Lipt. Mikuláš – Poprad 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (1:3 po s.n.) | Detva – Budapešť 3:7 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:0 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (1:3)
HC Košice
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:0)
MsHK Žilina
Utorok 15.01.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, dni v novom roku plynú ako voda a spolu s nimi sa postupne striedajú aj ostávajúce kolá základnej časti Tipsport ligy. V rámci toho 43. si na ľade Steel Arény hokejky skrížia HC Košice a MsHK Žilina.

    HC Košice sa ešte na konci roka 2018 nachádzal na čele tipsportligovej tabuľky, no momentálne je všetko inak. Oceliari neprežívajú práve najvydarenejšie obdobie, keď po troch prehraných zápasoch v rade klesli postupne až na štvrté miesto. Naposledy síce Košice vyhrali v Nitre a v rebríčku ju tak preskočili, no udialo sa tak už bez Tomáša Netíka, ktorý sa s klubom dohodol na ukončení spolupráce. Zdá sa tak, že celok z východu republiky bude hľadať potrebnú vzpruhu v prípadných zmenách v kádri, ktoré v tejto chvíli vylúčené nie sú.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HK Nitra – HC Košice 3:4
    HC Košice – MAC Budapešť 4:5 sn
    HC Košice – HK Poprad 3:5

    Ani MsHK Žilina veľa dôvodov na úsmev nemá. Sezónu si Žilinčania rozhodne predstavovali inak, no pravda je taká, že im patrí len 12. priečka tabuľky. Vlci majú dokonca menej bodov, ako odohraných zápasov – 37 zo 44 stretnutí. Akékoľvek nádeje na postup do play-off sa tak stávajú skôr akousi utópiou a zdá sa, že ŽIlina bude bojovať skôr o zotrvanie medzi slovenskou hokejovou elitou. Vlci ťahajú mimoriadne nepríjemnú sériu šiestich prehier v rade. Niet však žiadnych pochýb o tom, že ju budú chcieť na ľade Steel Arény zastaviť.

    Posledné tri zápasy Žiliny:
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – MsHK Žilina 4:0
    MsHK Žilina – HK Nitra 4:6
    MsHK Žilina – HC 05 Banská Bystrica 4:5 pp
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Dudáš (A), Cibák – Spilar (A), Suja, L. Nagy (C) – Lušňák, Galamboš, Hričina – Klíma, Ignatuškin, Petráš – Žitný, Brophey, Jokeľ

    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Kučný, Matejka, Piegl, Turian, Dlugoš, Bagin, Jankovič, Hudec – Hvila (A), Jenčík (A), Ru. Huna (C) – Rehák, Surovka, Milý – Hrazdira, Podešva, Beránek – Coma, Ondruš, Mendrej

    Rozhodca: Orolin (SVK), A. Nagy (HUN) – Šoltés (SVK), Muzsik (HUN).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Zápas medzi Oceliarmi a Vlkmi sa začal lepšie pre Košice, ktoré sa po vhadzovaní v stredovom kruhu dostali k puku. Prekorčuľovať s ním budú chcieť až pred bránku Tomáša Fučika.
     
    00:40
    Na ľavej strane operoval Spilar, ktorý chcel puk posunúť na modrú čiaru. Obrancovi však puk pomedzi nohy prepadol do stredného pásma, a tak je po košickej aktivite.
     
    01:27
    Na opačnej strane skúšal popri manitneli rozohrať Turian. puk ale poslal len do priestoru, kde bola trojica domácich. Bolo tak jasné, že toto sa Žiline nepodarí.
     
    02:10
    Mali sme tu prvú veľkú šancu v zápase. Proti Fučíkovi postupoval osamotený Petráš, no jeho zakončenie gólman výborne prečítal a puk zastavil.
     
    03:40
    Suja so svojou prihrávkou neuspel. Následne si puk pýtal Matejka, no ani Vlci presnejšie nekombinovali. Košičania sú aktívnejší, no zatiaľ vidíme množstvo nepresností.
     
    04:57
    Aktivita v podaní hostí, ktorí teraz súpera zatlačili v obrannej tretine. Nahodenie od modrej ale smerovalo len k mantinelu, Škorvánek mohol ostať pokojný.
     
    05:25
    Na žilinskej bránke zvonila žrď, následne sa Šedivý zrazil s mantinelolm a v bolestiach padol na ľad. To nie je vôbec pekný pohľad.
     
    05:25
    Rodák z Myjavy bude našťastie, zdá sa, v poriadku, zrejme ten stret len potrebuje predýchať.
     
    06:20
    Košičania si chceli vychutnať jediný defenzívny pilier, ktorý sa snažil ubrániť prečíslenie troch proti jednému. Urobili to však mimoriadne nešikovne, prihrávka na Bropheyho bola nepresná, a tak z toho zakončenie neprišlo.
     
    06:39
    Turian korčuľoval k Dudášovi, ktorý mal puk na svojej čepeli. Košičania síce stihli pred napádajúcim hráčom rozohrať, no do šance sa nedostali.
     
    06:49
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Lukáš Hvila – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    07:40
    Výbornú prácu odviedol Filip Surovka, vďaka ktorému poslala Žilina puk cez všetky čiary. Už sú však Košice pred Fučíkom a pália na neho zo všetkých strán.
     
    08:18
    Spilar si musel puk prikopnúť, Brophey ho následne v pásme nezachytil. Košičania vyvinuli na súpera veľký tlak, no úspechu sa nedočkali.
     
    09:20
    Vlci zo Žiliny pokračujú medzičasom s piatimi mužmi. Aj preto sa presunuli pred Škorvánka, kde teraz budú chcieť kombinovať oni.
     
    10:40
    Od modrej skúšal strieľať Jankovič, košický gólman mal však dobrý výhľad a puk bez väčších problémov vytesnil. Nasledoval ešte žilinský tlak, no ani z tohto gól nebol.
     
    11:17
    Žilina umne vyhodila, zakázané uvoľnenie z toho nebolo. Oba celky tak budú chcieť prestriedať počas hry.
     
    11:52
    Do veľkej šance sa dostal Dominik Rehák. Ten prenikol košickou defenzívou a dostal sa do bezprostrednej blízkosti Škorvánka. Domáceho gólmana však neprepálil.
     
    12:54
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    13:20
    Ďalšia veľká šanca, tentokrát pre Košice! Puk sa teraz dostal pravdepodobne k Jokeľovi, ktorý operoval pred bránkou. Nemal však dostatok priestoru na lepšie zakončenie, preto Fučík celú situáciu s prehľadom zvládol.
     
    14:10
    Ladislav Nagy sa hnevá, no zbytočne. Práve on totiž spôsobil košickú ofsajdovú pozíciu, po ktorej musela byť hra vykázaná do stredného pásma.
     
    15:07
    Spilar chcel prihrať medzi kruhy, no ten puk nebol vôbec ideálne. Hvila ho preto dokázal bezpečne zaniesť aspoň do stredného pásma.
     
    16:20
    Kučný prehral osobný súboj v rohu klziska, čo znamenalo košickú útočnú aktivitu. Pískala sa však prihrávka rukou v podaní domácich, a tak to bolo bez zakončenia.
     
    16:49
    Brankársky zákrok tak musel prísť na opačnej strane, keď po práci betónom hru prerušil Škorvánek. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    16:58
    Nagy sa zbavil Surovku a mierne si povytiahol Fučíka z bránky. Následne to bolo nebezpečné, keďže sa Košičania snažili puk do odkrytej siete doklepnúť, no žilinská defenzíva všetko vyriešila.
     
    18:51
    No a teraz prišiel aj pekný semafor v podaní Tomáša Fučíka. Hričina vyslal tvrdú ranu príklepom, avšak len do lapačky žilinského gólmana.
     
    18:56
    Akoby sa roztrhlo vrece s nádhernými zákrokmi žilinského brankára, prakticky identický prišiel aj po zakončení od modrej čiary. Radosť Tomáša Fučíka sledovať.
     
    19:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Lušňák – 2 min., držanie).
     
    19:30
    Košičania sa oslobodzujú, je tu posledných 30 sekúnd prvej tretiny.
     
    19:44
    Hostia sa tešia z gólu, celú situáciu však ešte prehodnotí videorozhodca.
     
    19:44
    Žilina dala gól!
    Gól platí. Vlci tak vyťažili z minima maximum a v závere úvodnej časti sa ujímajú vedenia. Počas presilovky prišla ich kombinácia, po ktorej sa v predbránkovom priestore presadil JURAJ MILÝ. Asistencie: Richard Jenčík, Lukáš Hvila
     
    19:44
    Arbitri ešte niečo konzultujú s košickou striedačkou, zrejme tam domáci videli gól nohou. Nič sa však meniť nebude.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu medzi Košicami a Žilinou je už minulosťou. Úvodných 20 minút v Steel Aréne prinieslo viacero zaujímavých momentov, a tak platí stav
    0:1.

    Pomer striel po 1. tretine: 12:6

    Druhá tretina sa začne približne o 18:23.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    Prostredná časť riadnej hracej doby nám práve začala plynúť. Oba celky sa v tejto chvíli formujú v okolí stredového kruhu, preto budeme zvedaví na to, ktorý z nich dokáže zaútočiť ako prvý.
     
    20:50
    Prvú strelu v druhej tretine mal na svedomí Huna. Škorvánek jeho puk zrážal späť do hry, preto ho ešte radšej hokejkou posunul ďalej od svojej bránky.
     
    21:40
    Dobrou správou je, že sa do hry zapája aj Eduard Šedivý. S jeho zranením po kontake s mantinelom to tak nebude vážne.
     
    22:58
    Sledovali sme pomerne dlhé a pomerne tvrdé osobné súboje pri mantineli, z ktorých vychádzali víťazne žilinskí Vlci. Napriek tomu sa však musia brániť.
     
    23:58
    Žitný nabral na pravej strane rýchlosť, no puk napokon na jeho čepeľ nesmeroval. Druhá tretina je zatiaľ pomerne pokojná, väčšie šance nesledujeme.
     
    24:33
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Rudolf Huna – 2 min., podrazenie).
     
    24:52
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Martin Turian – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    25:13
    Košičania sú od začiatku dvojnásobnej presilovky mimoriadne aktívni a pália zo všetkých pozícií. Tomáš Fučík je na roztrhanie, no predvádza nádherné zákroky.
     
    25:46
    Košice dali gól!
    Napriek tomu však nemal šancu takýto tlak zvládnuť. Oceliari sa dočkali vyrovnania, keď po peknej kombinácii skóroval JAKUB SUJA. Asistencie: Ladislav Nagy, Petr Kafka.
     
    26:10
    Košičania chceli pokračovať v útočnej aktivite, prichádzajú však o možnosť hrať v pásme.
     
    27:21
    Žilina hrá medzičasom s piatimi mužmi. Ondruš teraz prišpendlil Spilara o mantinel, všetko však bolo v súlade s pravidlami. Vylučovať sa tak nemusí.
     
    28:49
    Košičania opäť prepadli na útočnej modrej, a tak si museli dať v defenzíve pozor. Ani Vlci ale útočnou aktivitou neprekypovali. Sledujeme jednu z nezáživnejších častí zápasu.
     
    29:01
    Zakončenie od modrej Fučík betónom vykopol späť do hry, v hre pred jeho bránkou sa tak pokračovalo. Hra však napokon bola predsa len prerušená.
     
    29:50
    Jakub Cibák pracoval svojimi rukami poriadne aktívne, predviedol niekoľko hraničných zákrokov. Hlavní arbitri ostali pokojní, boli dostatočne blízko.
     
    30:30
    Medzičasom sme sa dostali do druhej polovice riadnej hracej doby. Stav je vyrovnaný, a tak sa zdá, že nás ešte v košickej Steel Aréne čakajú poriadne zaujímavé minúty.
     
    31:16
    Igor Ignatuškin na seba naviazal dvoch hráčov a puk pomedzi nich šikovne prehodil. Naštartoval tak útočné motory svojho celku. Na konci akcie bola strela z pozície centra, ktorú Fučík udržal na hrudi.
     
    31:56
    Spilar našiel dlhým pasom na útočnej modrej Nagya, ktorý sa tak dostal do samostatného úniku. Volil v ňom strelu, no našiel len betón pripraveného Tomáša Fučíka.
     
    32:58
    Oba celky striedali počas hry, tá tak mierne stratila na svojom tempe.
     
    33:54
    Kafka našiel zaujímavým spôsobom spoluhráča, dostal sa do pásma a puk si vypýtal späť. Už ho však nedostal, videli sme tam nepresné zakončenie zápästím.
     
    34:49
    Žilina dala gól!
    Opäť Vlci skórujú z prakticky jedinej šance, do ktorej sa zatiaľ počas druhej tretiny dostali. Tentokrát dostal DAVID HRAZDÍRA ideálny puk pred bránkovisko, a tak sa už pomýliť nemohol. Asistencia: Petr Beránek.
     
    35:40
    Košičania sú usadení pred Fučíkom, zatiaľ je to bez strely.
     
    36:10
    Jimmy McDowell prebral odrazený puk, zbytočne neváhal a vystrelil. Jeho zakončenie spoza ostatných hráčov skončilo na mantineli za Fučíkovou svätyňou.
     
    37:15
    Filip Surovka napádal rozohrávku súpera, k puku sa ale nedostal. Na opačnej strane tak prišlo zakončenie z ľavej strany, po ktorom musel gólman hru prerušiť.
     
    38:16
    Košice dali gól!
    Aj Košičanom sa podarilo vsietiť gól v momente, keď tomu nič nenasvedčovalo. JAKUB SUJA sa presadil po prvej tretine aj v tej druhej a má tak našliapnuté za hetrikom. Asistencie: Ladislav Nagy, Gabriel Spilar.
     
    38:44
    Milý zakončil švihom, Škorvánek predviedol proti jeho strele pekný semafor. Žilinského borca ešte poslal k ľadu Dudáš.
     
    39:21
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ladislav Nagy – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel Aréne ohlásila koniec aj druhej pasáže, zo zápasu uplynulo rovných 40 minút. Hráči odkorčuľujú na 18-minútovú prestávku za priebežného stavu 2:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 33:11

    Tretia tretina sa začne približne o 19:14.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    Prestávka sa skončila, máme tu poslednú časť riadnej hracej doby. Diváci prítomní na štadióne sú už nepochybne zvedaví, čo prinesie týchto dvadsať minút hry.
     
    40:27
    Žilina dala gól!
    Žilina sa dostáva po tretíkrát v zápase do vedenia a je tak o čosi bližšie k zisku troch bodov. Puk sa dostal na ľavú stranu, odkiaľ vyslal bombu príklepom LUKÁŠ HVILA. Puk skončil až v sieti. Asistencie: Jiří Kučný, Rudolf Huna.
     
    41:40
    Oceliari sa formujú pred Škorvánkom a premýšľajú, čo s pukom.
     
    42:05
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Martin Podešva – 2 min., podrazenie).
     
    42:47
    Košičania zatiaľ túto presilovku absolútne nezvládajú. Spilar najskôr posielal zbytočnú žabku, jeho spoluhráč následne prihral súperovi priamo na čepeľ.
     
    43:28
    Bolo z toho niekoľko rýchlych vyhodení Žiliny.
     
    44:10
    Suja sa snažil tečovať delovku od modrej, no neúspešne. Vylúčený Podešva sa medzičasom vrátil na ľadovú plochu, Oceliari si tak počas početnej výhody väčšiu šancu nevypracovali.
     
    45:20
    Dobrá práca Petra Beránka, ktorý pripravil súpera o puk a navyše svojím pohybom získal cenné sekundy pre spoluhráčov. Tí tak mohli v rýchlosti prestriedať.
     
    46:10
    Trma-vrma pred Fučíkom, no gólom sa to nekončí. Pred bránkoviskom operoval Suja, ktorý mohol zavŕšiť hetrik, avšak jeho pokus o dorážku až do siete neprepadol.
     
    46:55
    Košice dali gól!
    Je znova vyrovnané. Košičania sa vypracovali tlak, z ktorého padol ich tretí gól v zápase. Prihrávku spoza bránky zavŕšil gólovou strelou ŠIMON PETRÁŠ. Asistencie: Evan Brophey, Petr Kafka.
     
    47:40
    Zakončenie z ľavej strany Škorvánek pokryl, nasleduje komerčná prestávka.
     
    48:30
    Individuálna snaha Ladislava Nagy. Ten sa dostal pred bránku a skúsil to strelou z otočky, no tento puk už Tomáš Fučík za svoj chrbát prepadnúť nenechal.
     
    49:50
    Rudolf Huna nepredviedol práve najpresvedčivejšie vyhodenie puku, preto ho ešte Oceliari zachytili. Už však pred bránkou súpera nevymysleli nič zaujímavé.
     
    50:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šimon Petráš – 2 min., hákovanie).
     
    50:51
    Žilina dokázala na súpera vyvinúť pomerne slušný tlak, no chýba tomu prudšie zakončenie – také, ktoré by mohlo prepadnúť až za Škorvánkov chrbát.
     
    51:20
    Oceliari sa oslobodzujú, počas tohto oslabenia po druhýkrát.
     
    52:11
    Zbytočne dlho teraz Vlci puk miešali na modrej čiare, zdalo sa mi, že to bol Turian. Košičania medzičasom pokračujú s piatimi mužmi na ľadovej ploche.
     
    52:15
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    52:31
    Bombu od modrej Fučík betónom vykopol na ochrannú sieť. Hra tak ostane v obrannom pásme Žilinčanov.
     
    52:51
    Spilar si puk posunul za kruh, odkiaľ vyslal nebezpečne tečovanú strelu. Tá opečiatkovala pravú žrď bránky Tomáša Fučíka.
     
    53:04
    Žilina sa oslobodzuje, puk letí ku Škorvánkovi.
     
    53:53
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia, čo môže byť rozhodujúci moment v zápase. Nešlo vôbec o prudkú strelu, no puk skackal – a preskackal až do siete. Za stelca gólu je označený GABRIEL SPILAR. Asistencie: Ladislav Nagy, Jakub Suja.
     
    55:00
    Puk je za bránkou Stanislava Škorvánka, kde ho majú pod kontrolou domáci hokejisti. Oba celky teraz budú chcieť striedať počas hry.
     
    56:06
    Žilina v snahe niečo urobiť s výsledkom, v tomto momente sa usadila pred košickou svätyňou. Domáci celok dokázal zareagovať len zakázaným uvoľnením.
     
    56:40
    Matejka sa prebíjal k zakončeniu, stratil však rovnováhu. Napriek tomu strela z čepele jeho spoluhráča predsa len priletela, no Škorvánek si na ňu dal dostatočný pozor.
     
    56:51
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., napadnutie).
     
    57:20
    Zakončenie z pravej strany Škorvánek vykopol, Žilina nič nevyťažila ani z následnej snahy o dorážky.
     
    58:01
    Posledné dve minúty riadnej hracej doby. Vlci sa veru poriadne zahryzli do košickej ocele, no teraz predsa len prichádzajú o možnosť hrať v útočnom pásme.
     
    58:30
    Sledujeme Tomáša Fučáka, ten je stále vo svojej bránky. Oceliari puk zaviezli až k nej.
     
    59:30
    Fučík korčuľuje na striedačku, Žilina to skúsi bez brankára.
     
    59:50
    Žilina dala gól!
    A to sa jej vypláca! Vlci vyvinuli na svojho súpera veľký tlak, ktorý napokon vyústil až do vyrovnávajúceho gólu. Strelou z pravej strany vyrovnal IVAN JANKOVIČ. Asistencie: Jiří Kučný, Lukáš Hvila.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V Steel Aréne sa po minútovej prestávke presunieme do predĺženia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:20
    Predĺženie sa začalo. Ja len pripomeniem, že sa odohrá v atraktívnom formáte troch proti trom. Uvidíme, komu bude množstvo priestoru na veľkom košickom ľade vyhovovať viac.
     
    60:56
    Suja nemohol pokračovať, hokejku mal príliš vysoko.
     
    61:30
    Kučný preniesol hru spoza Fučíka na opačnú stranu, no ani tam sme sa zakončenia nedočkali.
     
    62:30
    Oceliari puk dlho vozili po útočnom pásme, napokon sa Dudáš neúspešne snažil tečovať prízemné zakončenie svojho spoluhráča.
     
    63:10
    Kafka o puk prišiel. Posledné dve minúty predĺženia.
     
    63:40
    Spilar korčuľoval pred bránku, Sujovo zakončenie z pomerne veľkého uhla Tomáš Fučík bezpečne vytlačil na plexisklo.
     
    64:10
    Prebieha posledná minúta predĺženia.
     
    64:20
    V prospech Žiliny bolo nariadené trestné strieľanie.
     
    64:20
    Rudolf Huna zbytočne nevymýšľal a volil strelu k lapačke. Stanislava Škorvánka ňou neprekvapil.
     
    64:40
    Rana Šedivého, bola z toho azda štvrtá košická žrď.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Zápas nerozhodlo ani predĺženia, na rad tak prídu samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Žitný si chcel rozpohybovať Fučíka, ten na jeho kľučky nenaletel.
     
    1. séria
    0:1
    Na opačnej strane Hvila pohodlne premieňa.
     
    2. séria
    0:1
    Ani Suja v samostatných nájazdoch neuspel. Košice sú bez úspešného exekútora.
     
    2. séria
    0:2
    Juraj Milý premieňa. Vlci sú na koni.
     
    3. séria
    1:2
    Gabriel Spilar nájazdy dramatizuje, pekným blafákom totiž Fučíka oklamal a skóroval.
     
    3. séria
    1:3
    Jenčík krásne zavesil, Žilina vedie 3:1.
     
    4. séria
    1:3
    Kafka nepremieňa. Je o všetkom rozhodnuté.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MsHK Žilina.
    Autorom víťazného gólu je JURAJ MILÝ.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom si sily merali HC Košice a MsHK Žilina. Po výsledku 4:5 po samostatných nájazdoch môžu byť napokon spokojnejší Vlci, ktorí si do tabuľky pripisujú dva body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 50:23

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte krásny zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:05:26)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 26. Suja (Nagy, Kafka), 39. Suja (Nagy, Spilar), 47. Petráš (Brophey, Kafka), 54. Spilar (Nagy, Suja) – 20. Milý (Jenčík, Hvila), 35. Hrazdíra (Beránek), 41. Hvila (Kučný, Huna), 60. Jankovič (Kučný, Hvila), rozh. náj. Milý

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Roman Žitný (KOS)
    0:1   Lukáš Hvila (ZIL)
    2. séria:
    0:1   Jakub Suja (KOS)
    0:2   Juraj Milý (ZIL)
    3. séria:
    1:2   Gabriel Spilar (KOS)
    1:3   Richard Jenčík (ZIL)
    4. séria:
    1:3   Petr Kafka (KOS)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Dudáš (A), Cibák – Spilar (A), Suja, L. Nagy (C) – Lušňák, Galamboš, Hričina – Klíma, Ignatuškin, Petráš – Žitný, Brophey, Jokeľ
    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Kučný, Matejka, Piegl, Turian, Dlugoš, Bagin, Jankovič, Hudec – Hvila (A), Jenčík (A), Ru. Huna (C) – Rehák, Surovka, Milý – Hrazdira, Podešva, Beránek – Coma, Ondruš, Mendrej

    Rozhodca: Orolin (SVK), A. Nagy (HUN) – Šoltés (SVK), Muzsik (HUN)