Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HKM Zvolen
Piatok 30.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Poprad dal gól!
    Tak teda tu napokon rozhodli zrejme stotinky sekundy! MAREK ZAGRAPAN šiel už sám na bránku a strelou pod brvno prekonal gólmana Tomeka.
     
    55:21
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia! Zagrapan si na útočnej modrej čiare spracoval prihrávku, šiel do zakončenia, no bol tiesnený protihráčom. Elegantne však vrátil dozadu na SAMUELA TAKÁČA, ktorý už ležiaceho Tomeka prekonal bekhendovou strelou.
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    48:20
    Poprad dal gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia a v závere to ešte môže byť zaujímavé. MAREK ZAGRAPAN vykorčuľoval s pukom po pravom krídle, priblížil sa k bránke a švihom ponad Tomekovu lapačku trafil do zadnej hornej žŕdky.
    Asistencie: Dávid Bondra, Patrik Svitana.
     
    44:48
    Zvolen dal gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie. Akciu po pravom krídle potiahol Vandas, ktorý našiel medzi kruhmi voľného MILANA KYTNÁRA a ten nechytateľnou strelou do vinkla prekonal Vošvrdu.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    31:45
    Zvolen dal gól!
    Máme tu otvárací gól stretnutia. Špirko počkal za bránkou, Bondra už naskočil na ľadovú plochu a vtedy poslal výbornú prihrávku medzi kruhy LUKÁŠOVI HANDLOVSKÉMU, ktorý švihom prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Michael Vandas.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 49. Zagrapan (Bondra, Svitana), 56. Takáč (Zagrapan), 65. Zagrapan – 32. Handlovský (Špirko, Vandas), 45. Kytnár (Vandas)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Brejčák (A) – Bondra, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Valigura, Kundrík, Václav
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Ulrych, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Pufahl, Roman, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), Obdržálek – Šišovský, Mitchell, Handlovský – Zuzin, Kytnár (A), Chovan (C) – Petráš, Holovič, Kelemen

    Rozhodca: Kalina, Soós (HUN) – Smrek, Soltész (HUN)

    Diváci: 1 703