Lipt. Mikuláš – Poprad 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (1:3 po s.n.) | Detva – Budapešť 3:7 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:0 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 5:4 (3:2 po s.n.)
koniec
HK Detva
3:7 (3:3, 0:3, 0:1)
MAC Budapešť
Utorok 15.01.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na zápas 43. kola Tipsport ligy, kde domáca Detva privíta na svojom štadióne Budapešť. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    HC 07 DETVA:

    Hokejisti Detvy sa po 42. kole nachádzajú na 9. priečke so ziskom 53 bodov. To sa im podarilo po štrnástich víťazstvách, troch výhrach po predĺžení, piatich prehrách po predĺžení a dvadsiatich dvoch porážkach v riadnom hracom čase. Svojím súperom dovedna nastrieľali 117 gólov, ale až 142 inkasovali. Po päťzápasovej víťaznej sérií prišli dva zápase bez bodového zisku. Naposledy vycestovali do Trenčína, kde síce svojmu súperovi dokázali streliť hneď štyri góly, ale ani to nestačilo a po prehre 4:5 odchádzali späť do Detvy.

    MAC BUDAPEŠŤ:

    Nováčik súťaže v aktuálnej sezóne Tipsport ligy figuruje na 10. mieste a na Detvu stráca dva body. Budapešť má na svojom konte trinásť výhier, tri výhry po predĺžení, šesť prehier po predĺžení a až dvadsať dva prehier v riadnom hracom čase. Ich skóre je 124:151. V 42. kole hostili na vlastnom ľade silný Zvolen. V tomto stretnutí sa im podarilo uchmatnúť jeden bod po prehre 2:3 po predĺžení.

    Z pozície komentátora sa vám bude hlásiť Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mar., Golian, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Šimon – Ščurko, Murček, Žilka – Hodgson, Fekiač V., Chovan Mat. – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent

    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla, Szabad – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Peter Stano, Róbert Müllner – Matúš Stanzel, Peter Šefčík – Vladimír Martinko
     
    Prajem príjemný hokejový večer! Dnes je na programe 43. kola našej Tipsport Ligy a na štadióne v Detve budeme svedkami súboja tabuľkových susedov. Domáci hokejisti majú pred svojim súperom náskok len dva body a tak sa určite môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie. Aj posledná forma oboch tímov je v podstate rovnaká, uvidíme, ako to napokon celé dopadne. Zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov, krátko pred úvodným buly sa znova prihlásime.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak čoskoro začne! Prajem vám teda príjemný športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Prvá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech hosťujúceho celku. Budapešť dnes nastupuje v modrých dresoch, domáca Detva v žltých.
     
    00:31
    Boli sme svedkami prvého zakázaného uvoľnenia v tomto zápase, previnili sa ním domáci hokejisti. Následne po vyhratom buly pálil od modrej Negrin, nemieril však presne.
     
    01:20
    Menšia skrumáž pred bránkou hosťujúceho výberu. Nebezpečne tam nahadzoval puk Frederik Fekiač, veľmi aktívne pred bránkou pracoval Tibenský, ale všetko včas vyriešil brankár Bálizs.
     
    01:45
    Rovnakou mincou sa už snažia odpovedať aj hokejisti Budapešťi, ale momentálne majú problémy s prechodom do útočného pásma. Detva sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    02:10
    Prvýkrát bolo rušno v tomto zápase aj pred domácou bránkou. Zalivin si však počínal podobne ako jeho náprotivok a tak je hra prerušená. Pomaličky sa to začína celé rozbiehať.
     
    02:51
    Sledovali sme rýchly protiútok domáceho tímu. Za nahodeným pukom trielil Hodgson, ale ten napokon končí v lapačke brankára Bálizsa. Bude sa teda vhadzovať v útočnom pásme Detvy.
     
    03:28
    Zatiaľ sa ani jednému z tímov nedarí dlhšie sa udržať v útočnom pásme. Pokusy o zakončenia tu už boli, ale nič vážneho sme zatiaľ nevideli.
     
    04:38
    A opäť tu bol rýchly brejk domácich hokejistov, Král našiel presnou prihrávkou Tibenského, jeho zakončenie len tesne minulo priestor bránky súpera. Detva sa ešte snaží kombinovať v útočnom pásme.
     
    05:18
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Chovan Mar. – 2 min., hákovanie).
     
    05:28
    Prvú presilovku v tomto zápase si teraz zahrá Budapešť. Detva sa však dokázala ihneď oslobodiť a dostáva rýchlo puk do bezpečia.
     
    06:10
    Až teraz hostia poriadne zakombinovali v útočnom pásme, puk sa dostal na hokejku Dudáša, ktorého strelu kryje brankár Zalivin. Budapešť však stále pokračuje v útočnom snažení.
     
    06:35
    Budapešť dáva gól!
    Hostia využívajú presilovku a tak sa ujímajú ako prví vedenia v tomto zápase! Budapešť opäť rozbehla nebezpečnú kombináciu v útočnom pásme, spoza bránky poslal Orban puk na hokejku CHRISA LANGKOWA a ten z tesnej blízkosti nezaváhal – 0:1!
    Asistencia: Brance Orban, Chris Bodó.
     
    07:35
    Na úvodný presný zásah sme teda dlho čakať nemuseli. Na rade sú teraz domáci, ktorí sa už pokúšajú o rýchle vyrovnanie. Do konca prvej tretiny je ešte času dosť.
     
    08:27
    Domáci ale majú teraz problémy s prechodom do útočného pásma. Budapešti sa darí vysoko napádať súperovu rozohrávku a tak domácim výrazne znepríjemňovať dianie na ľadovej ploche.
     
    09:33
    Teraz sa už Detve podarilo usadiť v útočnom pásme, ale domáci ešte musia popracovať na kombinácii. Hostia sa však musia mať stále na pozore a vyvarovať sa každej chybe vo svojej tretine.
     
    09:56
    Bodó predviedol krásnu sťahovačku, dostal sa až pred bránku domáceho tímu kde následne prihrával puk na Langkowa, ale druhý menovaný nedokázal puk zachytiť a tak pridať svoj druhý presný zásah v tomto zápase!
     
    10:25
    Dlhšiu dobu sa hra neprerušovalo, útoky sa striedali z jednej strany na druhú. Hostia môžu byť aj naďalej spokojní, stále vedú v polovici prvej tretiny najtesnejším možným rozdielom.
     
    11:37
    Hokejisti hosťujúceho výberu sa usadili na dlhšiu dobu v útočnom pásme a tak vyvinuli veľký tlak na domáci výber. Detva to dokázala ustáť, ale dlho si puk na svojich hokejkách neudržala a tak sa musí znova brániť.
     
    12:34
    Hostia sa snažili o rýchly prechod do útočného pásma, ale je z toho napokon len zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presťahuje naspäť do obranného pásma Budapešti.
     
    12:38
    Detva dala gól!

    A je vyrovnané! Domáci dokázali vyhrať buly v útočnom pásme, keď Murček poslal puk za seba na hokejku ANDREJA GOLIANA a ten prekonáva Bálizsa strelou pomedzi jeho betóny – 1:1!
    Asistencia: Michal Murček.
     
    13:18
    Detve sa teda podarilo vyrovnať pomerne skoro. Do konca prvej tretiny je tak stále ešte všetko otvorené, snáď sa bude tempo len zvyšovať a my uvidíme čo najviac zaujímavých situácii.
     
    13:48
    Budapešť dáva gól!
    Vyrovnaný stav v Detve nemal dlhého trvania! Budapešť sa po získaní puku ihneď presunula do útočného pásma, kde domáci prepadli v obrane a nechali Dansereaua natlačiť sa pred brankára Zalivina, Dansereau následne našiel svojou prihrávkou CHRISA LANGKOWA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase, čím prinavrátil hosťom opäť vedenie o jeden gól – 1:2!
    Asistencia: Keegan Dansereau, Tomáš Klempa.
     
    14:05
    Vyzerá to zrejme ešte na zaujímavý záver prvej tretiny. Aj keď tu nebolo toľko vyložených šancí, tri presné zásahy sme dnes v Detve už videli. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej.
     
    15:36
    Detva dala gól!

    Gólové preteky v Detve pokračujú ďalej! Domácim hokejistom sa teda podarilo znova vyrovnať, keď od modrej nahadzoval puk na bránku súpera Hraško a úspešným tečom sa prezentoval JOZEF TIBENSKÝ – 2:2!
    Asistencia: Peter Hraško.
     
    16:37
    Ožívajú postupne aj domáce tribúny. Dnes to zrejme v Detve vyzerá na gólové hody, čoskoro nám však dianie na ľadovej ploche preruší prestávka.
     
    17:05
    Hostia vyhrali buly v strednom pásme a momentálne sa snažia preniknúť s pukom pred bránku súpera. Obe defenzívy tak majú v poslednej dobe plné ruky a nohy práce.
     
    17:21
    Budapešť dáva gól!
    Hostia chcú zrejme vyhrať prvú tretinu a majú k tomu opäť blízko! Už piaty gól vidíme v rámci prvého dejstva, keď Budapešť opäť ukázala výborný prechod do útočného pásma, najprv sme sledovali nepresnú strelu, ktorá sa však odrazila od zadného mantinelu pred bránku na hokejku JAREDA BROWNA a ten znova posiela svoj tím do vedenia – 2:3!
    Asistencia: Zsombor Garát, Tomáš Klempa.
     
    18:21
    Detva sa však ešte nevzdáva a snaží sa vyrovnať aj po tretíkrát v prvej tretine. Podarí sa to domácim hokejistom?
     
    18:56
    Detva dala gól!

    Podarilo! Domáci hokejisti dnes zatiaľ vynikajúci pracujú pred bránkou súpera, keď prišla opäť presná strela od modrej, o ktorú sa teraz postaral Gachulinec a úspešný teč má na svedomí HAYDEN HODGSON, ktorý vyrovnáva stav prvej tretiny na 3:3!
    Asistencia: Daniel Gachulinec.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Bláznivá prvá tretina v Detve sa už skončila, videli sme v nej až šesť presných zásahov, ktoré si oba tímy podelili rovnomerne. Zakaždým, keď sa hosťujúca Budapešť dostala do vedenia, sa domácim podarilo vyrovnať. Určite sme sa teda pri sledovaní prvej tretiny nenudili a verme, že tomu tak bude aj v tej druhej, ktorá sa začne približne o 18:55.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina stretnutia v Detve je už v plnom prúde, buly v prospech domácich hokejistov, ktorí sa ihneď snažia usadiť v útočnom pásme.
     
    20:31
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Bodó – 2 min., podrazenie).
     
    20:41
    Detve rozbieha svoju prvú početnú výhodu v tomto zápase. Domáci začínajú kombinovať v útočnom pásme a dostávajú tak súpera pod veľký tlak.
     
    21:10
    Nebezpečne nahadzoval puk od modrej na bránku súpera Hraško, ale nikomu z jeho spoluhráčov sa nepodarilo realizovať úspešný teč.
     
    21:49
    Viac ako polovica z domácej presilovky je už minulosťou, žiadnu výraznejšiu šancu sme nezaznamenali. Budapešť sa oslobodzuje vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    22:31
    Hostia v plnom počte.
     
    22:41
    Detve sa teda nepodarilo využiť presilovku a tak pokračuje toto stretnutie za nerozhodného stavu 3:3! Budú to aj v druhej tretine gólové hody?
     
    23:08
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Klempa – 2 min., podrazenie).
     
    23:18
    Dlho vyrovnaný stav hráčov na ľadovej ploche neplatil, opäť sa vylučovalo na strane hostí. Zahrá Detva túto presilovku lepšie ako tú predchádzajúcu?
     
    23:30
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Chovan Mar. – 2 min., podrazenie).
     
    23:40
    Početná výhoda domácich nemala dlhého trvania, sily na ľadovej ploche sa vyrovnali a budeme teda svedkami súboja štyria na štyroch, čo dáva určite viacej priestoru obom tímom.
     
    24:15
    Momentálne sa hra prelieva z jednej strany na druhú, obaja brankári si pripísali po jednom úspešnom zákroku. Druhá tretina zatiaľ troška zaostáva za tou prvou.
     
    24:45
    Krátku dobu sa teraz hralo v obrannom pásme hosťujúceho výberu, ale ani teraz sme nič zaujímavého nevideli. Zakrátko sa začne skrátená presilovka Budapešti.
     
    25:08
    Hostia v plnom počte.
     
    25:30
    Domáci v plnom počte.
     
    25:32
    Krátko po skončení skrátenej presilovky hostí sa puk dostáva do domácej bránky! Celá situácia sa však zrejme ešte bude preverovať na videu, ale hostia sa radujú zo štvrtého presného zásahu v tomto zápase!
     
    25:32
    Budapešť dáva gól!
    Gól napokon platí, ku konzultácii s videom nedošlo! Budapešť sa usadila v útočnom pásme a vznikol tak poriadny závar pred bránkou Detvy, vo veľkej skrumáži sa napokon najlepšie zorientoval CHRIS BODÓ, ktorý prekonáva bezmocného Zalivina – 3:4!
    Asistencia: Brance Orban.
     
    26:38
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Burt – 2 min., sekanie).
     
    26:48
    A opäť sa muselo vylučovať na strane hostí. Detva tak má veľkú šancu na ďalší vyrovnávajúci zásah, ale v druhej tretine sa domácim zatiaľ v útoku príliš nedarí.
     
    27:28
    Čo sa teraz potvrdzuje aj pri tejto presilovke, keďže Detva má veľké problémy sa usadiť v útočnom pásme.
     
    27:45
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Brown – 2 min., podrazenie).
     
    27:55
    Detva si zahrá presilovku o dvoch hráčov! Tak toto je naozaj veľká šanca na vyrovnávajúci zásah.
     
    28:15
    Hostia sa však dokázali oslobodiť a nazbierať tak veľmi cenné sekundy. Detva si pre puk musí až k svojmu brankárovi.
     
    28:36
    Murček pálil z prvej po presnej prihrávke, ale brankár hostí Bálizs ukryl puk vo svojej výstroji. Presilovku o dvoch hráčov tak domáca Detva nevyužila!
     
    28:59
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    29:10
    Znova tak na ľadovej ploche prebieha súboj štyria na štyroch. Je to teda poriadne rozkúskované, čo však Budapešti určite nijak neprekáža.
     
    29:45
    Hostia v plnom počte.
     
    30:15
    Začína sa druhá polovica prostrednej tretiny. Hostia hrajú skrátenú presilovku a aj naďalej si držia svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    30:29
    Veľká šanca pre Budapešť! Brown našiel presnou prihrávkou pred bránkou Klempu, ale ten z bezprostrednej blízkosti nedokázal prekonať brankára Zalivina, ktorý tak teraz výrazne podržal svoj celok!
     
    30:59
    Domáci v plnom počte.
     
    31:03
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Surový M. – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    31:13
    A opäť sa vylučovalo! Tentokrát to je presilovka pre Budapešť a tak hostia môžu navýšiť svoje tesné vedenie. Podarí sa im to?
     
    32:03
    Budapešť dobre kombinuje v útočnom pásme, ale nedarí sa hosťujúcemu výberu presne zakončiť. Detva je pod veľkým tlakom, ktorému však zatiaľ odoláva.
     
    32:39
    Hneď dva nebezpečné pokusy smerovali na bránku domáceho tímu, ale ani jeden sa do siete nedostal. Budapešť ešte pokračuje v enormnom nápore.
     
    32:48
    Budapešť dáva gól!
    Druhá využitá presilová hre hosťujúceho celku v tomto zápase! Budapešť sa dostáva do dvojgólového vedenia a to celkom zaslúžene. Túto presilovku zahrali hostia výborne, Klempa našiel presnou prihrávkou JAREDA BROWNA, ktorý to namieril fantasticky a od domáceho Sládoka sa puk nešťastne odrazil do domácej siete – 3:5!
    Asistencia: Tomáš Klempa.
     
    33:48
    Detve sa doteraz vždy podarilo vyrovnať, ale teraz má až dvojgólové manko. Budú mať tak domáci čo robiť, aby ho zmazali, hostia sú patrične povzbudení a nechcú tento náskok pustiť zo svojich rúk.
     
    34:10
    Možno sa pred samotným zápasom ani nečakalo, žeby sme mohli byť svedkami až toľkých presných zásahov. Nezaujatý divák si tak určite príde na svoje.
     
    34:46
    Bol tu rýchly prechod hostí do útočného pásma, gólom povzbudený Bódo sa prezentoval zaujímavým nahodením puku na bránku súpera, ale Zalivin si s ním poradil.
     
    35:38
    Budapešť dáva gól!
    Hostia navyšujú svoje vedenie a to znamená pre domáci celok veľké problémy! Detva prepadla v strednom pásme, zrodilo sa rýchle prečíslenie hostí a TOMÁŠ KLEMPA nemal problém po presnej prihrávke zasunúť puk do bránky z bezprostrednej blízkosti – 3:6!
    Asistencia: Keegan Dansereau, Jared Brown.
     
    35:38
    Striedanie v tíme HC 07 Detva: z ihriska odchádza Zalivin, prichádza Petrík.
     
    35:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., podrazenie).
     
    36:01
    Je tu presilovka pre Budapešť, ktorá sa tak môže pokúsiť o navýšenie svojho vedenia a už dotiahnúť toto stretnutie do zdárneho konca.
     
    36:38
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Bodó – 2 min., podrazenie).
     
    36:48
    Disciplína však dnes nie je silnou stránkou ani jedného celku. Opäť sa vylučovalo a tak sledujeme hru štyria na štyroch.
     
    37:28
    To nám veľa hokejovej krásy neponúka. Hostia sa však nijak sťažovať nemusia, vedú o tri góly a všetko tak hrá v ich prospech.
     
    37:50
    Domáci v plnom počte.
     
    38:01
    Detva sa dostáva k skrátenej presilovke, ale najprv sa musí poriadne usadiť v útočnom pásme.
     
    38:38
    Hostia v plnom počte.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj v druhej tretine sme boli svedkami presných zásahov. V prostrednej časti tohto stretnutia však skórovali len hostia, ktorí postupne nasúkali domácim tri góly a zdá sa byť o osude tohto stretnutia rozhodnuté, Budapešť vyhráva po dvoch tretinách v Detve 6:3!

    Je tu však ešte celá tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:55.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina v Detve je už v plnom prúde, buly v prospech domáceho tímu, pred ktorým stojí veľmi náročná úloha.
     
    40:51
    Navyše sa hostia rýchlo usadili s pukom v útočnom pásme a ihneď dvakrát zamestnali brankára Petríka. Ten i zatiaľ po svojom nástupe do domácej bránky drží čisté konto.
     
    41:45
    Na druhej strane tu bol rýchly útok domáceho tímu, ale Žilkovu strelu zblokovala hosťujúca defenzíva do bezpečia.
     
    42:06
    Budapešť sa následne snažila o rýchlu odpoveď, ale po nedorozumení je z toho len zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presťahuje pred brankára Bálizsa.
     
    42:41
    Detva sa teraz úspešne usadila v útočnom pásme a skúša tak ešte niečo vymyslieť. Tri góly sa však už zdajú byť nedosiahnuteľnou métou.
     
    43:16
    Neujala sa ani Golianova strela, s ktorou si Bálizs úspešne poradil a ešte aj stihol rýchlo rozohrať puk na svojich spoluhráčov.
     
    43:39
    To na druhej strane sa už Bodó do zakončenia nedostal, hostia sa musia rýchlo vrátiť späť do svojho obranného pásma.
     
    44:05
    Od modrej sa tvrdou strelou prezentoval Sládok, ale brankár Bálizs ukryl puk vo svojej výstroji. Detva tak ešte získava buly v útočnom pásme.
     
    45:10
    Aktivita je v tretej tretine jednoznačne na domácej strane. Detve však od konca prvej tretiny škrípe koncovka a tak sa dnes zrejme obrala o bodový zápis.
     
    45:26
    Veľmi nebezpečne teraz operoval pred bránkou súpera domáci Murček, ale nepodarilo sa mu realizovať úspešný teč.
     
    46:55
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Pápa – 2 min., krosček).
     
    47:05
    Domáci rozbiehajú svoju ďalšiu presilovku, takže tu je šanca na úpravu skóre. Budapešť sa však dokázala rýchlo oslobodiť a dostať tak puk do bezpečia.
     
    47:25
    Vhadzovalo sa v strednom pásme, buly vyhrala Budapešť. Následne Brown rýchlo trielil do útočného pásma, jeho strela konči len na pripravenom brankárovi Petríkovi.
     
    48:16
    Budapešť dáva gól!
    Gól v oslabení! Aj takýto zápis sa dnes podaril hosťom, ktorí sa už nemusia strachovať o svoje víťazstvo na ľade Detvy. K puku sa dostal TOMÁŠ KLEMPA, ktorý následne postupoval na brankára Petríka a úspešne ho dokázal aj prekonať – 3:7!
    Asistencia: Jared Brown.
     
    48:36
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Tibenský – 2 min., podrazenie).
     
    48:55
    Hostia v plnom počte.
     
    49:10
    Budapešť už hrá skrátenú presilovku. Hostia sa smerom dopredu moc nehrnú, majú už dostatočne nahraté a zápas si už môžu len v pokoji dohrať a užiť.
     
    49:56
    Až teraz sa hostia poriadne usadili v útočnom pásme, ale Detva získava puk na svoje hokejky a okamžite ho vyváža do bezpečia.
     
    50:36
    Domáci v plnom počte.
     
    51:22
    Už sme sa prehupli do druhej polovice tretej tretiny. O osude celého tohto stretnutia je rozhodnuté, čakáme už len na konečnú podobu skóre.
     
    51:35
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., sekanie).
     
    51:48
    A opäť sa muselo vylučovať. Znova tu máme presilovku pre Budapešť, ktorá sa tak ešte teda môže pokúsiť navýšiť svoje vedenie.
     
    52:57
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Bodó – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    53:35
    Domáci v plnom počte.
     
    53:45
    Máme tu skrátenú presilovku Detvy. Domáci sa tak ihneď presúvajú do útočného pásma, ale nedarí sa im v kombinácii.
     
    54:43
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Burt – 2 min., hákovanie).
     
    54:57
    Hostia v plnom počte.
     
    55:02
    Vylučovanie na oboch stranách pokračuje ďalej, momentálne tu je skrátená presilovka pre Detvu.
     
    55:39
    Hostia sa bránia úspešne a domácich do ničoho nepúšťajú. Detva sa však ešte snaží aspoň o kozmetickú úpravu skóre.
     
    56:43
    Hostia v plnom počte.
     
    57:10
    Toto stretnutie sa tak už len dohráva. Prekvapivo sme boli svedkami veľkého počtu strelených gólov, nezaujatý divák si tak určite prišiel na svoje.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a tak aj celého tohto stretnutia.
     
    58:39
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jendroľ – 2 min., držanie hokejky).
     
    59:10
    V samom závere zápasu hrajú hostia ešte jednu presilovku. Dočkáme sa teda ešte jednej zmeny skóre?
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine padol ešte jeden presný zásah, postarali sa oň hostia, ktorí teda zaslúžene ovládli tento šesťbodový zápas a posunú sa tak v tabuľke o jedno miesto vyššie práve pred Detvu. Nevídanú gólovú prestrelku zvládla lepšie Budapešť, ktorá zdolala Detvu pomerom 7:3!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:28:24)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Golian (Murček), 16. Tibenský (Hraško), 19. Hodgson (Gachulinec) – 7. Langkow (Orban, Bodó), 14. Langkow (Dansereau, Klempa), 18. Brown (Garát, Klempa), 26. Bodó (Orban), 33. Brown (Klempa), 36. Klempa (Dansereau, Brown), 49. Klempa (Brown)


    HK Detva: Zalivin (36. Petrík) – Chovan Mar., Golian, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Šimon – Ščurko, Murček, Žilka – Hodgson, Fekiač V., Chovan Mat. – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla, Szabad – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Peter Stano, Róbert Müllner – Matúš Stanzel, Peter Šefčík – Vladimír Martinko