Arménsko – Taliansko 1:3 (kon.) | Gibraltar – Dánsko 0:6 (kon.) | Írsko – Švajčiarsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Švédsko 0:4 (kon.) | Nórsko – Malta 2:0 (kon.) | Rumunsko – Španielsko 1:2 (kon.)
Izrael – S. Macedónsko 1:1 (kon.) | Bosna – Lichtenštajnsko 5:0 (kon.) | Fínsko – Grécko 1:0 (kon.)
koniec
Arménsko
1:3 (1:1)
Taliansko
Štvrtok 05.09.2019, 18:00 • Vazgen Sargsyan Republican Stadium, Jerevan • Kvalifikácia ME • Skupina J
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:01:14)
     
    Držanie lopty: 32 % : 68 %.
    Strely na bránu: 3:7.
    Strely mimo: 3:8.
    Rohy: 2:10.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 14:7.
     
    Taliansko využilo svoju druhopolčasovú presilovku a dvomi gólmi v priebehu troch minút zlomilo svojho súpera. Arméni nedovolili Talianom veľa príležitostí a sami niekoľkokrát nebezpečne zahrozili, v závere zápasu im však zrejme došli sily a hostia to dokázali využiť. Taliani tak vyhrali i piaty zápas v skupine a nezadržatelne smerujú za priamym postupom na ME. Arméni majú na konte šesť bodov a budú čakať na výsledky ďalších dnešných zápasov.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Záver zápasu sa odohráva tam, kde sa odohrávala väčšina hracieho času – na polovici Arménska. Taliani s prehľadom kontrolujú záver zápasu.
     
    90+2
    Sensi vyslal prienikovou prihrávkou za obranu Arménska Lasagnu, ten ale loptu na hracej ploche nedokázal spracovať a navyše pri snahe ju zastaviť fauloval brankára Ajrapeťana.
     
    90+1
    Tretí neuznaný gól Talianska! Lorenzo Pellegrini prízemným centrom poslal loptu na prednú tyč na Belottiho, ktorý ju z tejto pozície usmernil za chrbát brankára Ajrapeťana. Gól nebol uznaný kvôli ofsajdu, žiaden záber ho ale nepreukázal.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    89
    Harojan mizernou malou domov pripravil šancu Lorenzovi Pellegrinimu, ktorému vyrazil jeho zakončenie vybiehajúci brankár Ajrapeťan.
     
    88
    Verratti výbornou kolmicou vysunul do nábehu Lorenza Pellegriniho, tesne pred zakončením mu ale loptu odkopol obranca Calisir.
     
    87
    Taliani po dvoch rýchlych góloch trochu poľavili a Arméni sú už tiež schopní dostať sa ku kombinácii na útočnej polovici. Útok domácich skončil po nepresnom centri Hambardzumjana.
     
    86
    Držanie lopty: 33 % : 67 %
     
    85
    Roh rozohrali hostia na krátko a lopta sa dostala na os ihriska k Jorginhovi, ktorého strela zo strednej vzdialenosti skončila tesne mimo domácu bránu.
     
    84
    Verratti si narazil na ľavom krídle loptu so Sensim a ten svojim centrom trafil brániaceho Hambardzumjana. Rohový kop pre Talianov.
     
    83
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Federico Bernardeschi, prichádza Kevin Lasagna.
     
    82
    Striedanie v tíme Arménsko: z ihriska odchádza Gevorg Ghazarjan, prichádza Edgar Babajan.
    80. Andrea Belotti (ITA) - 1:3
     
    80
    Taliansko dalo gól!
    Taliani odskakujú rýchlo do dvojgólového náskoku! Sensiho prihrávku si pokryl telom pred Caisirom ANDREA BELOTTI a aj keď mu lopta trochu odskočila, tak ju z otočky poslal na bránu. Jeho strela sa odrazila od tyče do chrbta brankára Ajrapeťana a od neho do brány.
     
    79
    Taliani naďalej pokračujú v tlaku a kombinujú na polovici Arménska.
    77. Lorenzo Pellegrini (ITA) - 1:2
     
    77
    Taliansko dalo gól!
    Taliani otáčajú skóre! Bonucci výborným centrom z ľavej strany našiel hlavu LORENZA PELLEGRINIHO, ktorý predskočil obrancu Arménska a hlavou poslal loptu mimo dosah brankára Ajrapeťana k vzdialenejšej tyči.
     
    77
    Jorginho našiel na hranici šestnástky Belottiho, ktorý ešte posunul loptu za seba na Sensiho. Jeho strela z prvej končí vysoko nad Ajrapeťanovou bránu.
     
    76
    Na trávniku zostal sedieť Kamo Hovhannisjan, ktorého ošetruje arménsky lekársky tím. Ľavý obranca Arménska sa drží zozadu za ľavé stehno.
     
    75
    Hostia rýchlo otočili hru na opačnú stranu a Verratti sa pokúsil zaskočiť brankára Ajrapeťana strelou zo zhruba 35 metrov. Loptu však poslal vysoko nad domácu bránu.
     
    74
    Kamo Hovhannisjan sa znovu rozbehol s loptou od vlastnej šestnástky a prešiel cez štyroch Talianov, pred talianskou šestnástkou mu ju ale vypichol Bonucci.
     
    73
    Adamjan sa pekne prekľučkoval po ľavom krídle až k talianskej šestnástke a jeho center odkopol do autu až stopér Romagnoli.
     
    72
    Strely: 8:11
     
    71
    Emerson si nabehol na Verrattiho kolmicu zo stredu poľa, center takmer z bránkovej čiary však bol privysoký a skončil až v aute na opačnej strane.
     
    70
    Lorenzo Pellegrini poslal loptu vysoko nad arménsky múr i nad bránu.
     
    69
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Nicoló Barella, prichádza Stefano Sensi.
     
    68
    Calisir podrazil tesne pred vlastnou šestnástkou Lorenza Pellegriniho. Taliani budú mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    67
    S rohovým kopom si Taliani poradili, Arméni sa ale rýchlo zoradili naspäť na vlastnej polovici a hostia tak musia znovu útočiť do plných.
     
    66
    Kamo Hovhannisjan fantastickým šprintom doslova preletel od vlastnej šestnástky až k talianskej a tam loptu pomedzi rozhodených talianskych obrancov posunul Mchitarjanovi. Ten svojim zakončením trafil vracajúceho sa Emersona.
     
    65
    Hovsepjan je v poriadku a hra môže pokračovať. Arméni na chvíľku zatlačili Talianov k ich šestnástke, o loptu ale napokon po nepresnej Mkrtčjanovej prihrávke prišli.
     
    64
    Ghazarjan sa dral za odkopom z obrany a Bonucci ho zastavil len za cenu faulu. Na zemi mimo hru zostáva ležať Hovsepjan a musí byť ošetrený.
     
    63
    I tento center domáci odvrátili z vlastnej šestnástky, lopta však zostáva pod kontrolou Talianov. Všetci Arméni sú vo vzdialenosti maximálne 25 metrov od vlastnej brány.
     
    62
    Taliani znovu tlačia domácich hlboko do obrany. Jorginhov nákop na striedajúceho Lorenza Pellegriniho zablokoval Hovsepjan na rohový kop. Na rohy Taliani v tejto chvíli vedú 7:1.
     
    61
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Federico Chiesa, prichádza Lorenzo Pellegrini.
     
    60
    Ghazarjan trafil z priameho kopu múr a Mrktčjan následne z voleja poslal loptu tesne nad taliansku bránu.
     
    59
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Mchitarjana dostáva Nicoló Barella (Taliansko). Priamy kop pre Arménsko z výbornej streleckej pozície.
     
    57
    Striedanie v tíme Arménsko: z ihriska odchádza Tigran Barseghjan, prichádza Sargis Adamjan.
     
    57
    Striedanie v tíme Arménsko: z ihriska odchádza Artak Grigorjan, prichádza Rumjan Hovsepjan.
     
    56
    Arménsky útok ukončil Belotti, ktorý sa vrátil dozadu a vypichol loptu Ghazarjanovi. Taliani teraz domácim pomohli, keď sa im nevydarila prechodová fáza a loptu poslali priamo k arménskym obrancom.
     
    55
    Až teraz sa Arménom podarilo dostať sa na polovicu Talianska. Mchitarjan navyše trafil Romagnoliho do ruky, hra ale pokračuje ďalej.
     
    54
    Takmer celý druhý polčas sa odohral na polovici Arménska, domáci ale zatiaľ bránia sústredene v hlbokom obrannom bloku a hlavne nerobia chyby.
     
    53
    Nákop na Barellu chytil vybiehajúci brankár Ajrapeťan. Ten loptu vykopol na polovicu hostí, tam už ale chýba vylúčený útočník Karapeťan a Taliani sa tak poľahky zmocnili guľatého nezmyslu.
     
    52
    Emerson preniesol loptu na pravé krídlo na Florenziho, ktorého vysoký center preletel až na opačnej strane do autu.
     
    51
    Romagnoli fauloval v hlavičkovom súboji Mchitarjana. Ani tentokrát domáci loptu dlho neudržali a po faule Harojana ju znovu stratili.
     
    50
    Hostia však po rozohrávke domáceho tímu znovu rýchlo získali loptu a pokúsili sa hru zrýchliť. Jorginho výbornou prienikovou prihrávkou poslal na ľavej strane do nábehu Emersona, ten ale loptu nedobehol na hracej ploche.
     
    49
    Taliansky gól opäť neplatí! Verrattiho center podbehol brankár Ajrapeťan, loptu ale vracal jeden z talianskych hráčov na dorážku pred bránu spoza bránkovej čiary.
     
    48
    Žltú kartu za zásah sklzom zboku do členku Chiesu dostáva Tigran Barseghjan (Arménsko). Priamy kop pre Taliansko z ľavého krídla.
     
    48
    Chiesov center z ľavej strany usmernil hlavou Bernardeschi, loptu ale nasmeroval len priamo na brankára Ajrapeťana.
     
    47
    Taliani sa hneď po rozohrávke usadili na polovici Arménov, loptu však stratili po nepresnom vysokom prenesení hry na Jorginha. Ten ešte nepríjemne dopadol z tohto vzdušného súboja na trávnik, bude však v poriadku.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali Taliani. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:17.
     
    Arméni vstúpili do zápasu skvele a svoju aktivitu pretavili do vedúceho gólu. Talianom trvalo veľmi dlho, než sa dostali do tempa, od zhruba 20. minúty však už mali jasnú prevahu a až do záveru prvého polčasu sa hralo prakticky len na polovici Arménska. Z veľkého tlaku a početných gólových príležitostí však hostia vyťažili len jeden gól Belottiho. Druhý polčas budú hrať Taliani presilovku po vylúčení Karapeťana, dá sa tak čakať ešte väčší tlak hosťujúceho tímu.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Jorginho našiel skvelým pasom na zadnú tyč Chiesu, ktorý loptu posunul pred bránu Bellottimu. Ten bol sám pred odkrytou bránou, loptu ale dobre netrafil a tá napokon doskákala tesne mimo domácu bránu.
    45+1. Alexandr Karapeťan (ARM)
     
    45+1
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za zásah Bonucciho do tváre lakťom v hlavičkovom súboji Alexandr Karapeťan (Arménsko). Podľa opakovaných záberov sa však zdá, že Bonucciho nezasiahol. Každopádne, Taliani majú pred sebou presilovku trvajúcu celý polčas.
     
    45+1
    Bonucci výborným nákopom za domácu obranu hľadal rozbehnutého Chiesu, pre ktorého však bol napokon tento nákop až príliš prudký.
     
    45
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    44
    Hostia však domácich donútili až k malej domov a po odkope domáceho brankára sa znovu zmocnili hracieho predmetu. S rozohrávkou sa teraz nikam neponáhľajú a loptu si posúvajú na vlastnej polovici.
     
    43
    Po veľmi dlhej dobe budú mať loptu na útočnej polovici i domáci. Dôvodom je faul Barellu na Barseghjana.
     
    42
    Barella výborným pasom za obranu Arménska našiel Belottiho, ktorý sa dostal pred Calisira a z pravej strany poslal loptu tesne mimo domácu bránu.
     
    41
    Držanie lopty: 33 % : 67 %
     
    40
    Jorginho oblúčikom za obranu Arménska našiel Belottiho, ktorý poslal loptu z voleja priamo do siete. Krásna akcia, gól ale kvôli ofsajdu talianskeho útočníka neplatí.
     
    39
    Harojan čistým sklzom vypichol loptu Emersonovi pri jeho ďalšom prieniku po ľavom krídle. Znovu tak uvidíme rohový kop Talianov.
     
    38
    Center z rohového kopu sa Talianom vôbec nevydaril a zakrútil sa výrazne mimo nebezpečný priestor i domácu bránu.
     
    37
    Emersonov center tečoval Harojan priamo do náručia vlastného brankára. Ten loptu okamžite rozohral na útočníka Karapeťana, ktorý však sám proti celej talianskej obrane nemal šancu a o loptu tak prišiel.
     
    36
    Verratti vystihol rozohrávku domácich, tí ho ale vytlačili mimo streleckú pozíciu. Záložník hostí tak loptu posunul dozadu a Taliani pokračujú v ďalšej postupnej kombinácii.
     
    35
    Bieli však zostávajú pri lopte a tlačia domáci tím čoraz hlbšie do obrany. Emerson znovu obišiel na ľavej strane domáceho obrancu, jeho center bol ale tentokrát zablokovaný.
     
    34
    Calisir odkopol pred Belottim loptu na poslednú chvíľu na rohový kop, vlastnú bránu však pritom minul len veľmi tesne. Následnú štandardku bez väčších problémov vyriešila domáca obrana.
     
    32
    Bernardeschi obral o loptu Calisira a cez jeho kolegu v obrane vystrelil, namieril však mimo bránu Arménov.
     
    31
    Taliani sú znovu usadení na polovici Arménov a znovu hľadajú priestor na prienik k domácej bráne.
     
    30
    Mchitarjan sa hneď po rozohrávke dostal k lopte na pravom krídle a pred šestnástkou Talianska ho stiahol k zemi Jorginho. Hlavný rozhodca ponechal výhodu, ktorú ukončil strelou vysoko nad Karapeťan.
    28. Andrea Belotti (ITA) - 1:1
     
    28
    Taliansko dalo gól!
    Je vyrovnané! Emerson na ľavej strane elegantne obišiel domáceho obrancu a potom skvelým centrom na zadnú tyč naservíroval loptu ANDREOVI BELOTTIMU, ktorému stačilo už len nastaviť nohu a poslať ju do siete.
     
    26
    Žltú kartu za hrubosť dostáva Gevorg Ghazarjan (Arménsko).
     
    26
    Žltú kartu za hrubosť dostáva Alexandr Karapeťan (Arménsko).
     
    26
    Žltú kartu za hrubosť dostáva Marco Verratti (Taliansko).
     
    26
    Po relatívne drobnom faule Karapeťana na Verrattiho v strede poľa vznikla medzi hráčmi oboch tímov obrovská šarvátka, ktorú musí riešiť hlavný rozhodca.
     
    25
    Taliani vysokým presingom získali loptu hneď po rozohrávke Arménov a pokračujú v tlaku.
     
    24
    Prvá gólová príležitosť Talianov! Bernardeschi si nabiehal v šestnástke na center z ľavej strany a aj keď si loptu prvým dotykom zastavil pri nohe, tak z otočky dokázal namieriť presne k ľavej tyči. Brankár Ajrapeťan výborným zákrokom jeho strelu vyrazil.
     
    23
    Chiesa dostal dobrú prihrávku od Belottiho na hranicu šestnástky a cez domáceho obrancu vystrelil, loptu však slabou strelou poslal do stredu brány na pripraveného gólmana Ajrapeťana.
     
    22
    Až teraz sa Taliani snáď dostávajú do tempa. Domácich zatlačili hlboko do obrany a obliehajú ich pokutové územie.
     
    21
    Ajrapeťan musel byť rýchlo ošetrený, zdá sa však, že sa nejedná o nič vážne. Loptu hneď potom odkopom od svojej brány poslal priamo do autu.
     
    20
    Emersonov center po snáď prvom rýchlom protiútoku Talianov v zápase odkopol na prednej tyči na roh obranca domácich Calisir. Po rozohrávke na krátko prišiel zľava center Jorginha, ktorý zasiahol hlavou Bonucci. Lopta letí vysoko nad domácu bránu.
     
    19
    Taliani ju ale rýchlo stratili pri prechode na útočnú polovicu a následnom faule na Ghazarjana. Hostia sa stále nemôžu dostať do zápasu.
     
    18
    Mchitarjan sa dral do prieniku po pravom krídle, Romagnoli ho ale čistým spôsobom obral o loptu.
     
    17
    Verrattiho center najprv odvrátila arménska obrana a následný opakovaný center Verrattiho zasiahol hlavou Romagnoli, ktorý poslal loptu v páde mimo domácu bránu.
     
    16
    Chiesa sa dostal na pravom krídle k odrazenej lopte a poslal pred domácu bránu center, ktorý odkopol na rohový kop obranca Calisir.
     
    15
    Strely na bránu: 3:0
     
    14
    Talianom sa vstup do zápasu vôbec nevydaril a ešte sa nedostali poriadne ani len na polovicu domáceho tímu. Arméni sú teraz v laufe a zjavne vo veľkej pohode.
     
    13
    Karapeťan hneď po góle trafil lakťom Jorginha, ktorý sa na tento zákrok sťažuje hlavnému rozhodcovi. Ten odpískal faul, žltú kartu ale strelcovi prvého arménskeho gólu nedal.
    11. Alexandr Karapeťan (ARM) - 1:0
     
    11
    Arménsko dalo gól!
    Arméni sa dočkali odmeny za výborný vstup do zápasu a otvárajú skóre! Barella nezachytil loptu na polovici domácich a tí vyrazili okamžite do rýchleho protiútoku. Barseghjan potiahol loptu na polovicu Talianov a pred šestnástkou ju posunul ALEXANDROVI KARAPEŤANOVI, ktorý cez obrancu trafil presne k pravej tyči Donnarummovej brány.
     
    10
    Prienik Kama Hovhannisjana skončil centrom do bránkoviska, ktorý odkopol na rohový kop Romagnoli. Následný center na prednú tyč odkopol jeden z talianskych brániacich hráčov.
     
    9
    Arméni získali po faule lakťom Barellu priamy kop z ľavej strany, talianska obrana si ale s centrom ľahko poradila.
     
    8
    Pekná akcia Arménov pred talianskou šestnástkou skončila Mchitarjanovou prihrávkou doprava na Barseghjana, ktorého slabý pokus po zemi chytil pripravený brankár Donnarumma.
     
    7
    Bonucci odkopol arménsky nákop do autu. Domáci sa znovu usadzujú na polovici hostí k postupnej kombinácii.
     
    6
    Na opačnej strane sa tlačil individuálne cez stred arménskej obrany Bernardeschi a po kontakte s Harojanom spadol. Hlavný rozhodca necháva hru plynúť ďalej.
     
    5
    Mchitarjan centrom na ľavú stranu našiel Karapeťana, ktorého strela z voleja letela priamo na pripraveného Donnarummu. Ten loptu ľahko zastavil.
     
    4
    Chiesa spracoval nákop z vlastnej polovice loptu na pravom krídle pre Barellu, ktorého polostrela, polocenter skončil výrazne mimo nebezpečný priestor.
     
    3
    Taliani majú prvýkrát loptu pevne pod svojou kontrolou, zatiaľ si ju však posúva len obranná štvorica hostí na vlastnej polovici.
     
    2
    Arméni hneď v úvode zatlačili svojho súpera a držia sa pri jeho šestnástke. Napokon však Kamo Hovhannisjan pri pokuse o prienik po ľavom krídle o loptu prišiel.
     
    1
    Výkop zápasu mali Arméni, ktorých prvý nákop do útoku na Ghazarjana odvrátil Chiesa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Arméni budú hrať v červených dresoch, Taliani v bielych.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak po hymnách Talianska a Arménska začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Arménsko: Ajrapeťan – Hambardzumjan, Harojan, Calisir, K. Hovhannisjan – Grigorjan, Mkrtčjan – Barseghjan, Mchitarjan (C), Ghazarjan – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Ajvazov – T. Voskanjan, Avetisjan, Vardanjan, Babajan, Išchanjan, A. Hovhannisjan, Artak Jedigarjan, Hovsepjan, Adamjan, Miranjan.

    Taliansko: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), A. Romagnoli, Emerson – Verratti, Jorginho, Barella – Chiesa, Belotti, Bernardeschi.
    Náhradníci: Sirigu, Gollini – Izzo, Acerbi, Lorenzo Pellegrini, Sensi, Lasagna, Immobile, El Shaarawy, Mancini, Luca Pellegrini, Tonali.

    Rozhodca: Siebert – Seidel, Häcker (všetci Nemecko).
     
    Situácia v skupine J

    Skupinu J po štyroch kolách vedie Taliansko s plným počtom bodov. Taliani majú trojbodový náskok pred Fínmi, ktorí držia druhé postupové miesto, a šesťbodový náskok pred tretím Arménskom. Štvrté Grécko a piata Bosna a Hercegovina majú po štyroch bodoch a posledné Lichtenštajnsko je bez bodu a streleného gólu. Okrem tohto zápasu sa dnes budú hrať o 20:45 ďalšie dva duely – veľmi dôležitý zápas o druhé miesto v skupine medzi Fínskom a Gréckom a zápas Bosny a Hercegoviny s Lichtenštajnskom.
     
    Vzájomné zápasy

    Obe reprezentácie sa doteraz stretli len v rámci kvalifikácie MS 2014. Taliani vtedy v Arménsku vyhrali 3:1 a doma so svojim protivníkom remizovali 2:2.
     
    Taliansko

    Taliani po rozpačitých výkonoch v Lige národov, keď v štyroch zápasoch strelili len dva góly, zatiaľ v kvalifikácii smerujú za jasným postupom. Svoju skupinu vedú s plným počtom bodov a prípadnou dnešnou výhrou by sa opäť výrazne priblížili k postupu. Z predošlých štyroch zápasov odohrali Taliani až tri doma, i tak je ale skóre 13:1 pôsobivé. Za najdôležitejšiu z týchto výhier sa dá považovať výhra 2:0 proti Fínsku, ktorá utvorila trojbodový rozdiel v tabuľke medzi prvými Talianmi a druhými Fínmi. V dnešnom zápase s Arménskom sú favoritmi.

    Zápasy Talianska v kvalifikačnej skupine J:
    Taliansko – Fínsko 2:0
    Taliansko – Lichtenštajnsko 6:0
    Grécko – Taliansko 0:3
    Taliansko – Bosna a Hercegovina 2:1
     
    Arménsko

    Arméni vstúpili do kvalifikácie dvomi porážkami – 1:2 v Bosne a Hercegovine a 0:2 vo Fínsku. Následné dva zápasy sa im ale vydarili, keď si v nich po výhre 3:0 nad Lichtenštajnskom a 3:2 v Grécku pripísali na svoje konto šesť bodov. Hlavne výhra v Grécku môže byť považovaná za prekvapenie, Arméni sú však vďaka nej naspäť v hre o priamy postup na ME. Dnes by ale akýkoľvek ich bodový zisk bol veľkým úspechom, proti Talianom sú totiž jasným outsiderom.

    Zápasy Arménska v kvalifikačnej skupine J:
    Bosna a Hercegovina – Arménsko 2:1
    Arménsko – Fínsko 0:2
    Arménsko – Lichtenštajnsko 3:0
    Grécko – Arménsko 2:3
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu kvalifikácie ME medzi Arménskom a Talianskom. Stretnutie skupiny J sa začne o 18:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 11. Karapeťan – 28. Belotti, 77. Lorenzo Pellegrini, 80. Belotti

    Karty:   26. Karapeťan (ARM), 26. Ghazarjan (ARM), 48. Barseghjan (ARM) – 26. Verratti (ITA), 59. Barella (ITA)   45+1. Karapeťan (ARM)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:7.
    Arménsko: Ajrapeťan – Hambardzumjan, Harojan, Calisir, K. Hovhannisjan – Grigorjan (57. Hovsepjan), Mkrtčjan – Barseghjan (57. Adamjan), Mchitarjan (C), Ghazarjan (82. Babajan) – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Ajvazov – T. Voskanjan, Avetisjan, Vardanjan, Babajan, Išchanjan, A. Hovhannisjan, Artak Jedigarjan, Hovsepjan, Adamjan, Miranjan.

    Taliansko: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), A. Romagnoli, Emerson – Verratti, Jorginho, Barella (69. Sensi) – Chiesa (61. Lorenzo Pellegrini), Belotti, Bernardeschi (83. Lasagna).
    Náhradníci: Sirigu, Gollini – Izzo, Acerbi, Lorenzo Pellegrini, Sensi, Lasagna, Immobile, El Shaarawy, Mancini, Luca Pellegrini, Tonali.

    Rozhodca: Siebert – Seidel, Häcker (všetci Nemecko)