Montreal – NJ Devils 4:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.)
San Jose – LA Kings 4:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 2:5 (kon.) | Minnesota – Ottawa 7:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
koniec
Philadelphia Flyers
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
Detroit Red Wings
cz Piatok 29.11.2019, 22:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:51 James van Riemsdyk - 6:1
     
    57:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka pro domácí mužstvo! JAMES VAN RIEMSDYK sledoval kotouč po odrazu před branku, ukázal skvělý důraz na brankovišti a doklepl puk do sítě! Asistence: Tyler Pitlick, Robert Hägg.
    40:57 Oskar LINDBLOM - 5:1
     
    40:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek okamžitě přidává i pátou branku! Detroit je doslova na kolenou! OSKAR LINDBLOM sledoval postup Provorova před branku, neustále sledoval kotouč a důrazem před brankou poslal puk do sítě! Asistence: Ivan Provorov, Jakub Voráček.
    40:27 Kevin HAYES - 4:1
     
    40:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia hned v úvodu třetí třetiny přidává čtvrtou branku a přibližuje se k vítězství! Po rychlé akci si KEVIN HAYES nabruslil na přihrávku před branku a usměrnil puk za záda bezmocného brankáře! Asistence: Scott Laughton, Joel Farabee.
    39:48 Sean COUTURIER - 3:1
     
    39:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek dokázal udeřit také v závěru druhé třetiny a odskakuje na rozdíl dvou branek! Po rychlé akci projel do útočného pásma Matt Niskanen, který nahodil puk před branku a SEAN COUTURIER na druhý pokus dostal puk za brankovou čáru! Asistence: Matt Niskanen, Jakub Voráček.
    19:02 Shayne GOSTISBEHERE - 2:1
     
    19:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia dokázala v závěru první třetiny využít přesilovou hru a bere si zpět ztracené vedení! Pickard si sice připsal dobrý zákrok, ale kotouč si poté vzal SHAYNE GOSTISBEHERE, který se otočil a bekhendem poslal domácí do vedení! Asistence: Jakub Voráček, Sean Couturier.
    08:09 Robby FABBRI - 1:1
     
    08:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit dokázal bleskově vyrovnat! Red Wings se dočkali odměny za svou aktivitu! Andreas Athanasiou zavezl puk do útočného pásma, kde chtěl přihrát před branky, jenže od brusle bránícího hráče se puk odrazil do prostoru, odkud jej ROBBY FABBRI napálil do sítě! Asistence: Andreas Athanasiou, Valtteri Filppula.
    02:56 Scott LAUGHTON - 1:0
     
    02:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Philadelphia se vedení ujímá velmi brzy! Přihrávku do samostatného úniku dostal SCOTT LAUGHTON, který před brankářem zamíchal kotoučem a našel mezírku mezi betony! Asistence: Matt Niskanen.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 3. Laughton (Niskanen), 20. Gostisbehere (Voráček, Couturier), 40. Couturier (Niskanen, Voráček), 41. K. Hayes (Laughton, Farabee), 41. Lindblom (Provorov, Voráček), 58. J. van Riemsdyk (Pitlick, Hägg) – 9. Fabbri (Athanasiou, Filppula)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, Hägg, Gostisbehere – Konecny, Frost, Giroux – Voráček, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Raffl, J. van Riemsdyk.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, McIlrath, Cholowski, Bowey, Ericsson, Biega – Fabbri, D. Larkin, Bertuzzi – Zadina, Filppula, Helm – Athanasiou, Nielsen, Glendening – Perlini, Ehn, Hirose.

    Rozhodca: MacDougall, Morton – Fournier, Suchanek

    Diváci: 18 566