Arménsko – Taliansko 1:3 (kon.) | Gibraltar – Dánsko 0:6 (kon.) | Írsko – Švajčiarsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Švédsko 0:4 (kon.) | Nórsko – Malta 2:0 (kon.) | Rumunsko – Španielsko 1:2 (kon.)
Izrael – S. Macedónsko 1:1 (kon.) | Bosna – Lichtenštajnsko 5:0 (kon.) | Fínsko – Grécko 1:0 (kon.)
koniec
Arménsko
1:3 (1:1)
Taliansko
Štvrtok 05.09.2019, 18:00 • Vazgen Sargsyan Republican Stadium, Jerevan • Kvalifikácia ME • Skupina J
Predzápasové kurzy
    80. Andrea Belotti (ITA) - 1:3
     
    80
    Taliansko dalo gól!
    Taliani odskakujú rýchlo do dvojgólového náskoku! Sensiho prihrávku si pokryl telom pred Caisirom ANDREA BELOTTI a aj keď mu lopta trochu odskočila, tak ju z otočky poslal na bránu. Jeho strela sa odrazila od tyče do chrbta brankára Ajrapeťana a od neho do brány.
    77. Lorenzo Pellegrini (ITA) - 1:2
     
    77
    Taliansko dalo gól!
    Taliani otáčajú skóre! Bonucci výborným centrom z ľavej strany našiel hlavu LORENZA PELLEGRINIHO, ktorý predskočil obrancu Arménska a hlavou poslal loptu mimo dosah brankára Ajrapeťana k vzdialenejšej tyči.
    28. Andrea Belotti (ITA) - 1:1
     
    28
    Taliansko dalo gól!
    Je vyrovnané! Emerson na ľavej strane elegantne obišiel domáceho obrancu a potom skvelým centrom na zadnú tyč naservíroval loptu ANDREOVI BELOTTIMU, ktorému stačilo už len nastaviť nohu a poslať ju do siete.
    11. Alexandr Karapeťan (ARM) - 1:0
     
    11
    Arménsko dalo gól!
    Arméni sa dočkali odmeny za výborný vstup do zápasu a otvárajú skóre! Barella nezachytil loptu na polovici domácich a tí vyrazili okamžite do rýchleho protiútoku. Barseghjan potiahol loptu na polovicu Talianov a pred šestnástkou ju posunul ALEXANDROVI KARAPEŤANOVI, ktorý cez obrancu trafil presne k pravej tyči Donnarummovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 11. Karapeťan – 28. Belotti, 77. Lorenzo Pellegrini, 80. Belotti

    Karty:   26. Karapeťan (ARM), 26. Ghazarjan (ARM), 48. Barseghjan (ARM) – 26. Verratti (ITA), 59. Barella (ITA)   45+1. Karapeťan (ARM)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:7.
    Arménsko: Ajrapeťan – Hambardzumjan, Harojan, Calisir, K. Hovhannisjan – Grigorjan (57. Hovsepjan), Mkrtčjan – Barseghjan (57. Adamjan), Mchitarjan (C), Ghazarjan (82. Babajan) – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Ajvazov – T. Voskanjan, Avetisjan, Vardanjan, Babajan, Išchanjan, A. Hovhannisjan, Artak Jedigarjan, Hovsepjan, Adamjan, Miranjan.

    Taliansko: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), A. Romagnoli, Emerson – Verratti, Jorginho, Barella (69. Sensi) – Chiesa (61. Lorenzo Pellegrini), Belotti, Bernardeschi (83. Lasagna).
    Náhradníci: Sirigu, Gollini – Izzo, Acerbi, Lorenzo Pellegrini, Sensi, Lasagna, Immobile, El Shaarawy, Mancini, Luca Pellegrini, Tonali.

    Rozhodca: Siebert – Seidel, Häcker (všetci Nemecko)