San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 2:5 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 4:2 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Edmonton – Toronto 2:3 (kon.) | Arizona – LA Kings 4:2 (kon.) | Nashville – Carolina 3:5 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 2:6 (kon.) | Florida – Detroit 6:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 10.03.2019, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:34 Michael GRABNER - 4:2
     
    55:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další tvrdý hit pro Kings. Hosté ztratili kotouč na útočné modré, kde se ho chopil MICHAEL GRABNER. Ten poté pláchl všem a jel sám na branku. Svůj nájezd proměnil jistým bekhendovým blafákem a také on zapisuje svou druhou branku v dnešním duelu.
    Bez asistence.
    50:28 Christian DVORAK - 3:2
     
    50:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro Kings! Arizona totiž jde opět do vedení a postaral se o to dnes svým druhým gólem CHRISTIAN DVORAK. Od modré pálil Alex Goligoski, ale trefil pouze bránícího hráče. Z pod něj si ale vytáhl puk prvně jmenovaný, přehodil si ho na forhend a dával prakticky do prázdné branky.
    Asistence: Alex Goligoski, Clayton Keller.
    43:44 Carl GRUNDSTRÖM - 2:2
     
    43:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom máme vyrovnáno! Od modré pálil Drew Doughty. Od něj se dostal kotouč k Dereku Forbortovi, který už byl v dobré šanci v pravém kruhu. Jenže Darcy Kuemper jeho střelu vyrazil ke CARLU GRUNDSTRÖMOVI, jenž si kotouč přikopl a následně poslal do odkryté klece. Pro mladého Švéda jde o jeho první zápas v NHL, ve kterém zapisuje také svou první branku!
    Asistence: Derek Forbort, Drew Doughty.
    14:48 Adrian KEMPE - 2:1
     
    14:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A při hře ve čtyřech tady máme snížení Kings. Puk si vzal ve vlastní obranné třetině ADRIAN KEMPE, natlačil se mezi obránce a Kuempera a nakonec propasíroval kotouč za jeho záda.
    Asistence: Drew Doughty.
    09:30 Michael GRABNER - 2:0
     
    09:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hned z protiútoku ale domácí udeřili podruhé. K vyraženému puku se dostal Oliver Ekman-Larsson, který do přečíslení dvou na jednoho poslal MICHAELA GRABNERA. Ten vzal zakončení na sebe a nedal Campbellovi šanci.
    Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    07:23 Christian DVORAK - 1:0
     
    07:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Nejprve CHRISTIAN DVORAK netrefil úplně prázdnou branku, ale poté tečoval bombu od modré Jakoba Chychruna a Arizona díky němu vede 1:0. Dvorak se navíc prosadil poprvé v sezoně.
    Asistence: Jakob Chychrun, Clayton Keller.

    Aleš Skok

    Góly a asistencie: 8. Dvorak (Chychrun, Keller), 10. Grabner (Ekman-Larsson), 51. Dvorak (Goligoski, Keller), 56. Grabner – 15. Kempe (Doughty), 44. Grundström (Forbort, Doughty)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Goligoski, Demers, Oesterle – Galchenyuk, Cousins, Fischer – Pánik, Dvorak, Keller – Grabner, Richardson (A), Hinostroza – Crouse, Kempe, J. Archibald.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Forbort, Doughty (A), Martinez, Walker, Phaneuf, Roy, LaDue – Iafallo (C), Kopitar, D. Brown – Leipsic (A), J. Carter, Kovaľčuk – Grundström, Kempe, Toffoli – Clifford, Lewis, Brodzinski.

    Rozhodca: Chmielewski, Nicholson – Murphy, Shewchyk

    Diváci: 14 976