Toronto – Colorado 3:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 7:4 (kon.) | Washington – St. Louis 1:4 (kon.)
NJ Devils – Chicago 8:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:3 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 7:2 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Montreal Canadiens
cz Utorok 15.01.2019, 01:40 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:15 Jeff PETRY - 2:3
     
    60:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně hodně rychlé, hned první akce končí brankou! Domi si sjel mezi kruhy, odkud ránou zápěstím prověřil Raska, který vyrazil puk do vzduchu. Tam ho hokejkou nabral JEFF PETRY, jenž zamířil do odkryté části branky.
    Asistence: Max Domi, Paul Byron.
    59:22 David KREJČÍ - 2:2
     
    59:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom se domácí prosazují! Boston sevřel soupeře v jeho vlastním pásmu, posléze měl hodně prostoru na zakončení DAVID KREJČÍ, jeho rána zápěstím směřovala přesně do vzdálenější šibenice. Kus práce odvedl také DeBrusk, který ukázkově stínil brankáři.
    Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
    37:09 Paul BYRON - 1:2
     
    37:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hosté totiž skórují při vlastním oslabení! Bergeron totiž chyboval na modré čáře, v rychlostním souboji ho předčil PAUL BYRON, který se natlačil až před brankáře, kterého dokázal překonat bekhendovým zakončením. Ukázkové potrestání chyby soupeře!
    Bez asistence.
    18:27 Brendan GALLAGHER - 1:1
     
    18:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme vyrovnávací branku! Po vhazování se k puku dostal Petry, jenž nahazoval puk před branku, kde ho šikovně tečoval BRENDAN GALLAGHER, jenž zamířil mezi betony Raska, který reagoval na střelu prvně jmenovaného.
    Asistence: Jeff Petry, Phillip Danault.
    14:09 Brad MARCHAND - 1:0
     
    14:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Při hře čtyři na čtyři tu máme úvodní branku dnešního zápasu! Boston se dostal s pukem do útočné třetiny, následně Bergeron našel na levém křídle volného BRADA MARCHANDA, jehož rána zápěstím skončila za Pricem. Puk se dost možná otřel o brankovou konstrukci.
    Asistence: Patrice Bergeron, Matt Grzelcyk.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 15. Marchand (Bergeron, Grzelcyk), 60. Krejčí (Marchand, Pastrňák) – 19. Gallagher (Petry, Danault), 38. Byron, 61. Petry (Domi, Byron)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), K. Miller, Grzelcyk, Carlo, Krug – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí (A), DeBrusk – Wagner, Acciari, Kuraly – Donato, Forsbacka-Karlsson, Heinen.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – S. Weber (C), Mete, Petry, Reilly, Jo. Benn, Kulak – Gallagher (A), Danault, Drouin – Armia, Domi, Lehkonen – Byron (A), Kotkaniemi, Tatar – Deslauriers, Chaput, Agostino.

    Rozhodca: Hanson, Pollock – Racicot, Galloway