Frankfurt – Hertha 2:2 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
2:2 (0:1)
Hertha BSC
Piatok 06.12.2019, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Frankfurt dal gól!
    Domáci vyrovnávajú! Center z rohového kopu na prednú tyč nadvihol k zadnej tyči Hinteregger a tam si k lopte dobehol úplne voľný SEBASTIAN RODE, ktorý prestrelil vybiehajúceho brankára Krafta.
     
    65
    Frankfurt dal gól!
    Domáci rýchlo odpovedajú a vracajú sa do zápasu! Na center z rohového kopu si najlepšie vyskočil Touré, ktorého hlavičku ešte tečoval pred brankárom Kraftom MARTIN HINTEREGGER. I tento gól skúmal VAR, ani tentokrát sa však ofsajd nenašiel.
     
    63
    Hertha dala gól!
    Efektívna Hertha strieľa zo svojej prvej gólovej príležitosti v druhom polčase druhý gól! Center na hranicu šestnástky nadvihol jeden z hráčov hosťujúceho tímu k zadnej tyči, kde sa k lopte dostal Boyata. Ten loptu okolo brankára Rönnowa posunul do bránkoviska a dobiehajúci MARKO GRUJIĆ ju dorazil do prázdnej brány Frankfurtu. Gól ešte skúmal VAR, ani jeden z hráčov Herthy ale nebol v ofsajde a gól tak platí!
     
    30
    Hertha dala gól!
    Hostia otvárajú skóre! Plattenhardt kolmicou medzi dvoch obrancov posunul loptu na ľavom krídle ku Grujićovi. Srb potom krásnou prihrávkou okolo obrancu Eintrachtu z ľavej strany vysunul do šestnástky hostí DODIHO LUKEBAKIA, ktorý si loptu potiahol smerom k bráne a z ostrého uhla strelou pomedzi nohy prekonal brankára Rönnowa.

    Michal Sadlek

    Góly: 65. Hinteregger, 86. Rode – 30. Lukebakio, 63. Grujić

    Karty:   52. A. Touré (FRN), 71. Paciência (FRN), 72. Hasebe (FRN) – 9. Duda (HER), 24. Stark (HER), 72. Selke (HER), 90+3. Kraft (HER)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 13:5. Rohy: 16:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:19.
    Eintracht Frankfurt: Rönnow – A. Touré, Hasebe (C), Hinteregger – D. da Costa, Sow, G. Fernandes (62. Rode), Kostić – Kamada – André Silva (84. Joveljić), Paciência.
    Náhradníci: Wiedwald – N'Dicka, Joveljić, Torró, Rode, Chandler, Durm, N. Stendera, Cetin.

    Hertha BSC: Kraft – Stark (C) (79. Mittelstädt), Boyata, Rekik – Klünter, Grujić, Darida, Plattenhardt – Duda (49. Löwen) – Selke, Lukebakio (80. M. Wolf).
    Náhradníci: Smarsch – Löwen, Kalou, Köpke, Dilrosun, Mittelstädt, Ibišević, Torunarigha, M. Wolf.

    Rozhodca: Dingert – Christ, Gerach

    Diváci: 50 000