Columbus – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa Bay – Buffalo 5:4 (kon.)
Boston – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Nashville – Arizona 0:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:5 (kon.)
Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Piatok 30.11.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:40 Oscar KLEFBOM - 3:2
     
    57:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, tvrdou ránou v přesilovce od modré čáry se prosazuje dnes celý zápas dobře hrající OSCAR KLEFBOM. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Connor McDavid.
    19:29 Jeff CARTER - 2:2
     
    19:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gól! Kings využili první přesilovku na ledě soupeře v této sezóně. Ránou z první se z dobré pozice prosazuje obranou nepokrytý JEFF CARTER. Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    13:49 Dustin BROWN - 2:1
     
    13:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se také v první třetině prosazuje, a tak je sníženo. Puk do branky dostal dnes aktivně hrající DUSTIN BROWN. Jeho rána z horní hranice kruhu zapadla přesně do brány, Mikko Koskinen nedokázal zasáhnout. Asistence: Anže Kopitar a Alex Iafallo.
    09:33 Alex CHIASSON - 2:0
     
    09:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka znamená dvoubrankové vedení pro Oilers. První ránu hostující brankář vyrazil před sebe, a pak už dorážel obranou nepokrytý ALEX CHIASSON. Asistence: Leon Draisaitl, Oscar Klefbom.
    01:41 Jesse PULJUJÄRVI - 1:0
     
    01:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Druhá střela v zápase a domácí se dostávají do vedení. JESSE PULJUJÄRVI se protlačil do zakončení a odražený kotouč dostal do branky. Jonathan Quick první střelu vyrazil jen před sebe, puk nechytil, což se stalo osudným. Následná trenérská výzva Kings úspěšná nebyla, takže přišli o oddechový čas. Asistence: Drake Caggiula a Ryan Nugent-Hopkins.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 2. Puljujärvi (Caggiula, Nugent-Hopkins), 10. Chiasson (Draisaitl, Klefbom), 58. Klefbom (Nugent-Hopkins, McDavid) – 14. D. Brown (Kopitar, Iafallo), 20. J. Carter (Kopitar, Doughty)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Gravel, Benning – Draisaitl, McDavid, Chiasson – Caggiula, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Lucic, Brodziak, Kassian – Khaira, Spooner, P. Russell.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Phaneuf, LaDue – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Clifford, J. Carter, Toffoli – Kovaľčuk, Kempe, Luff – Wagner, N. Thompson, Rempal.

    Rozhodca: Furlatt, L'Ecuyer – Knorr, Alphonso

    Diváci: 18 347