Augsburg – Leverkusen 0:3 (kon.) | Hoffenheim – Mönchengladbach 0:3 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 0:1 (kon.)
Paderborn – Bayern 2:3 (kon.) | Lipsko – Schalke 1:3 (kon.) | Dortmund – Brémy 2:2 (kon.)
koniec
SC Paderborn 07
2:3 (0:1)
Bayern Mníchov
Sobota 28.09.2019, 15:30 • Benteler Arena, Paderborn • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Comana pred vlastnou šestnástkou dostáva Sebastian Vasiliadis (SC Paderborn 07). Bayern bude mať priamy kop z výbornej streleckej pozície a po ňom zrejme tento dramatický zápas skončí.
     
    90
    Coutinho kolmicou do šestnástky pripravil pozíciu na strelu z pravej strany Gnabryho, jeho zakončenie ale výborným zákrokom chytil brankár Huth.
     
    84
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Klaus Gjasula, prichádza Khiry Shelton.
     
    84
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Domáci znovu znižujú! Ritterov center odhlavičkoval jeden z hráčov Bayernu za pokutové územie k JAMILUOVI COLLINSOVI a ten poslal loptu presnou strelou z prvej k pravej tyči Neuerovej brány.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Robert Lewandowski, prichádza Thomas Müller.
     
    79
    Bayern dal gól!
    ROBERT LEWANDOWSKI sa predsa len dočkal a v šiestom kole strieľa už svoj desiaty gól! Coutinho zmiatol obranu Paderbornu tým, že za seba prepustil Süleho prihrávku a lopta prešla na rozbehnutého Lewandowského. Poliak si ju potiahol k bráne domácich a aj keď bol tiesnený dvomi obrancami Paderbornu, tak dokázal vybiehajúceho Hutha prelobovať.
     
    77
    Brankár Huth sa nedohodol so spoluhráčom z obrany a loptu daroval Lewandowskému. Ten sa dostal do šestnástky a z ľavej strany preloboval gólmana Paderbornu, jeden z vracajúcich sa obrancov domácich ale dokázal loptu letiacu do prázdnej brány na poslednú chvíľu odhlavičkovať.
     
    73
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Cauly, prichádza Marlon Ritter.
     
    69
    Domáci zrazu ožili a mohli už i vyrovnať! Pröger dostal výbornú prihrávku na pravú stranu, kde si loptu hruďou spracoval a ešte pred jej dopadom na zem i vystrelil. Jeho pokus skončil veľmi tesne mimo brány Bayernu.
     
    68
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do zápasu! Drägerov center z pravej strany zastavil KAI PRÖGER, ktorý si loptu pred Boatengom spracoval a potom ju pravačkou poslal k vzdialenejšej žrdi Neuerovej brány.
     
    66
    Bayern vytvoril v šestnástke domácich obrovský závar! Gnabryho strelu z pravej strany vyrazil výborným zákrokom brankár Huth na opačnú stranu, kde sa tesne pred bránkovou čiarou dostal k lopte Davies. Ten preniesol hru jemným oblúčikom naspäť na Gnabryho, ktorého ďalšiu strelu domáci obrancovia zablokovali.
     
    62
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Ben Zolinski, prichádza Kai Pröger.
     
    55
    Bayern dal gól!
    Krásna akcia Bayernu končí druhým gólom v sieti Paderbornu! Kimmich oblúčikom na pravú stranu vysunul za obranu domácich Gnabryho, ktorý loptu sklepol pred prázdnu bránu PHILIPPEOVI COUTINHOVI a ten ju bez problémov dorazil do svätyne Paderbornu.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Lucas Hernández, prichádza Alphonso Davies.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Thiago Alcântara, prichádza Javi Martínez.
     
    43
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Michela dostáva Niklas Süle (FC Bayern Mníchov).
     
    43
    Pavard sa pokúsil o individuálny prienik, loptu mu ale vypichol Kilian. K odrazenej lopte sa ako prvý dostal Gnabry, ktorý ju zo skvelej streleckej pozície v šestnástke poslal nad bránu Hutha.
     
    40
    Lewandowského strelu z hranice šestnástky k ľavej tyči vyrazil brankár Huth ku Coutinhovi, ktorého dorážku zrazil tesne mimo vlastnej brány jeden z vracajúcich sa hráčov Paderbornu.
     
    31
    Coman obišiel na hranici šestnástky Drägera a ľavačkou z ľavej strany poslal strelou po zemi loptu tesne mimo Huthovej brány.
     
    24
    Center z rohu obrana domácich odvrátila k hráčom hostí. Alcântara potom vracal z prvej zo stredu poľa loptu brankárovi Neuerovi, ten ale stál výrazne mimo trajektórie tejto nepresnej malej domov a tá sa zakrútila tak, že skončila len o pár centimetrov na bočnej sieti. Hosťom teraz určite poriadne odľahlo...
     
    15
    Bayern dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Coutinho krásnou prihrávkou za obranu na ľavú stranu poslal do nábehu do šestnástky SERGEA GNABRYHO, ktorý si loptu potiahol trochu do strany a nakoniec ju z pomerne ostrého uhla poslal za chrbát vybiehajúceho brankára Hutha.
     
    12
    Coutinho oblúčikom za domácu obranu vysunul nabiehajúceho Comana, ktorý preloboval nielen vybiehajúceho brankára Paderbornu Hutha, ale i bránu.
     
    8
    I majster tesár sa utne! Coutinho skvelou kolmicou poslal za obranu Paderbornu Gnabryho, ktorý v šestnástke posunul loptu pred prázdnu bránu Lewandowskému, ten však z tejto pozície nepochopiteľne minul bránu Paderbornu!

    Michal Sadlek

    Góly: 68. Pröger, 84. Collins – 15. Gnabry, 55. Coutinho, 79. Lewandowski

    Karty:   90+3. Vasiliadis (PDN) – 43. Süle (BAY)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:6.
    SC Paderborn 07: J. Huth – Dräger, Kilian, Hünemeier (C), Collins – Vasiliadis, Gjasula (84. Shelton) – Antwi-Adjei, Zolinski (62. Pröger), Cauly (73. Ritter) – Michel.
    Náhradníci: Zingerle – Holtmann, Jans, Pröger, Mamba, Sabiri, Strohdiek, Shelton, Ritter.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, J. Boateng, Lucas Hernández (46. A. Davies) – Kimmich, Th. Alcântara (46. Javi Martínez) – Gnabry, Coutinho, Coman – Lewandowski (80. T. Müller).
    Náhradníci: Ulreich – Cuisance, Alaba, Tolisso, Javi Martínez, T. Müller, A. Davies.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Foltyn

    Diváci: 15 000