Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Minnesota Wild
cz Piatok 05.10.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 J. T. COMPHER - 4:1
     
    59:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. COMPHER po pěkné souhře mezi Alexanderem Kerfootem a Carlem Söderbergem z pravého křídla zamířil do prázdné brány a je jasné, že Avalanche úvodní zápas zvládnou! Asistence: Alexander Kerfoot a Carl Söderberg.
    58:07 Mikko RANTANEN - 3:1
     
    58:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN po diagonální přihrávce Gabriela Landeskoga ze středního pásma na vrcholu pravého kruhu po ledě zamířil do prázdné brány! Asistence: Gabriel Landeskog.
    30:26 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    30:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si najel na vzdálenější pravé tyči na krásnou zpětnou přihrávku od Mikka Rantanena z levého rohu útočného pásma a nad levým betonem Devana Dubnyka puk usměrnil do sítě! Colorado otočilo skóre. Asistence: Mikko Rantanen a Patrik Nemeth.
    12:29 Carl SÖDERBERG - 1:1
     
    12:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SÖDERBERG po skvělém obratu hry napřáhl v levém kruhu pro vhazování k parádní střele zápěstím a nad lapačkou Devana Dubnyka vymetl vzdálenější pravý horní roh brány Wild! Colorado srovnalo krok. Asistence: Matt Nieto.
    06:14 Zach PARISE - 0:1
     
    06:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE si najel před bránu na skvělou přihrávku Mikka Koiva zpoza brány a z blízkosti zamířil do levého horního rohu brány! Minnesota udeřila jako první a vede 1:0. Asistence: Mikko Koivu a Nino Niederreiter.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 13. Söderberg (Nieto), 31. MacKinnon (Rantanen, Nemeth), 59. Rantanen (Landeskog), 60. Compher (Kerfoot, Söderberg) – 7. Parise (M. Koivu, Niederreiter)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Nemeth, Cole – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Kerfoot, Jost, C. Wilson – Nieto, Söderberg, G. Bourque – Dries, Compher, Calvert.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise (A), M. Koivu (C), Niederreiter – J. Eriksson Ek, Greenway, Coyle – M. Foligno, Hendricks, Fehr.

    Rozhodca: Graham Skilliter, Kelly Sutherland. Čároví: Derek Amell, Bryan Pancich

    Diváci: 18086