Augsburg – Leverkusen 0:3 (kon.) | Hoffenheim – Mönchengladbach 0:3 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 0:1 (kon.)
Paderborn – Bayern 2:3 (kon.) | Lipsko – Schalke 1:3 (kon.) | Dortmund – Brémy 2:2 (kon.)
koniec
SC Paderborn 07
2:3 (0:1)
Bayern Mníchov
Sobota 28.09.2019, 15:30 • Benteler Arena, Paderborn • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu SC Paderborn 07 – FC Bayern Mníchov, ktorý sa odohrá v rámci šiesteho kola nemeckej Bundesligy. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    SC Paderborn 07

    Nováčik vstúpil do svojej historicky druhej bundesligovej sezóny katastrofálne a s jediným bodom z piatich zápasov je na poslednom mieste ligovej tabuľky. Jediný bod získal Paderborn za remízu 1:1 vo Wolfsburgu. Hlavnou slabinou tímu je mizerná obrana, keďže horšiu obranu ako Paderborn (14 inkasovaných gólov) má už len predposledný Mainz. Ani 6 strelených gólov nie je žiadnym strhujúcim výsledkom, pozitívom ale je, že Paderborn dokázal skórovať v každom odohranom zápase bez ohľadu na súpera. Dnes ho čaká obhajca titulu, proti ktorému bude na domácej pôde jasným outsiderom.

    Predošlých 5 ligových zápasov:
    Bayern Leverkusen – Paderborn 3:2
    Paderborn – Freiburg 1:3
    Wolfsburg – Paderborn 1:1
    Paderborn – Schalke 04 1:5
    Hertha Berlín – Paderborn 2:1

    Zaujímavosti:
    - Paderborn strelil 5 zo svojich 6 gólov v prvých polčasoch.
    - Paderborn je v tomto ročníku jediným tímom, ktorý v prvých 15 minútach svojich domácich bundesligových zápasov strelil dva góly.
    - Tréner Paderbornu Steffen Baumgart je aktuálne v Bundeslige jediným trénerom, ktorý si ešte v najvyššej nemeckej súťaži vo svojej kariére nepripísal na svoje konto ani jednu výhru.
     
    FC Bayern Mníchov

    Bayern vstúpil do novej sezóny prehrou v Nemeckom superpohári s Borussiou Dortmund (0:2), od tej doby však už v súťažnom zápase neprehral. V Bundeslige je priebežne na druhom mieste s dvojbodovou stratou na prvé Lipsko. Bavori majú najproduktívnejší útok súťaže, keď strelili už 16 gólov, z toho 9 má na konte jasne najlepší strelec tohto ročníka Robert Lewandowski. Dnes sú tak v súboji s nováčikom jasným favoritom a čokoľvek iné, ako zisk troch bodov, by bolo obrovským fiaskom mníchovského veľkoklubu.

    Predošlých 5 ligových zápasov:
    Bayern Mníchov – Hertha Berlín 2:2
    Schalke 04 – Bayern Mníchov 0:3
    Bayern Mníchov – Mainz 6:1
    RB Lipsko – Bayern Mníchov 1:1
    Bayern Mníchov – Kolín nad Rýnom 4:0

    Nebude hrať: Leon Goretzka (zranenie stehna)

    Zaujímavosti:
    - Bayern neprehral žiadny z posledných 21 bundesligových zápasov s tímom, ktorý bol v danej chvíli posledný v tabuľke (18 výhier a 3 remízy).
    - Všetkých 16 gólov Bayernu v tejto sezóne strelili zahraniční hráči, Nemci nemajú na konte ani jeden gól.
    - Robert Lewandowski deviatimi strelenými gólmi po piatich kolách vyrovnal bundesligový rekord Petera Meyera zo sezóny 1967/1968.
     
    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa v Bundeslige doteraz stretli len v sezóne 2014/2015, kedy oba zápasy jasne vyhral Bayern. Doma vyhrali Bavori 4:0 a v odvete v Paderborne dokonca 6:0. Okrem týchto dvoch zápasov sa ešte v tomto tisícročí stretli oba celky aj v Nemeckom pohári a i tam vždy jasne vyhral Bayern – v roku 2001 5:1 a vlani 6:0.
     
    Úvodné zostavy:

    SC Paderborn 07: J. Huth – Dräger, Kilian, Hünemeier (C), Collins – Vasiliadis, Gjasula – Antwi-Adjei, Zolinski, Cauly – Michel.
    Náhradníci: Zingerle – Holtmann, Jans, Pröger, Mamba, Sabiri, Strohdiek, Shelton, Ritter.

    FC Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, J. Boateng, Lucas Hernández – Kimmich, Th. Alcântara – Gnabry, Coutinho, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Cuisance, Alaba, Tolisso, Javi Martínez, T. Müller, A. Davies.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Foltyn.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci budú hrať v tmavomodrých dresoch, Bayern v bielych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí zakladajú od vlastných obrancov svoju prvú postupnú útočnú akciu.
     
    2
    Domáci získali loptu v strede poľa a Antwi-Adjei ju potiahol po ľavej strane k šestnástke Bayernu. Práve záložník domácich strieľal z hranice šestnástky, jeho strelu ale zrazil Pavard na rohový kop.
     
    3
    Süle odhlavičkoval center z rohového kopu, lopta ale zostáva na kopačkách domáceho tímu.
     
    4
    Hostia po nepresnej prihrávke Antwi-Adjeia loptu získali, aktívne napádajúci domáci ale držia hráčov Bayernu pred ich šestnástkou.
     
    5
    Až teraz sa kombinácia Bayernu konečne dostala na útočnú polovicu, Paderborn je však zoradený v obrannom postavení a hostia musia útočiť do plných.
     
    6
    Domácim pomohol nepresnou prihrávkou na Pavarda Coutinho. Lopta skončila v aute, po ktorom sa rozbehol dopredu Antwi-Adjei. Pavard mu loptu sklzom vypichol.
     
    7
    Süle sa sklzom vrhol pod nohy prenikajúcemu hráčovi Paderbornu a vypichol mu loptu na rohový kop. Následný center zo štandardky chytil brankár Neuer.
     
    8
    I majster tesár sa utne! Coutinho skvelou kolmicou poslal za obranu Paderbornu Gnabryho, ktorý v šestnástke posunul loptu pred prázdnu bránu Lewandowskému, ten však z tejto pozície nepochopiteľne minul bránu Paderbornu!
     
    10
    Domáci vstúpili do zápasu veľmi odvážne a zdá sa, že Bayern tým trochu zaskočili. Až na obrovskú šancu Lewandowského pred malou chvíľou sa totiž hráči bavorského veľkoklubu ešte nedostali poriadne ani len na polovicu domácich.
     
    11
    Po faule Alcântaru na Caulyho získali domáci priamy kop. Center z neho odvrátila spred Neuerovej brány obrana Bayernu a brankár hostí potom chytil i slabú strelu Michela.
     
    12
    Coutinho oblúčikom za domácu obranu vysunul nabiehajúceho Comana, ktorý preloboval nielen vybiehajúceho brankára Paderbornu Hutha, ale i bránu.
     
    13
    Paderborn sa snaží odpovedať na túto gólovú príležitosť a okamžite sa usadil na polovici hostí.
     
    14
    Zolinski si narazil loptu s Michelom na ľavej strane a práve Michel vystrelil mimo Neuerovu bránu.
     
    15
    Bayern dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Coutinho krásnou prihrávkou za obranu na ľavú stranu poslal do nábehu do šestnástky SERGEA GNABRYHO, ktorý si loptu potiahol trochu do strany a nakoniec ju z pomerne ostrého uhla poslal za chrbát vybiehajúceho brankára Hutha.
     
    17
    Strely: 2:4
    Strely na bránu: 1:1
     
    18
    Domáci naďalej pokračujú v aktívnom ofenzívnom výkone a Cauly svojim prienikom po pravom krídle získal pre domácich rohový kop.
     
    19
    Caulyho center odhlavičkoval na prednej tyči stojaci Boateng, lopta sa ale vrátila naspäť na kopačky tmavomodrých.
     
    20
    Ich útok zastavil až zachytením prihrávky na pravej strane Lucas Hernández, ktorý podržal loptu a založil postupný útok Bayernu.
     
    21
    Comanov center z ľavej strany preletel až na opačnú stranu na Pavarda. Nevydarený nákop francúzskeho majstra sveta potom skončil ďaleko za bránou Paderbornu.
     
    23
    Gnabry si spracoval na pravej strane výborný nákop od Lucasa Hernándeza a jeho center do šestnástky odkopol na prvý rohový kop Bayernu Kilian.
     
    24
    Center z rohu obrana domácich odvrátila k hráčom hostí. Alcântara potom vracal z prvej zo stredu poľa loptu brankárovi Neuerovi, ten ale stál výrazne mimo trajektórie tejto nepresnej malej domov a tá sa zakrútila tak, že skončila len o pár centimetrov na bočnej sieti. Hosťom teraz určite poriadne odľahlo...
     
    25
    Po faule Pavarda na prenikajúceho domáceho hráča získavajú domáci priamy kop na útočnej polovici.
     
    26
    Caulyho center odhlavičkoval Süle. Hrací predmet je však naďalej pod kontrolou domácich, ktorí sa držia na útočnej polovici.
     
    27
    Michel si nabiehal za kolmicou z vlastnej obrany, dobre ale proti nemu vybehol Neuer, ktorý sa dostal k lopte ako prvý.
     
    28
    Brankár Bayernu rýchlo rozohral loptu na ľavé krídlo na Comana, ktorého čisto odstavil telom od lopty mladý obranca Paderbornu Kilian. Loptu napokon získal definitívne na kopačky domácich.
     
    29
    Vysoký presing hostí však dostal domácich do veľkých problémov a Collins musel na poslednú chvíľu odkopnúť loptu pred Gnabrym do autu.
     
    31
    Coman obišiel na hranici šestnástky Drägera a ľavačkou z ľavej strany poslal strelou po zemi loptu tesne mimo Huthovej brány.
     
    32
    Bayern postupne preberá iniciatívu a v posledných minútach je už jasne lepším tímom. Hostia znovu kombinujú na polovici domácich a hľadajú medzery v ich obrannom postavení.
     
    33
    Coman si krásnou kľučkou obhodil Drägera a po súboji s ním spadol. Hlavný rozhodca tento veľmi diskutabilný súboj ohodnotil ako čistý a nechal hru plynúť ďalej.
     
    34
    Gnabry sa uvoľnil na pravej strane a jeho strieľaný center chytil pred Lewandowskim pripravený brankár Huth.
     
    35
    Gólman Paderbornu rozohral okamžitým výkopom dopredu a aj keď sa domáci dostali k lopte, tak obrana hostí sa rýchlo zoradila pred vlastnou šestnástkou.
     
    36
    Držanie lopty: 40 % : 60 %
     
    37
    Pavard trafil zozadu do hlavy vo vzdušnom súboji Michela. Útočník domáceho tímu musí byť ošetrený.
     
    38
    Po krátkej prestávke pokračuje obliehanie šestnástky Paderbornu. Domáca obrana v rýchlom slede odvrátila centre Pavarda i Gnabryho.
     
    Serge Gnabry je prvým nemeckým hráčom, ktorý v tejto bundesligovej sezóne skóroval za Bayern.
     
    40
    Lewandowského strelu z hranice šestnástky k ľavej tyči vyrazil brankár Huth ku Coutinhovi, ktorého dorážku zrazil tesne mimo vlastnej brány jeden z vracajúcich sa hráčov Paderbornu.
     
    41
    Center z rohu Bayernu sa dostal na opačnú stranu k Robertovi Lewandowskému a ten z prvej vystrelil mimo domácej brány. Dnes to zatiaľ nie je v podaní poľského kanoniera vydarený zápas...
     
    42
    Antwi-Adjei sa prekľučkoval cez troch protihráčov v strede poľa a vysunul na pravú stranu do nábehu Drägera. Center pravého obrancu Paderbornu chytil pripravený gólman Neuer.
     
    43
    Pavard sa pokúsil o individuálny prienik, loptu mu ale vypichol Kilian. K odrazenej lopte sa ako prvý dostal Gnabry, ktorý ju zo skvelej streleckej pozície v šestnástke poslal nad bránu Hutha.
     
    43
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Michela dostáva Niklas Süle (FC Bayern Mníchov).
     
    44
    Domáci z priameho kopu vôbec nezahrozili kvôli faulu na zasahujúceho brankára Neuera. Hostia majú loptu a s rozohrávkou do útoku sa logicky neponáhľajú.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Michel si nabehol za obranu Bayernu na kolmú prihrávku Antwi-Adjeia, v momente tejto prihrávky ale stál v ofsajde.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Bayern v prvom polčase potvrdil rolu favorita a napriek sympatickej hre domácich ide do kabín s jednogólovým náskokom. Ten mohol byť i výraznejší, mieridlá si ale dnes zabudol nastaviť Robert Lewandowski, ktorý nedokázal v jednej zo svojich príležitostí trafiť ani len prázdnu bránu. Bayern nepustil domácich prakticky do ničoho a najväčšie ohrozenie Neuerovej brány spôsobil Alcântara nečakanou malou domov, ktorá skončila tesne mimo brány hostí.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 16:32.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Thiago Alcântara, prichádza Javi Martínez.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Lucas Hernández, prichádza Alphonso Davies.
     
    47
    Antwi-Adjei sa pretlačil po ľavom krídle k šestnástke Bayernu a tam jeho center zrazil na rohový kop Pavard.
     
    48
    Center z rohu vyboxoval brankár Neuer do autu. Domáci, podobne ako v prvom polčase, začínajú veľmi aktívne.
     
    49
    Hostia prvýkrát v druhom polčase zaútočili a na konci ich akcie bola strela Coutinha, ktorá bola zrazená do autu.
     
    50
    Aktívne napádaúci domáci vytlačili hostí na ich polovicu, o loptu ich ale pripraviť nedokázali. Obrancovia Bayernu zakladajú svoju ďalšiu postupnú útočnú akciu.
     
    51
    Davies sa uvoľnil na ľavom krídle a jeho strieľaný center už takmer z bránkovej čiare musel odkopnúť zo stredu šestnástky na rohový kop Gjasula.
     
    52
    Roh Bayernu nepriniesol pre bránu Paderbornu žiadne nebezpečenstvo a domáci napokon loptu získali. Neuer odhlavičkoval nákop na Michela pred vlastnou šestnástkou a jeho spoluhráči dokonca ešte dokázali zachytiť loptu na hracej ploche.
     
    53
    Okamžite sa tak znovu posunuli na útočnú polovicu. Pavardov center preletel celou šestnástkou domácich bez toho, aby ho niekto zasiahol, na opačnú stranu.
     
    54
    Zľava sa potom pokúsil o sólový prienik Coutinho, Dräger ho ale čisto o loptu obral. Domáci pravý obranca sa potom dostal pod tlak napádajúcich hráčov Bayernu a loptu odkopol len na polovicu hostí.
     
    55
    Bayern dal gól!
    Krásna akcia Bayernu končí druhým gólom v sieti Paderbornu! Kimmich oblúčikom na pravú stranu vysunul za obranu domácich Gnabryho, ktorý loptu sklepol pred prázdnu bránu PHILIPPEOVI COUTINHOVI a ten ju bez problémov dorazil do svätyne Paderbornu.
     
    57
    Dräger fauloval v súboji pri šestnástke Bayernu Daviesa. Ten sa len veľmi ťažko dvíha z trávnika, v hre ale bude pokračovať.
     
    58
    Davies to hneď i potvrdil, keď vyrazil dopredu po ľavom krídle. Ďalšia konfrontácia s Drägerom skončila čistým sklzom domáceho obrancu, ktorý odkopol Kanaďanovi loptu do autu.
     
    60
    Dräger sa pokúsil o sólovú akciu po pravom krídle, loptu si ale predkopol priďaleko a centrom ju poslal už len za Neuerovu bránu.
     
    61
    Do rýchleho protiútoku Paderbornu sa znovu zapojil Dräger, Michel mu však poslal nepresnú prihrávku a center potom dokázal Neuer vyboxovať z nebezpečného priestoru.
     
    62
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Ben Zolinski, prichádza Kai Pröger.
     
    63
    Gnabry si spracoval nákop Coutinha na pravú stranu, pri snahe o prienik do šestnástky mu však Collins loptu odkopol na rohový kop.
     
    64
    Center z rohu dokázala obrana Paderbornu bez väčších problémov odvrátiť zo svojej šestnástky, po zisku lopty však môžu hráči bavorského klubu pokračovať v útočnej akcii.
     
    65
    Strely: 3:13
    Rohy: 7:5
     
    66
    Bayern vytvoril v šestnástke domácich obrovský závar! Gnabryho strelu z pravej strany vyrazil výborným zákrokom brankár Huth na opačnú stranu, kde sa tesne pred bránkovou čiarou dostal k lopte Davies. Ten preniesol hru jemným oblúčikom naspäť na Gnabryho, ktorého ďalšiu strelu domáci obrancovia zablokovali.
     
    68
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do zápasu! Drägerov center z pravej strany zastavil KAI PRÖGER, ktorý si loptu pred Boatengom spracoval a potom ju pravačkou poslal k vzdialenejšej žrdi Neuerovej brány.
     
    69
    Domáci zrazu ožili a mohli už i vyrovnať! Pröger dostal výbornú prihrávku na pravú stranu, kde si loptu hruďou spracoval a ešte pred jej dopadom na zem i vystrelil. Jeho pokus skončil veľmi tesne mimo brány Bayernu.
     
    Paderborn skóroval i vo svojom šiestom zápase v tejto bundesligovej sezóne.
     
    71
    Bayern sa snaží po predošlých momentoch Paderbornu trochu upokojiť hru. Hostia držia loptu v strede poľa a hrajú na krátke prihrávky.
     
    72
    Coman prešprintoval na ľavom krídle Drägera a prihrávkou do druhej vlny našiel voľného Coutinha. Brazílčan sa však zamotal v kľučkách a namiesto strely z dobrej pozície o loptu prišiel.
     
    73
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Cauly, prichádza Marlon Ritter.
     
    74
    Striedajúci Ritter sa okamžite zapojil do hry, keď strelou spoza šestnástky vyskúšal pozornosť Neuera. Ten bol na jeho slabý pokus pripravený a bez problémov ho chytil.
     
    75
    Paderborn však úplne prevzal iniciatívu a snaží sa o vyrovnanie. Center z ľavej strany doletel na zadnú tyč na hlavu Gjasulu, ktorého hlavičku z ostrého uhla chytil Manuel Neuer.
     
    77
    Brankár Huth sa nedohodol so spoluhráčom z obrany a loptu daroval Lewandowskému. Ten sa dostal do šestnástky a z ľavej strany preloboval gólmana Paderbornu, jeden z vracajúcich sa obrancov domácich ale dokázal loptu letiacu do prázdnej brány na poslednú chvíľu odhlavičkovať.
     
    78
    Bayern drží loptu na polovici Paderbornu a núti domácich behať za nimi zo strany na stranu.
     
    79
    Bayern dal gól!
    ROBERT LEWANDOWSKI sa predsa len dočkal a v šiestom kole strieľa už svoj desiaty gól! Coutinho zmiatol obranu Paderbornu tým, že za seba prepustil Süleho prihrávku a lopta prešla na rozbehnutého Lewandowského. Poliak si ju potiahol k bráne domácich a aj keď bol tiesnený dvomi obrancami Paderbornu, tak dokázal vybiehajúceho Hutha prelobovať.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Robert Lewandowski, prichádza Thomas Müller.
     
    82
    Vysoký presing hráčov Bayernu drží domácich pred ich šestnástkou. Hostia nedovoľujú domácim založiť útočnú akciu.
     
    83
    Dräger si nabehol za dlhým nákopom na ľavé krídlo a tesne pred bránkovou čiarou ho dokázal spracovať. Svojim centrom potom trafil Daviesa a od neho sa lopta odrazila na rohový kop.
     
    84
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Domáci znovu znižujú! Ritterov center odhlavičkoval jeden z hráčov Bayernu za pokutové územie k JAMILUOVI COLLINSOVI a ten poslal loptu presnou strelou z prvej k pravej tyči Neuerovej brány.
     
    84
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Klaus Gjasula, prichádza Khiry Shelton.
     
    86
    Paderborn bojuje ako o život a jeho hráči sa znovu tlačia na polovicu Bayernu.
     
    87
    Prihrávku na striedajúceho Sheltona za obranu na poslednú chvíľu odkopol do autu Javi Martínez. Následnú strelu Drägera zablokoval Boateng a Kilianov nákop skončil ďaleko za Neuerovou bránou.
     
    88
    Neuer za veľkého piskotu domácich fanúšikov poriadne naťahuje odkop od svojej brány. To je obrázok, ktorý v Bundeslige často nevídame...
     
    89
    Kimmich podobným oblúčikom, ako pri druhom góle, vyslal do nábehu z pravej strany Gnabryho, tomu sa ale prihrávka z prvej tentokrát nevydarila a nedostala sa k žiadnemu hráčovi v bielom.
     
    90
    Coutinho kolmicou do šestnástky pripravil pozíciu na strelu z pravej strany Gnabryho, jeho zakončenie ale výborným zákrokom chytil brankár Huth.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Antwi-Adjei sa dostal cez dvoch protihráčov a vletel z ľavého krídla do šestnástky Bayernu. Prihrávku takmer z bránkovej čiary zrazil na rohový kop Süle.
     
    90+2
    Na center od rohovej zástavky si do šestnástky nabehol i brankár Paderbornu Huth, loptu ale odhlavičkoval zo šestnástky Boateng. Huth sa stihol vrátiť do vlastnej brány, jeho spoluhráči ale loptu udržať nedokázali.
     
    90+3
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Comana pred vlastnou šestnástkou dostáva Sebastian Vasiliadis (SC Paderborn 07). Bayern bude mať priamy kop z výbornej streleckej pozície a po ňom zrejme tento dramatický zápas skončí.
     
    90+4
    Coutinho zobral exekúciu priameho kopu na seba, loptu ale poslal nad bránu Paderbornu.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Bayern potvrdil rolu favorita a z Paderbornu si odvezie všetky tri body, napokon to ale bol omnoho väčší boj, ako sa čakalo. Bavori zápas dlho kontrolovali a Coutinho navýšil ich náskok, po góle Prögera na 1:2 sa ale obraz hry úplne zmenil. Sympaticky bojujúci Paderborn zrazu dokázal dostať Bayern pod veľký tlak a vytvoril si niekoľko zaujímavých príležitostí. Mrzieť ho však môže gól Lewandowského, ktorý bol napokon víťazným. Collinsov gól už skóre len upravil a záver si Bayern skúsene postrážil. Mníchovčania sa tak vďaka domácej prehre Lipska so Schalke dostávajú do čela Bundesligy, Paderbon je naopak jediným tímom, ktorý ešte nedokázal zvíťaziť a je na poslednom mieste.
     
    Držanie lopty: 39 % : 61 %.
    Strely na bránu: 6:6.
    Strely mimo: 2:9.
    Rohy: 11:5.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 7:6.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (17:30:33)

    Michal Sadlek

    Góly: 68. Pröger, 84. Collins – 15. Gnabry, 55. Coutinho, 79. Lewandowski

    Karty:   90+3. Vasiliadis (PDN) – 43. Süle (BAY)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:6.
    SC Paderborn 07: J. Huth – Dräger, Kilian, Hünemeier (C), Collins – Vasiliadis, Gjasula (84. Shelton) – Antwi-Adjei, Zolinski (62. Pröger), Cauly (73. Ritter) – Michel.
    Náhradníci: Zingerle – Holtmann, Jans, Pröger, Mamba, Sabiri, Strohdiek, Shelton, Ritter.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, J. Boateng, Lucas Hernández (46. A. Davies) – Kimmich, Th. Alcântara (46. Javi Martínez) – Gnabry, Coutinho, Coman – Lewandowski (80. T. Müller).
    Náhradníci: Ulreich – Cuisance, Alaba, Tolisso, Javi Martínez, T. Müller, A. Davies.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Foltyn

    Diváci: 15 000