí, na který si naběhl KARIM BENZEMA, a z blízkosti napálil míč pod břevno! Real vede 3:1. Asistence: Vinícius Júnior.
    26. Moussa MAREGA - 2:1
     
    26
    Al-Hilal právě vstřelilo branku! Mohamed Kanno parádně načasoval kolmou přihrávku za obranu a MOUSSA MAREGA se ocitl sám za obranou Realu, čehož dokonale využil, když přízemní střelou z hranice šestnáctky procedil míč pod brankářem Realu do sítě – 2:1! Asistence: Mohamed Kanno.
    18. Federico VALVERDE - 2:0
     
    18
    Real Madrid právě vstřelil branku! FEDERICO VALVERDE se na pravé straně šestnáctky pohotově opřel do odvráceného míče a jeho přízemní střela se od pravé nohy brankáře Al Hilal odrazila ke vzdálenější levé tyči! Stav 2:0!
    13. Vinícius JÚNIOR - 1:0
     
    13
    Real Madrid právě vstřelil branku! Real Madrid předvedl fantastickou kombinační akci na jeden dotek a VINÍCIUS JÚNIOR po kolmé přihrávce od Karima Benzemy zamířil z levé strany šestnáctky pod levou nohou brankáře k bližší tyči! Netrvalo to dlouho a Real vede 1:0. Asistence: Benzema.

    Tomáš Reiner

    Góly: 13. Júnior (Benzema), 18. Valverde, 54. Benzema (Júnior), 58. Valverde (Carvajal), 69. Júnior (Ceballos) – 26. Marega (Kanno), 63. Vietto (Abdulhamid), 79. Vietto (Michael)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:8.
    Real Madrid: Lunin – Carvajal (79. Vallejo), Rüdiger, Alaba, Camavinga – Modrić (74. Nacho), Tchouaméni (62. Ceballos), Kroos (74. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (62. Rodrygo), Vinícius
    Júnior.

    Náhradníci: López – Vallejo, Arribas, Rodrygo, Martín, Asensio, Adriozola, Ceballos, Militão, Cañizares, Díaz, Nacho.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Al Hilal FC: Al Muaiouf (C) – Abdulhamid, Hyun-Soo, Al Bulayhi, K. Al Dawsari – Kanno, Cuéllar – Carrillo (75. Michael), Vietto (87. Al Hamdan), S. Al Dawsari (74. N. Al Dawsari) – Marega (86. Ighalo).
    Náhradníci: Al Wotayan – Ighalo, Al Owais, Al Juwayr, Jahfali, Faqeehi, Al Hamdan, N. Al Dawsari, Al Khaibari, Michael, Al Shehri, Otayf.

    Tréner: Ramón Ángel Díaz

    Rozhodca: Anthony Taylor. Asistenti: Gary Beswick, Adam Nunn. Čtvrtý rozhodčí: Ning Ma. VAR: Massimiliano Irrati. AVAR: Ming Fu

    Diváci: 44439