Senica – Žilina 0:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 3:1 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.)
koniec
FK Senica
0:1 (0:1)
MŠK Žilina
Sobota 23.02.2019, 14:00 • Štadión FK Senica • Niké liga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Posledné striedanie dnešného merania síl. Senický tréner za nepriaznivého stavu riskuje. Na trávnik posiela ofenzívne ladeného Edmunda Adda namiesto doterajšieho kapitána Erika Otrísala.
     
    80
    Posledné striedanie hosťujúceho trénera Jaroslava Kentoša. Na záverečných desať minút prichádza na trávnik Filip Balaj. Naopak, na lavičku náhradníkov odchádza strelec zatiaľ jediného gólu Michal Tomič.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom duelu tu máme druhé žilinské striedanie. Patrik Myslovič odchádza na lavičku náhradníkov a na trávnik prichádza Martin Gamboš. Ten zrejme podporí skôr defenzívu favorita duelu.
     
    72
    Domáci kouč posiela na trávnik druhého čerstvého hráča. Je ním Filip Dangubič, ktorý na jeseň obliekal dres Spartaku Trnava. Dnes je už ale v službách Senice a strieda Sachu Petshiho.
     
    65
    Spomínané striedanie Žiliny je v tejto chvíli realitou. Zrejme pre zranenie končí v dnešnom zápase Jaroslav Mihalík a na jeho miesto prichádza Kristián Vallo. Zahrá si tak necelú polhodinku.
     
    56
    Prvé striedanie na domácej strane. Fanúšikom Senice sa to síce nepáči, ale s rozhodnutím domáceho kouča nič nespravia. V zápase končí Zezinho a na jeho miesto prichádza Frank Castaňeda.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 22. Tomič

    Karty:   57. Otrísal (SEN), 66. Dias (SEN), 90+3. El Moudane (SEN) – 42. Káčer (ZIL), 51. Mihalík (ZIL), 88. Balaj (ZIL), 89. Sluka (ZIL)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 21:27.
    FK Senica: Taborda – Otrísal (84. Addo), Da Graca, Dias, Krč – Klapan, El Moudane, Petshi (72. Dangubič) – Zezinho (C) (56. Castaňeda) – Deretti, Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Kučera, Dangubič, Tesija, Sepulveda, Addo, Castaňeda.

    MŠK Žilina: Holec – Majdan, Minárik, Králik, Sluka – Káčer (C), Myslovič (75. Gamboš), Tomič (80. Balaj) – Mihalík (65. Vallo), Boženík, Diaz.
    Náhradníci: Volešák – Moško, Vallo, Pečovský, Gamboš, Gerebenits, Balaj.

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Ján Pozor, Martin Borsányi – Peter Kráľovič