Slovensko – Česko sk 1:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Česko
cz Sobota 13.04.2019, 15:30 • Easton Aréna, Piešťany • Turnaj štyroch krajín U19
Partner:
    51:14 VŠETEČKA - 1:3
     
    51:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! V pravý čas Češi střílí mooc důležitý třetí gól a aktivním Slovákům odskakují! Po pravé straně se před branku nádherně protáhl ROBIN VŠETEČKA a po své kličce kolem obránce zvolil i parádní nadýchané zakončení do druhého růžku! Máme tady dalšího gólového debutanta v reprezentaci – 1:3! Asistence: Petr Fridrich.
    18:13 FRIDRICH - 1:2
     
    18:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, čeští junioři krátce před první přestávkou otáčejí skóre! Za svou aktivitu jsou odměněni druhou brankou. Štibingr vypíchl puk slovenskému hráči a dostal se k němu PETR FRIDRICH, který se z vrcholu pravého kruhu rozhodl pro střelu na druhou tyč. Bátory nestihl lapačkou zakročit, Fridrich slaví první reprezentační trefu a vedeme – 1:2! Asistence: Jan Štibingr.
    16:27 ŠIK - 1:1
     
    16:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale i slovenská obrana má okénka a divoká hra nahoru – dolů končí českým vyrovnáním! První brejk zakončený tuším Sklenářem ještě neskončil radostí, ale potom se naši do pásma vrátili a po Dluhošově střele se před brankou natahovali dva spoluhráči. K puku se dostal OTAKAR ŠIK, jenž krásně zavěsil k bližší tyčce – 1:1! Asistence: Jan Dluhoš.
    14:54 ČEDERLE - 1:0
     
    14:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se po zásluze ujímají vedení, další kritická chvilka v naší defenzívě – neříkám obraně, protože jde o hru celé pětky – už končí gólem. Hugo Kováč našel před brankou SEBASTIÁNA ČEDERLEHO, jehož Češi nedůsledně pokryli a slovenský forvard z první zamířil přesně k blížší tyčce Dvořákovy branky – 1:0! Asistence: Hugo Kováč.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 15. Čederle (Kováč) – 17. Šik (Dluhoš), 19. Fridrich (Štibingr), 52. Všetečka (Fridrich)


    Slovensko: Bátory (Lackovič) – Česánek, Kobolka, Vitaloš, Škorec, Martiška, Semaňák, Bučko – Džugan, Čenka, Paulíny – Šeliga, Minárik, Nespala – Ferenyi, Čederle, Kováč – Mojžiš, Kováčik, Hvizdoš. Trenér: Ernest Bokroš.
    Česko: Dvořák (Haas) – Štibingr, Aubrecht, Dluhoš (A), Procházka, Kukla, Ondračka, Antoš – Brož, Střondala (A), Bambula – Šik, Čajka (C), Svoboda – Fridrich, Řehák, Klímek – Grim, Sklenář, Klapka – Všetečka. Trenér: David Bruk.