Toronto – Colorado 3:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 7:4 (kon.) | Washington – St. Louis 1:4 (kon.)
NJ Devils – Chicago 8:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:3 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 7:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
8:5 (1:0, 5:3, 2:2)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 15.01.2019, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Blake COLEMAN - 8:5
     
    59:27
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN se ovšem ještě jednou prosazuje a Devils nakonec vyhrají o tři branky. Travis Zajac vyhodil kotouč o mantinel a Coleman puk dovezl až do prázdné branky. Asistence: Travis Zajac.
    58:30 Brandon SAAD - 7:5
     
    58:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v dnešním utkání! Chicago se dostalo do útoku a BRANDON SAAD zblízka poslal kotouč pod břevno do horního oblouku. Čeká nás ještě dramatický závěr? Asistence: Patrick Kane.
    48:48 Dominik KAHUN - 7:4
     
    48:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Střelecká drama pokračuje a také Blackwood inkasuje! DOMINIK KAHUN dostal přihrávku na pravý kruh a střelou k levé tyčce překonal domácího brankáře. Ten také nemá úplně čisté svědomí, tohle se chytat určitě dalo. Asistence: Carl Dahlström.
    48:10 Brett SENEY - 7:3
     
    48:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se dostali do útoku domácí, kteří se prosazují posedmé v utkání! Jesper Bratt našel přihrávkou zpoza branky volného BRETTA SENEYHO, který zblízka překonal Deliu, se kterým kdysi hrával na univerzitě! Asistence: Jesper Bratt a Pavel Zacha.
    39:02 Brent SEABROOK - 6:3
     
    39:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Mackenzie Blackwood následně za brankou nerozehrál ideálně a kotouč se dostal na hokejku Kanea. Ten u pravého mantinelu zakličkoval a připravil jej pro BRENTA SEABROOKA. Ten zblízka vstřelil třetí branku svého celku. Asistence: Patrick Kane.
    38:19 Patrick KANE - 6:2
     
    38:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicagu se povedlo velice rychle odpovědět a aktuálně to je opět už jen o čtyři branky! PATRICK KANE dostal nabito na pravý kruh, rána to ideální nebyla, ale i tak se kotouč dostal po ledě mezi betony Blackwooda. Asistence: Henri Jokiharju.
    37:58 Kevin ROONEY - 6:1
     
    37:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je naprostý rozklad hostujícího celku! Drew Stafford dostal dloubák za obranu, ale zblízka se mu nepovedlo překonat Warda. KEVIN ROONEY si ovšem najel pro dorážku a tvrdou ránou dal svou první branku v NHL! Asistence: Drew Stafford a Brett Seney.
    34:58 Sami VATANEN - 5:1
     
    34:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils využívají i druhou nabídnutou přesilovku a dostávají se již do čtyřbrankového vedení! Jesper Bratt připravil kotouč pro SAMIHO VATANENA, který dělovkou propálil Cama Warda a stal se pátým střelcem New Jersey v utkání. Asistence: Jesper Bratt a Damon Severson.
    30:07 Travis ZAJAC - 4:1
     
    30:07
    Devils právě vstřelili branku!
    A Devils dovezli do branky další gól, Cam Ward inkasuje počtvrté! Miles Wood si najel podél pravého mantinelu až do brankoviště, kde kotouč zůstal stát před čárou. Do sítě jej dostal dojíždějící TRAVIS ZAJAC. Asistence: Miles Wood a Blake Coleman.
    28:27 Brian BOYLE - 3:1
     
    28:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek hodně rychle dává branku a vede již o dvě branky! KYLE PALMIERI zakončoval z pravého kruhu po ledě a kotouč se nakonec dostal mezi betony hostujícího Cama Warda, který nemůže mít čisté svědomí! Asistence: Will Butcher a Travis Zajac.
    25:16 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    25:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí měli výhodu a rychle si berou své ztracené vedení zpátky! Sami Vatanen poslal přihrávku na KYLEA PALMIERIHO, jenž unikal sám na Warda a byl faulován. Nakonec hostujícího brankáře překonal střelou zblízka pod víko. Asistence: Sami Vatanen a Nico Hischier.
    23:07 Patrick KANE - 1:1
     
    23:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE to nakonec vzal na sebe a srovnává na průběžných 1:1! Americký střelec si najel do útoku a svižnou střelou z levého kruhu na přední tyčku srovnává stav duelu. Asistence: Jonathan Toews a Dylan Strome.
    13:50 Blake COLEMAN - 1:0
     
    13:50
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN opustil trestnou lavici a hned dostával přihrávku. Domácí útočník se dostal do samostatného úniku, který po kličkách a přesném zakončení přetavil v patnáctou branku v sezóně! Bez asistence.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 14. Coleman, 26. Palmieri (Vatanen, Hischier), 29. Palmieri (Butcher, Zajac), 31. Zajac (Wood, Coleman), 35. Vatanen (Bratt, Severson), 38. Rooney (Stafford, Seney), 49. Seney (Bratt, Zacha), 60. Coleman (Zajac) – 24. P. Kane (J. Toews, D. Strome), 39. P. Kane (Jokiharju), 40. Seabrook (P. Kane), 49. Kahun (Dahlström), 59. Saad (P. Kane)


    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Seney, Zacha, Bratt – Boyle, Rooney, Stafford.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (41. Delia) – Keith, E. Gustafsson, Jokiharju, Seabrook, Dahlström, C. Murphy – DeBrincat, J. Toews, Kahun – Saad, D. Strome, P. Kane – Kunitz, Anisimov, Perlini – Kämpf, Krüger, Caggiula.

    Rozhodca: Skilliter, Watson – Daisy, Murray

    Diváci: 15 204