Toronto – Colorado 3:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 7:4 (kon.) | Washington – St. Louis 1:4 (kon.)
NJ Devils – Chicago 8:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:3 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 7:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
8:5 (1:0, 5:3, 2:2)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 15.01.2019, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:53:20)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 13:15
    David Kämpf (CHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:25
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Kyle Palmieri 2+0
    2. Blake Coleman (NJD) 2+1
    3. Patrick Kane (CHI) 2+2
     
    Utkání plné branek je u konce! Devils dnes porazili Chicago 8:5, ačkoliv na konci druhé periody vedli již 6:1. Na výhře Devils se podílelo hned šest střelců, dvakrát se prosadili pouze Kyle Palmieri a Blake Coleman. Za hosty byl klasicky produktivní Patrick Kane, jenž dal dvě branky a na dvě přihrál.

    New Jersey Devils 8:5 Chicago Blackhawks
    14. Coleman, 26. Palmieri (Vatanen, Hischier), 29. Palmieri (Butcher, Zajac), 31. Zajac (Wood, Coleman), 35. Vatanen (Bratt, Severson), 38. Rooney (Stafford, Seney), 49. Seney (Bratt, Zacha), 60. Coleman (Zajac) – 24. Kane (Toews, Strome), 39. Kane (Jokiharju), 40. Seabrook (Kane), 49. Kahun (Dahlström), 59. Saad (Kane)

    Střely na branku: 41:32
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Na ledě se následně strhla velká bitka mezi hráči čtvrtých lajen. Za domácí tam byli Lovejoy, Boyle a Rooney. Za hosty se zapojili obránce Murphy či útočník Caggiula.

    Za hosty je potrestán Connor Murphy a Drake Caggiula, za Devils dostávají tresty Rooney či Lovejoy.
    59:27 Blake COLEMAN - 8:5
     
    59:27
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN se ovšem ještě jednou prosazuje a Devils nakonec vyhrají o tři branky. Travis Zajac vyhodil kotouč o mantinel a Coleman puk dovezl až do prázdné branky. Asistence: Travis Zajac.
     
    59:00
    Hosté odvolali Deliu a pokouší se o menší zázrak. Blake Coleman se pokoušel trefit prázdnou branku, ale tu o něco minul a píská se icing!
    58:30 Brandon SAAD - 7:5
     
    58:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v dnešním utkání! Chicago se dostalo do útoku a BRANDON SAAD zblízka poslal kotouč pod břevno do horního oblouku. Čeká nás ještě dramatický závěr? Asistence: Patrick Kane.
     
    57:05
    Chicago se následně pokoušelo dostat do útoku, ale přihrávka po pravé straně nebyla zachycena a hra bude pokračovat po zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Deliou.
     
    56:00
    Carl Dahlström to zkoušel od pravého mantinelu, ale šlo spíše o takové nahození, které skončilo na betonech připraveného Blackwooda. Ten se snaží zákroky napravit smolné branky na konci druhé periody.
     
    55:20
    Patrick Kane se dostal po pravé straně do útoku, ale jeho rána z kruhu skončila jen na betonech Blackwooda. Aktivita Hawks nicméně pokračuje.
     
    54:40
    Brian Boyle se dostával ke střele mezi kruhy, ale puk se do branky nedostal. Chicago puk zblokovalo a po pravé straně se hnalo do útoku, kde ale nic nevymyslelo.
     
    54:11
    Devils se už někam moc neženou a soustředí se spíše na obranu. Hra bude pokračovat po poslední komerční přestávce. Stále se může stát cokoliv, ale New Jersey si tohle nejspíše pohlídá.
     
    52:49
    Chicago bylo nastěhované v útočné třetině, ale zakončit se jim nepovedlo. Nakonec se kotouč dostal přes celé kluziště a Delia bude muset rozehrávat.
     
    51:40
    Devils zachytili rozehrávku a Ben Lovejoy se na modré čáře dostal ke střeleckému pokusu. Tvrdá rána domácího beka ale skončila na betonech připraveného Delii.
     
    50:42
    Carl Dahlström se dostával ke střeleckému pokusu od modré čáry. Před Blackwoodem byla střela tečována a skončila v ochranné síti nad brankou. Pokračovat se bude po pravici domácího brankáře.
     
    50:28
    Následně se domácí dostali do ofsajdového postavení a pokračovat se bude po komerční přestávce. New Jersey vede stále o tři branky, nyní to je ale již 7:4!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:42
    Utkání mohlo být ještě dramatičtější! Arťom Anisimov se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu, ale nakonec jeho rána orazítkovala levou spojnici břevna a tyčky.
    48:48 Dominik KAHUN - 7:4
     
    48:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Střelecká drama pokračuje a také Blackwood inkasuje! DOMINIK KAHUN dostal přihrávku na pravý kruh a střelou k levé tyčce překonal domácího brankáře. Ten také nemá úplně čisté svědomí, tohle se chytat určitě dalo. Asistence: Carl Dahlström.
     
    48:31
    New Jersey pokračovalo v útoku a Travis Zajac se dostal zblízka ke střeleckému pokusu. Nyní ale Collin Delia chytá a pokračovat se bude po komerční pauze.
    48:10 Brett SENEY - 7:3
     
    48:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se dostali do útoku domácí, kteří se prosazují posedmé v utkání! Jesper Bratt našel přihrávkou zpoza branky volného BRETTA SENEYHO, který zblízka překonal Deliu, se kterým kdysi hrával na univerzitě! Asistence: Jesper Bratt a Pavel Zacha.
     
    47:25
    Individuálně prošel do třetiny Patrick Kane, jenž se na levém kruhu dostal ke střeleckému pokusu. Jeho rána se ale do branky nakonec nedostala, aktivita Hawks ovšem pokračuje.
     
    46:28
    Kyle Palmieri útočil na hattrick pokusem z úhlu, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo a puk skončil na zadním mantinelu. Pokračuje se hrou Chicaga.
     
    46:14
    Následně se druhá lajna Devils dostala do další aktivní kombinace, ale zakončit se nepovedlo. Chicago nicméně vyhodilo na icing a vhazuje se po pravici Delii.
     
    45:32
    Blake Coleman se dostal po pravé straně do zakončení a zakončoval na přední tyčku, přímo nad lapačku Delii. Dnešní dvojka Chicaga ale parádně zakročila!
     
    44:39
    Do útočné třetiny si najel hostující Brendan Perlini, který svižně zakončoval, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo. Do protiakce jdou domácí hokejisté.
     
    44:27
    Brian Boyle aktivně napadal u levého mantinelu, ale hra byla po jeho zákroku přerušena a píská se ofsajd. Pokračovat se tak bude ve středu ledové plochy.
     
    44:00
    Hraje se delší dobu bez přerušení a hra se přelévá ze strany na stranu. Vše ukončil Connor Murphy, který to zkoušel z levé strany, ale Blackwood lapačkou skvěle zakročil.
     
    42:36
    Kevin Rooney zavezl kotouč do pásma, aby následně dával pod sebe na Briana Boylea. Jeho svižná rána ale skončila na Deliovi, který si připsal první těžký zákrok!
     
    41:26
    Patrick Kane vyhlížel hattrick, ale jeho střela z pravého kruhu nakonec úplně nebezpečná nebyla a puk skončil v rukavici Mackenzieho Blackwooda.
     
    40:41
    Damon Severson přivítal Deliu na ledě střeleckým pokusem od modré čáry. Hostující brankář si ale připsal zákrok a u kotouče jsou hokejisté Blackhawks.
     
    40:01
    Střídání v týmu Chicago Blackhawks: ze hřiště odchází Cam Ward, přichází Collin Delia.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Naprosto šílená druhá třetina je u konce. Padlo hned osm branek a Devils vyhráli 5:3, před třetí třetinou tak New Jersey vede o tři zásahy. Patrick Kane sice srovnal, ale poté přišlo hned pět branek domácích v řadě. Díky Patricku Kaneovi se ale Chicago dostalo zpátky do hry a může se pokusit o zdramatizování duelu.

    Střely na branku: 25:18
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:02 Brent SEABROOK - 6:3
     
    39:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Mackenzie Blackwood následně za brankou nerozehrál ideálně a kotouč se dostal na hokejku Kanea. Ten u pravého mantinelu zakličkoval a připravil jej pro BRENTA SEABROOKA. Ten zblízka vstřelil třetí branku svého celku. Asistence: Patrick Kane.
    38:19 Patrick KANE - 6:2
     
    38:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicagu se povedlo velice rychle odpovědět a aktuálně to je opět už jen o čtyři branky! PATRICK KANE dostal nabito na pravý kruh, rána to ideální nebyla, ale i tak se kotouč dostal po ledě mezi betony Blackwooda. Asistence: Henri Jokiharju.
    37:58 Kevin ROONEY - 6:1
     
    37:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je naprostý rozklad hostujícího celku! Drew Stafford dostal dloubák za obranu, ale zblízka se mu nepovedlo překonat Warda. KEVIN ROONEY si ovšem najel pro dorážku a tvrdou ránou dal svou první branku v NHL! Asistence: Drew Stafford a Brett Seney.
     
    37:04
    Brent Seabrook to zkoušel od modré čáry. Jeho první pokus bylo nahození, které se do branky nedostalo. Následně zkušený bek střílel z pravého kruhu, ale Blackwood zakročil.
     
    35:44
    Od modré čáry to zkoušel Erik Gustafsson, který hned po přihrávce zakončoval. Jeho rána ale nebyla přesná a puk skončil jen na zadním mantinelu.
    34:58 Sami VATANEN - 5:1
     
    34:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils využívají i druhou nabídnutou přesilovku a dostávají se již do čtyřbrankového vedení! Jesper Bratt připravil kotouč pro SAMIHO VATANENA, který dělovkou propálil Cama Warda a stal se pátým střelcem New Jersey v utkání. Asistence: Jesper Bratt a Damon Severson.
     
    34:01
    Domácí v plném počtu.
     
    34:00
    Nico Hischier dostal přihrávku mezi kruhy a vteřinu před vypršením trestu Bena Lovejoye zakončoval pod břevno. Ward ovšem máchnul lapačkou a jeho pokus vyrazil nad branku!
     
    33:47
    Švédský obránce se dostal do dalšího střeleckého pokusu, nyní šla jeho rána ale vedle a Devils následně vyhodili. Jonathan Toews dostává dvě minuty za držení hole.
     
    33:05
    Erik Gustafsson dostal nabito na pravý kruh, odkud aktivní obránce Chicaga hned zakončoval. Jeho rána ale skončila jen na bránícím hráči Devils, aktivit ovšem pokračuje.
     
    32:20
    Zatím se ale úspěšnému celku posledních let vůbec nedaří. Devils během prvních dvaceti sekund již dvakrát vyhodili mimo své pásmo. Hawks to zkoušejí potřetí.
     
    32:01
    Šanci dostat se zpátky do duelu budou mít hosté v přesilové hře. Ben Lovejoy jde podruhé v utkání na trestnou lavici, nyní to bude za hrubost.
     
    31:15
    Blackhawks hrají v posledních sekundách opravdu špatně a všechny puky končí na hokejkách domácích hráčů. Cam Ward se v brance nenudí a vidíme spíše hru New Jersey.
    30:07 Travis ZAJAC - 4:1
     
    30:07
    Devils právě vstřelili branku!
    A Devils dovezli do branky další gól, Cam Ward inkasuje počtvrté! Miles Wood si najel podél pravého mantinelu až do brankoviště, kde kotouč zůstal stát před čárou. Do sítě jej dostal dojíždějící TRAVIS ZAJAC. Asistence: Miles Wood a Blake Coleman.
     
    29:45
    Chicago je aktuálně na vlastní polovině a pokouší se něco vymyslet. Dnes se ale Hawks moc nedaří.
    28:27 Brian BOYLE - 3:1
     
    28:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek hodně rychle dává branku a vede již o dvě branky! KYLE PALMIERI zakončoval z pravého kruhu po ledě a kotouč se nakonec dostal mezi betony hostujícího Cama Warda, který nemůže mít čisté svědomí! Asistence: Will Butcher a Travis Zajac.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brendan Perlini – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:02
    Domácí mají výhodu a budou hrát přesilovku. Pavel Zacha si mezitím najel k levému kruhu a svižně zakončoval. Jeho rána na přední tyčku ale orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    26:32
    Nebezpečnou střelou vyslal před první pauzou druhé třetiny obránce Connor Murphy. Blackwood ale jeho pokus zachytil a pokračovat se bude po komerční přestávce vhazováním po jeho pravici.
     
    25:39
    Brandon Saad si najel do útočné třetiny a zakončoval u pravé tyčky. Mackenzie Blackwood ale jeho pokus zachytil a bude se vhazovat po jeho levici.
    25:16 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    25:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí měli výhodu a rychle si berou své ztracené vedení zpátky! Sami Vatanen poslal přihrávku na KYLEA PALMIERIHO, jenž unikal sám na Warda a byl faulován. Nakonec hostujícího brankáře překonal střelou zblízka pod víko. Asistence: Sami Vatanen a Nico Hischier.
     
    24:18
    Domácí se následně dostali do protiakce a Brian Boyle našel u levé tyčky Willa Butchera. Ten mohl zakončovat, ale kotouč mu ujel a Cam Ward si musel pořádně oddechnout.
    23:07 Patrick KANE - 1:1
     
    23:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE to nakonec vzal na sebe a srovnává na průběžných 1:1! Americký střelec si najel do útoku a svižnou střelou z levého kruhu na přední tyčku srovnává stav duelu. Asistence: Jonathan Toews a Dylan Strome.
     
    22:50
    Blake Coleman nicméně zachytil kotouč a jeden z obránců hned vyhodil kotouč až k brance Warda. Chicago se tak musí vrátit až ke své brance.
     
    22:36
    Chicago třetí čeká třetí přesilovka v utkání. Ben Lovejoy nechal hokejku mezi bruslemi pronikajícího hostujícího hráče a Hawks mají šanci číslo tři.
     
    21:47
    Do první střely se dostali hosté. Drake Caggiula to před brankou zkoušel bekhendově po ledě, ale Blackwood proti tomu pokusu nemusel nikterak extra zasahovat.
     
    21:04
    Andy Greene to následně zkoušel z levého kruhu. Domácí kapitán to zkoušel do pravé šibenice, ale Cam Ward si připsal další zákrok v tomto utkání.
     
    20:46
    Následně si do útoku najeli domácí, kteří vymysleli další střeleckou akci. Will Butcher zakončoval z pravého kruhu na vzdálenější tyčku, ale Ward betonem puk srazil do ochranné sítě.
     
    20:18
    Jonathan Toews se hnal za kotoučem, a tak jej Mackenzie Blackwood raději ukryl v lapačce a zastavil hru. Hostující kapitán dojížděl a nakonec skončil v brance Devils.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. Devils byli o něco aktivnější a zaslouženě vedou, trefil se Blake Coleman po svém návratu z trestné lavice. Chicago i přes dvě přesilovky vystřelilo na Blackwooda jen pětkrát, takže se očekává spíše jen zlepšení. New Jersey si ovšem v případě stejného výkonu dojde pro dva body.

    Střely na branku: 11:5
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Dominik Kahun si následně najel před Blackwooda. Od levého mantinelu dostal přihrávku a před mladým brankářem zakončoval po ledě. Ten ale sklapl betony a připsal si skvělý zákrok!
     
    18:42
    Ben Lovejoy přejel modrou čáru a hned zakončoval na vzdálenější tyčku. Cam Ward ale pokus vyrazil a hra pokračuje aktivitou domácího celku před brankou.
     
    17:48
    Následně se pokoušela třetí domácí lajna něco vymyslet, ale Pavel Zacha a jeho křídla se objevili v ofsajdovém postavení. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    17:14
    Patrick Kane si následně dojel na pravý kruh, odkud poslal na branku svižnou střelu mezi betony Blackwooda. Nováček v brance Devils ale pohotově zakročil.
     
    16:27
    Travis Zajac se následně pokoušel u levého hrazení posunout kotouč blíže k brance, ale puk se dostal od jednoho z bránících hráčů až mimo ledovou plochu. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    16:07
    Následně se domácímu celku povedlo parádně ubránit přihrávku do útoku a po icingu se bude vhazovat opět před Wardem. Devils vedou a jsou aktivní v útočném pásmu.
     
    15:16
    Patrick Kane se dostával do útoku a na levém křídle se pokoušel dostat přes bránící hráče, kteří jej ale parádně odstínili. Pokračuje se hrou za brankou Blackwooda.
    13:50 Blake COLEMAN - 1:0
     
    13:50
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN opustil trestnou lavici a hned dostával přihrávku. Domácí útočník se dostal do samostatného úniku, který po kličkách a přesném zakončení přetavil v patnáctou branku v sezóně! Bez asistence.
     
    13:44
    Domácí v plném počtu.
     
    13:01
    Erik Gustafsson dostal nabito na modré čáře a tvrdě se dostal ke střeleckému pokusu. Puk skončil ale jen vedle branky a bránící hráči Devils následně vyhodili.
     
    12:10
    Devils opět začali v oslabení parádně. Hned po vhazování vyhodili, po najetí Chicaga přišlo další vyhození, nyní se o něj postaral Pavel Zacha.
     
    11:43
    Mackenzie Blackwood vyrážel pokus z pravé strany a jeden z hostů mohl zakončovat do odkryté branky. Blake Coleman mu to ovšem menším háčkem znemožnil a Hawks budou mít druhou přesilovku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:25
    Další útočný tlak, nyní to byla třetí lajna, kterou vede Pavel Zacha. Jesper Bratt i český útočník se pokoušeli zakončit, ale ani jedna rána se do branky nevešla.
     
    09:32
    Marcus Johansson se poté dostal po pravé straně do zakončení a u první tyčky zakončoval bekhendem. Cama Warda ale nenachytal a ten puk srazil za svou branku.
     
    08:54
    Hodně dlouho napadali domácí hokejisté rozehrávku hostů, kteří se do ničeho nemohli dostat. Miles Wood nakonec zakončoval, ale jeho rána mezi kruhy mu nakonec nevyšla.
     
    07:57
    Will Butcher zakončoval rychlou akci svého celku pokusem od modré čáry. Americký bek dostal přihrávku zadovkou, ale střílel jen do připraveného Cama Warda v brance Hawks.
     
    06:44
    Kyle Palmieri se dostal do protiakce a hnal se sám na Warda. Domácí střelec šel do bekhendové kličky, ale hostující zkušený brankář skvěle zasáhl!
     
    06:08
    Domácí v plném počtu.
     
    05:58
    V posledních sekundách oslabení najel do útočné třetiny Blake Coleman, který zakončoval do Warda. V protiakci Anisimov napálil brankovou konstrukci!
     
    05:35
    Blackhawks se do ničeho během minuty a půl nedostali. Hosté následně vyhodili na icing a hra se přesouvá před Warda, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    04:38
    Oslabení Devils jsou druhé nejlepší v lize a Chicago se zatím do ničeho nedostalo. New Jersey dvakrát vyhodilo a zatím hraje v naprostém klidu.
     
    04:08
    Následně si Chicago zahraje početní výhodu, Nico Hischier bude vyloučen. Švýcarský mladík si pomohl hákem proti Davidu Kämpfovi a hosté mají výhodu.
     
    03:35
    Dylan Strome byl prvním hráčem Hawks, který se dostal ke střeleckému pokusu. Mladý útočník to zkoušel z pravého kruhu, ale puk skončil na připraveném Blackwoodovi.
     
    02:36
    Po akci druhé lajny se ke střele od modré čáry dostával obránce Will Butcher. Jeho pokus ovšem do branky neprošel a kotouč byl zablokován. Do útoku jde Chicago.
     
    01:36
    Blackhawks se následně pokoušeli dostat podél pravého hrazení do útoku, ale přihrávka nevyšla a vhazuje se po pravici Cama Warda.
     
    00:56
    Marcus Johansson se následně u levé tyčky dostal k odraženému kotouči, ale švédský forvard nezakončil ideálně a kotouč nakonec skončil jen na zadním mantinelu.
     
    00:29
    Jonathan Toews se hned hnal do útoku, ale u pravého hrazení jej zastavil Butcher. Protiakci zakončoval Miles Wood, ale jeho svižná rána z pravého kruhu skončila na Wardovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblové nenapodobují minulou sezónu, kde se jim povedlo dojít až do play-off, ale přecijen jsou na tom o něco lépe než právě Chicago. New Jersey sice získalo stejný počet bodů, ale odehrálo o tři duely méně. Newarskému celku již několik utkání chybí Taylor Hall, což je na produktivitě velice znát. Naposledy Devils doma přehráli trápící se Flyers 3:2.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 33 zápasů, 37 bodů (11+26)
    Kyle Palmieri – 44 zápasů, 36 bodů (20+16)
    Nico Hischier – 40 zápasů, 31 bodů (13+18)

    Československá stopa
    Pavel Zacha – 39 zápasů, 10 bodů (7+3)
     
    CHICAGO BLACKHAWKS

    Indiáni po letech na vrcholu a získaných Stanley Cupech padají a čeká je pořádně přestavba. Chicago je aktuálně na předposledním místě Západní konference s tím, že méně bodů má už jen Los Angeles. Blackhawks v posledních pěti duelech hned čtyřikrát prohráli a ze dvou bodů se neradovali již tři duely v řadě. Naposledy padli na ledě Vegas 3:4 v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Patrick Kane – 46 zápasů, 60 bodů (25+35)
    Jonathan Toews – 47 zápasů, 41 bodů (18+23)
    Alex DeBrincat – 47 zápasů, 38 bodů (23+15)

    Československá stopa
    David Kämpf – 43 zápasů, 13 bodů (3+10)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný den všem fanouškům kanadsko-americké NHL. Od jedné hodiny ranní budeme sledovat zápolení mezi New Jersey Devils a Chicagem Blackhawks. Oba týmy jsou na chvostu svých konferencí a oba celky by rády bodovaly.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 14. Coleman, 26. Palmieri (Vatanen, Hischier), 29. Palmieri (Butcher, Zajac), 31. Zajac (Wood, Coleman), 35. Vatanen (Bratt, Severson), 38. Rooney (Stafford, Seney), 49. Seney (Bratt, Zacha), 60. Coleman (Zajac) – 24. P. Kane (J. Toews, D. Strome), 39. P. Kane (Jokiharju), 40. Seabrook (P. Kane), 49. Kahun (Dahlström), 59. Saad (P. Kane)


    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Seney, Zacha, Bratt – Boyle, Rooney, Stafford.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (41. Delia) – Keith, E. Gustafsson, Jokiharju, Seabrook, Dahlström, C. Murphy – DeBrincat, J. Toews, Kahun – Saad, D. Strome, P. Kane – Kunitz, Anisimov, Perlini – Kämpf, Krüger, Caggiula.

    Rozhodca: Skilliter, Watson – Daisy, Murray

    Diváci: 15 204