Lipt. Mikuláš – Poprad 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (1:3 po s.n.) | Detva – Budapešť 3:7 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:0 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 5:4 (3:2 po s.n.)
koniec
HK Detva
3:7 (3:3, 0:3, 0:1)
MAC Budapešť
Utorok 15.01.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:16
    Budapešť dáva gól!
    Gól v oslabení! Aj takýto zápis sa dnes podaril hosťom, ktorí sa už nemusia strachovať o svoje víťazstvo na ľade Detvy. K puku sa dostal TOMÁŠ KLEMPA, ktorý následne postupoval na brankára Petríka a úspešne ho dokázal aj prekonať – 3:7!
    Asistencia: Jared Brown.
     
    35:38
    Budapešť dáva gól!
    Hostia navyšujú svoje vedenie a to znamená pre domáci celok veľké problémy! Detva prepadla v strednom pásme, zrodilo sa rýchle prečíslenie hostí a TOMÁŠ KLEMPA nemal problém po presnej prihrávke zasunúť puk do bránky z bezprostrednej blízkosti – 3:6!
    Asistencia: Keegan Dansereau, Jared Brown.
     
    32:48
    Budapešť dáva gól!
    Druhá využitá presilová hre hosťujúceho celku v tomto zápase! Budapešť sa dostáva do dvojgólového vedenia a to celkom zaslúžene. Túto presilovku zahrali hostia výborne, Klempa našiel presnou prihrávkou JAREDA BROWNA, ktorý to namieril fantasticky a od domáceho Sládoka sa puk nešťastne odrazil do domácej siete – 3:5!
    Asistencia: Tomáš Klempa.
     
    25:32
    Budapešť dáva gól!
    Gól napokon platí, ku konzultácii s videom nedošlo! Budapešť sa usadila v útočnom pásme a vznikol tak poriadny závar pred bránkou Detvy, vo veľkej skrumáži sa napokon najlepšie zorientoval CHRIS BODÓ, ktorý prekonáva bezmocného Zalivina – 3:4!
    Asistencia: Brance Orban.
     
    18:56
    Detva dala gól!

    Podarilo! Domáci hokejisti dnes zatiaľ vynikajúci pracujú pred bránkou súpera, keď prišla opäť presná strela od modrej, o ktorú sa teraz postaral Gachulinec a úspešný teč má na svedomí HAYDEN HODGSON, ktorý vyrovnáva stav prvej tretiny na 3:3!
    Asistencia: Daniel Gachulinec.
     
    17:21
    Budapešť dáva gól!
    Hostia chcú zrejme vyhrať prvú tretinu a majú k tomu opäť blízko! Už piaty gól vidíme v rámci prvého dejstva, keď Budapešť opäť ukázala výborný prechod do útočného pásma, najprv sme sledovali nepresnú strelu, ktorá sa však odrazila od zadného mantinelu pred bránku na hokejku JAREDA BROWNA a ten znova posiela svoj tím do vedenia – 2:3!
    Asistencia: Zsombor Garát, Tomáš Klempa.
     
    15:36
    Detva dala gól!

    Gólové preteky v Detve pokračujú ďalej! Domácim hokejistom sa teda podarilo znova vyrovnať, keď od modrej nahadzoval puk na bránku súpera Hraško a úspešným tečom sa prezentoval JOZEF TIBENSKÝ – 2:2!
    Asistencia: Peter Hraško.
     
    13:48
    Budapešť dáva gól!
    Vyrovnaný stav v Detve nemal dlhého trvania! Budapešť sa po získaní puku ihneď presunula do útočného pásma, kde domáci prepadli v obrane a nechali Dansereaua natlačiť sa pred brankára Zalivina, Dansereau následne našiel svojou prihrávkou CHRISA LANGKOWA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase, čím prinavrátil hosťom opäť vedenie o jeden gól – 1:2!
    Asistencia: Keegan Dansereau, Tomáš Klempa.
     
    12:38
    Detva dala gól!

    A je vyrovnané! Domáci dokázali vyhrať buly v útočnom pásme, keď Murček poslal puk za seba na hokejku ANDREJA GOLIANA a ten prekonáva Bálizsa strelou pomedzi jeho betóny – 1:1!
    Asistencia: Michal Murček.
     
    06:35
    Budapešť dáva gól!
    Hostia využívajú presilovku a tak sa ujímajú ako prví vedenia v tomto zápase! Budapešť opäť rozbehla nebezpečnú kombináciu v útočnom pásme, spoza bránky poslal Orban puk na hokejku CHRISA LANGKOWA a ten z tesnej blízkosti nezaváhal – 0:1!
    Asistencia: Brance Orban, Chris Bodó.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Golian (Murček), 16. Tibenský (Hraško), 19. Hodgson (Gachulinec) – 7. Langkow (Orban, Bodó), 14. Langkow (Dansereau, Klempa), 18. Brown (Garát, Klempa), 26. Bodó (Orban), 33. Brown (Klempa), 36. Klempa (Dansereau, Brown), 49. Klempa (Brown)


    HK Detva: Zalivin (36. Petrík) – Chovan Mar., Golian, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Šimon – Ščurko, Murček, Žilka – Hodgson, Fekiač V., Chovan Mat. – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla, Szabad – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Peter Stano, Róbert Müllner – Matúš Stanzel, Peter Šefčík – Vladimír Martinko