Nemecko – USA 1:3 (kon.) | Rakúsko – Česko 0:8 (kon.) | Francúzsko – Fínsko 0:3 (kon.)
Švajčiarsko – Rusko 0:3 (kon.)
koniec
Nemecko
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
USA
Nedeľa 19.05.2019, 16:15 • Steel Aréna, Košice, Slovensko • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:15 Jack Eichel (USA) - 1:3
     
    56:15
    USA dalo gól!
    Je pravdepodobne rozhodnuté. Nebol to Kane, ale JACK EICHEL, ktorý z pokľaku zakončil akciu gólom nie z pravého, no ľavého kruhu.

    Asistencie: Patrick Kane, Ryan Suter.
    50:03 Dylan Larkin (USA) - 1:2
     
    50:03
    USA dalo gól!
    DYLAN LARKIN milimetrovo triafa a premieňa van Riemsdykovu prihrávku pred bránu. Puk preletel cez hokejku obrancu, Larkin napriek tomu predviedol skvelé spracovanie i zakončenie.

    Asistencie: James van Riemsdyk, Alec Martinez.
    13:47 James van Riemsdyk (USA) - 1:1
     
    13:47
    USA dalo gól!
    Po buly je ale všetko inak. Prihrávka na modrú, potom k pravému mantinelu a razantná koncovka. JAMES VAN RIEMSDYK stál pred bránou a svojím tečom vyrovnáva na 1:1.

    Asistencia: Clayton Keller, Alec Martinez.
    11:55 Frederik Tiffels (GER) - 1:0
     
    11:55
    Nemecko dalo gól! Pozrime sa na to! Američania s laxným vstupom do zápasu, už za to pykajú! Leon Draisaitl získal puk na útočnej modrej, posunul si ho na os ihriska, odkiaľ trafil len obrancu. Puk sa odrazil na hokejku FREDERIKA TIFFELSA, ktorý ho z pravého kruhu pohotovo poslal do siete!

    Asistencia: Leon Draisaitl.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 12. Tiffels (Draisaitl) – 14. J. van Riemsdyk (Keller, Martinez), 51. D. Larkin (J. van Riemsdyk, Martinez), 57. Eichel (P. Kane, Suter)


    Nemecko: Niederberger (Treutle) – M. Müller (C), Holzer, Y. Seidenberg, Nowak, Schopper, Reul, J. Müller – Tiffels, Draisaitl, Kahun – Ehliz, Hager, Mauer – Plachta, Michaelis, Eisenschmid – Fauser, Bergmann, Noebels – Loibl.
    USA: Schneider (Demko) – Suter, Martinez, Hanifin, Skjei, Q. Hughes, Fox, Wolanin – DeBrincat, White, P. Kane (C) – J. van Riemsdyk, D. Larkin, Keller – J. Hughes, Eichel, Kreider – Kunin, Vatrano, Glendening – D. Ryan.

    Rozhodca: Ohlund (SWE), Stano (SVK) – Sormunen (FIN), Vanoosten (CAN)

    Diváci: 6 293