Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Vegas Golden Knights
cz Streda 31.10.2018, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Viktor ARVIDSSON - 4:1
     
    57:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON si najížděl před prázdnou bránou na odražený puk od hrazení za ní a Nick Holden ho poslal k ledu, faul a automatický gól! V Bridgestone Areně je rozhodnuto – 4:1.
     
    57:26
    Malcolm Subban se vydal na střídačku a Nashville může rozhodnout dnešní utkání!
     
    54:15
    Jon Merrill vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a Predators se opět vrací k početní převaze, která přichází na řadu po krátké reklamní přestávce.
     
    52:06
    Deryk Engelland fauloval pronikajícího Viktora Arvidssona a vyfasoval dvě minuty za sekání.
    52:06 Viktor Arvidsson mohl skórovat po parádní stahovačce
     
    52:06
    Viktor Arvidsson si na levém křídle tak dlouho křičel o přihrávku, až ji od Ryana Johansena dostal, sjel si v rychlosti před bránu poté, co se parádní stahovačkou zbavil Deryka Engellanda, a na vzdálenější pravé tyči se kotouč snažil zasunout do brány, levý beton Malcolma Subbana byl ale proti!
    46:37 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    46:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Craig Smith na pravé straně obranného pásma vyhrál důležitý osobní souboj a Kyle Turris podél střídaček zavezl puk do útočného pásma, kde poté parádní žabičkou z pravé strany našel na vzdálenější levé tyči CALLEA JÄRNKROKA a tomu už nezbývalo nic jiného, než zamést puk do prázdné brány, což se mu podařilo s přispěním levé tyče! Asistence: Kyle Turris a Craig Smith.
    45:24 Reilly Smith mířil dobře, jenže orazítkoval horní tyč!
     
    45:24
    Reilly Smith se v mezikruží dostal k odraženému puku z pravého křídla a střelou zápěstím chtěl vymést levý horní roh brány, jenže kotouč se od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
    43:44 Kyle Turris se ocitl v šanci poté, co k němu prošel puk
     
    43:44
    Kyle Turris si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou diagonální přihrávku z pravého křídla, po které se marně natahovali dva protihráči, z blízkosti ale zamířil pouze do náruče klečícího Malcolma Subbana!
    42:51 Colin Miller krásnou střelou zápěstím orazítkoval tyč!
     
    42:51
    Colin Miller ihned po vhazování napřáhl na vrcholu mezikruží k prudké ráně s příklepem, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila mimo!
    42:39 Šance Yannicka Webera a skvělý zákrok Subbana!
     
    42:39
    Yannick Weber na levém křídle vyrazil do přečíslení tři na jednoho, které na bodu kruhu pro vhazování vyřešil střelou zápěstím, jenž mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Malcolm Subban ji ale levým ramenem dokázal fantasticky vyrazit!
     
    39:54
    Ryan Ellis nedokázal před vlastní bránou ustát souboj s Williamem Karlssonem, který ho parádně odstavil od puku tělem, a za ní ho holí zasáhl do obličeje.
     
    39:39
    Malcolm Subban našel puk v lapačce a Jon Merrill byl vyloučen na dvě minuty za držení hole. Druhá přesilová Predators. První početní výhodu využít nedokázali.
    35:36 Hrdina posledních minut a rychlého obratu Ryan Reaves!
     
    35:36
    Deryk Engelland dobře vystřelil z vrcholu pravého kruhu a Juuse Saros nedokázal puk podržet, čehož mohl využít Ryan Reaves, jenže z dorážky minul levý horní roh brány!
     
    34:34
    Jon Merrill na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé bombě, kterou Juuse Saros dokázal hrudí vyrazit a připsal si důležitý zákrok!
     
    33:45
    P.K. Subban na pravém křídle ihned po vhazování znovu vypálil od modré čáry, Malcolm Subban ale na přední tyči puk vyrazil levým betonem a opět vyhrál vzájemný duel!
    32:24 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    32:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban vyhodil puk zpoza vlastní brány podél hrazení tak, že si ho u střídaček mohl pustit do jízdy Kevin Fiala a parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma Preds najít RYANA HARTMANA, který z bodu levého kruhu střelou bez přípravy vymetl znovu bližší levý horní roh brány Vegas nad vyrážečkou přesouvajícího se Malcoma Subbana a během pouhých 57 sekund dvěma góly otočil skóre na stranu Nashvillu – 2:1! Asistence: Kevin Fiala a P. K. Subban.
    31:27 Ryan HARTMAN - 1:1
     
    31:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí RYAN HARTMAN předvedl úchvatnou individuální akci, když si na ose útočného pásma najel na přihrávku Kevina Fialy z levého křídla, v mezikruží se parádní stahovačkou zbavil Colina Millera a u levé tyče úžasnou akci vyšperkoval bekhendovým blafákem, po kterém puk nad vyrážečkou Malcolma Subbana zvedl pod víko! Vyrovnáno. Asistence: Kevin Fiala a Roman Josi.
    29:25 Colton Sissons se během oslabení řítil sám na bránu!
     
    29:25
    Colton Sissons se řítil od střídaček při vlastním oslabení sám na bránu, jenže si bekhendovým blafákem na Malcolma Subbana nepřišel a ztroskotal na jeho pravém betonu! Fantastický zákrok brankáře Golden Knights! Stále je to 0:1.
     
    27:31
    Nashville hrál v šesti a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká na trestné lavici Kevin Fiala.
     
    25:50
    Filip Forsberg se ocitl v levém kruhu ve velké šanci, jenže bránu Malcolma Subbana přestřelil! Brankář Vegas zřejmě kotouč přizvedl nad svým pravým ramenem.
    24:01 P.K. Subban si tvrdou ranou na mladšího bratra nepřišel
     
    24:01
    P.K. Subban napřáhl od modré čáry ke své tradiční bombě s příklepem, kterou Malcolm Subban úspěšně vyrazil, když dobře zasáhl pravým betonem!
     
    22:33
    Zac Rinaldo se na pravém křídle snažil protáhnout do útočného pásma a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru. Brayden McNabb byl vyloučen na dvě minuty za držení.
    17:14 Reilly SMITH - 0:1
     
    17:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault si na pravém křídle dvakrát vyměnil puk s Sheou Theodorem a parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesl hru do levého kruhu, kde si puk zpracoval REILLY SMITH a výstavní střelou mezi levým betonem a lapačkou Juuseho Sarose vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Vegas využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Jonathan Marchessault a Shea Theodore.
     
    16:24
    Viktor Arvidsson dostal dvě minuty za držení a Vegas má druhou příležitost otevřít skóre v přesilové hře, která přijde na řadu po krátké komerční přestávce.
    16:04 Karlsson ani nadvakrát nepřekonal Juuseho Sarose!
     
    16:04
    William Karlsson si z pravého křídla krásně vybruslil před bránu, jenže ani nadvakrát puk nedokázal zasunout mezi betony výtečného Juuseho Sarose!
    09:27 Oba týmy mohly v rychlém sledu udeřit po přečíslení!
     
    09:27
    Shea Theodore fantasticky rozbil přečíslení Predators v oslabení dva na jednoho a hned na opačné straně mohli udeřit z přečíslení dva na jednoho Golden Knights, když na pravém křídle předvedl obrovskou rychlost William Karlsson a na bodu kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, kterou Juuse Saros nadvakrát pokryl!
     
    09:08
    Alex Tuch si najel na přední tyči na krátkou kolmou přihrávku od Jonathana Marchessaulta a dobře puk tečoval, Juuse Saros ho ale levým betonem vykopl mimo!
     
    08:38
    Ryan Ellis za vlastní bránou u hrazení povalil zezadu k ledu Erika Haulu a byl vyloučen na dvě minuty za držení.
    07:31 Lyžařka Lindsey Vonnová si užívá dnešní duel Predators
     
    07:31
    Puk byl sražen mimo hrací plochu a nyní se můžeme dostat k zajímavosti, kterou je, že dnešní utkání Predators sleduje v hledišti lyžařka Lindsey Vonnová.
     
    06:06
    Alex Tuch mířil krásnou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Juuse Saros ovšem vytáhl parádní semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce! Komerční přestávka.

     
    05:55
    Deryk Engelland chytře napálil puk před bránu, kde ho tečoval těsně před brankovištěm Ryan Carpenter, Juuse Saros ale předvedl skvělý reflex a puk vyrazil!
     
    01:42
    Yannick Weber byl zřejmě hráčem, který na levém křídle prudce vypálil z kruhu pro vhazování, a Malcolm Subban na přední tyči dokázal puk v rozštěpu s problémy vyrazit!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 32. Hartman (Fiala, Josi), 33. Hartman (Fiala, P. K. Subban), 47. Järnkrok (Turris, C. Smith), 58. Arvidsson – 18. R. Smith (Marchessault, Theodore)


    Nashville Predators: Saros (Grosenick) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen (A), Arvidsson – Järnkrok, Turris, C. Smith – Hartman, Bonino, Fiala – Salomäki, Sissons, Rinaldo.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Theodore, Engelland (A), McNabb, C. Miller, Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Hyka, Haula, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves.

    Rozhodca: Brad Meier, Reid Anderson. Čároví: Scott Driscoll, Kiel Murchison

    Diváci: 17367