Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Vegas Golden Knights
cz Streda 31.10.2018, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Viktor ARVIDSSON - 4:1
     
    57:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON si najížděl před prázdnou bránou na odražený puk od hrazení za ní a Nick Holden ho poslal k ledu, faul a automatický gól! V Bridgestone Areně je rozhodnuto – 4:1.
    46:37 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    46:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Craig Smith na pravé straně obranného pásma vyhrál důležitý osobní souboj a Kyle Turris podél střídaček zavezl puk do útočného pásma, kde poté parádní žabičkou z pravé strany našel na vzdálenější levé tyči CALLEA JÄRNKROKA a tomu už nezbývalo nic jiného, než zamést puk do prázdné brány, což se mu podařilo s přispěním levé tyče! Asistence: Kyle Turris a Craig Smith.
    32:24 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    32:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban vyhodil puk zpoza vlastní brány podél hrazení tak, že si ho u střídaček mohl pustit do jízdy Kevin Fiala a parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma Preds najít RYANA HARTMANA, který z bodu levého kruhu střelou bez přípravy vymetl znovu bližší levý horní roh brány Vegas nad vyrážečkou přesouvajícího se Malcoma Subbana a během pouhých 57 sekund dvěma góly otočil skóre na stranu Nashvillu – 2:1! Asistence: Kevin Fiala a P. K. Subban.
    31:27 Ryan HARTMAN - 1:1
     
    31:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí RYAN HARTMAN předvedl úchvatnou individuální akci, když si na ose útočného pásma najel na přihrávku Kevina Fialy z levého křídla, v mezikruží se parádní stahovačkou zbavil Colina Millera a u levé tyče úžasnou akci vyšperkoval bekhendovým blafákem, po kterém puk nad vyrážečkou Malcolma Subbana zvedl pod víko! Vyrovnáno. Asistence: Kevin Fiala a Roman Josi.
    17:14 Reilly SMITH - 0:1
     
    17:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault si na pravém křídle dvakrát vyměnil puk s Sheou Theodorem a parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesl hru do levého kruhu, kde si puk zpracoval REILLY SMITH a výstavní střelou mezi levým betonem a lapačkou Juuseho Sarose vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Vegas využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Jonathan Marchessault a Shea Theodore.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 32. Hartman (Fiala, Josi), 33. Hartman (Fiala, P. K. Subban), 47. Järnkrok (Turris, C. Smith), 58. Arvidsson – 18. R. Smith (Marchessault, Theodore)


    Nashville Predators: Saros (Grosenick) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen (A), Arvidsson – Järnkrok, Turris, C. Smith – Hartman, Bonino, Fiala – Salomäki, Sissons, Rinaldo.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Theodore, Engelland (A), McNabb, C. Miller, Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Hyka, Haula, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves.

    Rozhodca: Brad Meier, Reid Anderson. Čároví: Scott Driscoll, Kiel Murchison

    Diváci: 17367