Paríž – Angers 3:1 (kon.) | Amiens – Remeš 4:1 (kon.) | Montpellier – Saint-Étienne 0:0 (kon.)
Nantes – Caen 1:1 (kon.) | Nice – Dijon 0:4 (kon.) | Toulouse – Nîmes 1:0 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
3:1 (1:1)
Angers SCO
cz Sobota 25.08.2018, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní pozdní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu třetí kolo francouzské Ligue 1 a my v jeho rámci prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Paris Saint-Germain FC a Angers SCO.
     
    Paris Saint-Germain FC

    Obhájci titulu z Paris Saint-Germain FC vstoupili do nové sezóny velmi dobře. Po dvou kolech mají na svém kontě plný počet bodů, tedy šest a jsou na prvním místě v tabulce. I přes absenci Edinsona Cavaniho, který ještě doléčuje své zranění, si vedou skvěle. Hvězdný celek z Paříže tak má opravdu nadupaný kádr, že každý může prakticky zastoupit každého. V prvním duelu si připsali výhru 3:0 nad Caenem a poté dokázali vyloupit hřiště v Guingampu. Tam zvítězili 3:1, i když po poločase prohrávali o jednu branku. Nakonec gólem Neymara a dvěma přesnými trefami Kyliana Mbappého brali všechny tři body. Dnes by na ně rádi navázali v Parku princů a hlavně před svými diváky.
     
    Angers SCO

    To hosté z Angers SCO jsou na tom podstatně hůře. Dosud nezískali ani bod a neočekává se, že by v teritoriu Paris Saint-Germain tomu bylo jinak. Hráči Angers jsou šestnáctí a v prvním kole nestačili v divoké přestřelce plné zvratů na nováčka z Nimes, se kterým doma nakonec padli 3:4. A na hřišti Rennes si také nevedli dobře, když po těsné prohře 0:1 znovu nebodovali. Nicméně proti velkému favoritovi utkání se budou chtít vytáhnout a uvidíme, zda s ním sehrají důstojnou partii. Čeká nás další zajímavý zápas v "lize talentů" jak je často francouzská nejvyšší soutěž jmenována.
     
    Vzájemná utkání

    Vzájemná utkání hovoří jasně pro PSG. To v uplynulém ročníku Ligue 1 zvítězilo v obou případech. Nejprve na hřišti Angers smetlo místní tým 5:0, doma poté na výhru navázalo a bralo další tři body po výhře 2:1.
    Edinson Cavani je po zranění zpět. Poctivě trénoval a dnes poprvé v nové sezóně naskočí do zápasu.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain FC: Aréola – Kehrer, Silva (C), Kimpembe – Meunier, Marquinhos, Rabiot, Di María – Mbappé, Neymar, Cavani.
    Náhradníci: Buffon – Nkunku, Nsoki, Lo Celso, Draxler, Diarra, Diaby.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Pavlović, Capelle – Santamaría – Fulgini, N'Doye, Mangani, Tait – Reine-Adélaïde.
    Náhradníci: Michel – Bamba, Aït-Nouri, Thomas, Manzala, Kanga, El Mellali.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Danizan, Mouysset.
     
    Oba celky už nastupují na hrací plochu a utkání tak bude moci začít. Hvězdný Edinson Cavani je zpět a po fotbalu je opravdu hladový. Trefí se mezi tři tyče?
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté a hned dlouhým nákopem poslali míč na polovinu Paris Saint-Germain, ovšem Edinson Cavani ho zachytil a poslal na druhou stranu.
     
    1
    Fulgini se snažil centrovat kousek před zadní čárou, ovšem nakonec to nestihl, míč skončil za ní a následuje tak odkop od Aréolovy branky.
     
    2
    Dle předpokladů mají znovu balon na svých kopačkách domácí hráči a už rozvíjejí další akci na polovině Angers. Neymar se pokusil vysunout Cavaniho, v cestě druhému jmenovanému stála obrana hostů.
     
    3
    A hosté nyní rozestavili svou obranu a nepustili domácí hráče do blízkosti jejich branky. Nicméně stále musí čelit útočnému snažení PSG.
     
    4
    Po chybě Marquinhose mohl jít do bleskové akce na druhé straně Vincent Manceau, ale nakonec se obrana PSG stihla vrátit zpět a nedovolila žádné drama před brankou Aréoly.
     
    5
    Po velké chybě hostů střílel z levé strany Kylian Mbappé, jenž svůj lob poslal vysoko nad branku Angers. Jeho hráči si tak mohli oddychnout, ale ne na příliš dlouho. Domácí totiž stále operují na jejich polovině.
     
    6
    Neymar se dostal k balonu a skrze obranu Angers se pokusil opět vysunout nabíhajícího Edinsona Cavaniho. Jenže opět se k němu míč nedostal i díky pozornému zákroku obrany Angers.
     
    7
    Po delší době se hosté dostali do blízkosti domácí branky, ovšem svou střelou, která byla spíše z kategorie těch propagačních, příliš Aréolu neohrozili. Ten poté provedl odkop od své branky.
     
    8
    Cavani z pravé strany posílal míč před hostující branku, která byla úplně odkrytá. Kylian Mbappé však nedokázal doběhnout a rázem je tak po náznaku velké akce domácích.
     
    8
    Kylian Mbappé o chvilku později v pokutovém území zpracoval míč a chtěl si ho dát na pravou nohu. To se mu i povedlo, jeho úmysl však vystihl jeden z hostů a poslal okamžitě balon do bezpečí.
     
    9
    Na levé straně si naběhl před pokutové území Ángel Di María a pohotovým centrem málem našel Neymara, jenž si nabíhal ke značce pokutového kopu. Ale ani brazilský útočník to nestihl.
     
    10
    Domácí ale vybojovali balon znovu na svou stranu a z vlastní obranné poloviny zakládají další akci. Hosté se tak musí mít opět na pozoru.
     
    12
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro útočníka PSG vstup do nové sezóny po zranění jako hrom. EDINSON CAVANI totiž dostal přihrávku od Neymara, kterou nohou tečoval jeden z hostů, před úplně prázdnou branku a bez problémů se tak dokázal svou střelou prosadit. A samotný hráč měl ze svého střeleckého příspěvku opravdu velkou radost – 1:0. Po fotbalu už byl doslova hladový.
    12. Edinson CAVANI - 1:0
     
    14
    A stejný hráč měl o chvilku později další velkou šanci a moc nechybělo, aby dal svůj druhý gól během dvou minut. Edinson Cavani trefil tyč hostující branky!
    16. Další Cavaniho pokus.
     
    16
    Na druhé straně musel zasahovat Alphonse Aréola, který chytil střelu hostů, která byla také hodně nebezpečná!
    16. Kehrerův zákrok v pokutovém území.
    16. Aréolův zákrok proti střele hostů.
     
    17
    Nyní už jsou opět u míče domácí hráči, kteří míří do další útočné akce a hosté se tak musí vracet bleskově zpět do obrany.
     
    18
    Hosté trochu ožili a nyní se více tlačí před domácí branku. Vycítili tak šanci dostat domácí pod tlak.
     
    20
    Kehrer poslal v pokutovém území k zemi soupeře a dostává za to nejen žlutou kartu, ale hosté budou kopat penaltu!
     
    22
    Angers právě vstřelilo branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil THOMAS MANGANI a poté nekompromisně dokázal penaltu proměnit, když míč poslal za záda bezmocného Aréoly – 1:1.
    22. Thomas MANGANI - 1:1
     
    23
    Následně pak došlo k podobné situaci v pokutovém území hostů, domácí se pak dožadovali penalty. Jenže VAR po rychlém zhlédnutí videa nenašli žádný faul, který by byl na nařízení penalty. Hra tak pokračuje dále odkopem.
     
    25
    Po vyrovnávací brance se hosté otrkali a znovu donutili Aréolu k dalšímu zákroku. Domácí hráči jsou tak trochu rozhození a snaží se vypracovat si šanci, která by mohla vést k vedoucímu gólu.
     
    26
    Dlouho se hráči PSG drželi na polovině Angers a kombinovali před jejich brankou. Zatím to ale bylo bez střely.
     
    27
    Až nyní si na centr Meuniera sbíhal Kylian Mbappé, jenže dříve u balonu byl Ludovic Butelle, který po zisku míče okamžitě odkopává od své branky.
     
    28
    Obrovská šance na straně hostů. Jeff Reine-Adélaïde se vysunul skrz obranu domácích a tváří v tvář Aréolovi vystřelil. Brankář PSG však zasáhl nohou a podržel domácí tým! Balon se dostal za něho, před brankovou čarou se o něj ale postarala obrana PSG.
    28. Aréolův další zákrok proti střele soupeře.
     
    29
    Na druhé straně se do akce řítili domácí, z levé strany pokutového území vyslal střelu Kylian Mbappé, jenž poslal balon jen vedle tyče hostující brány.
     
    29
    Hra je hodně útočná, sledujeme opravdu pohledný fotbal, kterému snad nic nechybí. Nyní jsou u míče zase hosté a snaží se projít na polovinu PSG.
     
    30
    Neymar si vyměnil míč s Marquinhosem a druhý jmenovaný ho posunul blíže hostující brance. Tam ovšem nebyl nikdo, kdo by zpracoval míč a dostal se do šance.
     
    31
    Až nyní se to povedlo Di Maríovi, jenž střílel z hranice velkého vápna, proti němu ale v pohodě zakročil Ludovic Butelle.
     
    32
    Hosté se pak dostali do rychlé akce na druhé straně. Kimpembe však dostal míčem do stehna a zůstal ležet s bolestivou grimasou na zemi.
     
    33
    Nakonec je v pořádku na nohou a hra pokračuje dále útokem domácího celku, jenž se už přibližuje hostujícímu území.
     
    34
    Domácí se snaží o strhnutí vedení znovu na svou stranu, proti houževnatým hostům se jim to však příliš nedaří. Po srovnání stavu skóre tempo hry zejména na domácí straně trochu opadlo.
     
    35
    Domácí vybojovali rohový kop.
     
    36
    Rabiot se protlačil v pokutovém území k balonu, ale přes tvrdou hráz v podobě hostující obrany se mu to nepovedlo. Následuje tak další odkop od Butelleho branky.
     
    37
    Po falu domácích zahrávají hosté nebezpečný volný přímý kop.
     
    37
    Z této standardní situace ovšem nezapršelo, Aréola se dostal k míči a hned ho odkopl na opačnou stranu. Útočit tak jde znovu domácí celek, který prahne po dalším gólu.
     
    38
    Marquinhos vypálil před velkým vápnem zpoza dva hráče Angers, jeho pokus skončil mimo tři tyče. Nicméně domácí stále drží balon na svých kopačkách a opět hrozí před brankou Angers.
     
    39
    Domácí zakopli íč do zámezí a hosté tak budou zahrávat autové vhazování. Mohou tak dostat míč pryč z vlastní poloviny.
     
    40
    Jenže se tak nestalo a rázem balon vybojovali zpět hráči Paris Saint-Germain a míří s ním do blízkosti Butelleho branky.
     
    41
    Ale také domácím souhra nevyšla, po několika odrazech se míč dostal na kopačky hostů a ti jdou do rychlého protiútoku před domácí branku.
     
    42
    Meunier poslal Rabiotovi míč a ten ho okamžitě uvolnil pro Neymara. Ten si naběhl z levé strany před pokutové území, ovšem přihrávku Cavanimu už nestihl.
     
    43
    Neymar se protancoval až do pokutového území, míč pak srazila obrana Angers za zadní čáru a domácí budou zahrávat další rohový kop.
     
    43
    Znovu z toho nic nebylo. Fotbalisté PSG branku hostů neohrozili a okamžitě tak míč odkopává od své branky znovu Ludovic Butelle.
     
    44
    Hráči Angers znovu vystrčili růžky a zrodila se další jejich šance. Z té vybojovali rohový kop a hráči se už rovnají v pokutovém území.
     
    45
    Aréola nelapil do rukavic centr z pravé strany míč proskočil před něho, nikdo z hostů na něj ovšem nedosáhl.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu je za námi. V něm otevřel střelecký účet ve dvanácté minutě navrátilec do sestavy po zranění Edinson Cavani, který trefil odkrytou branku. Jenže hosté, kteří byli na začátku zápasu spíše zakřiknutí, začali vystrkovat růžky a po jejich akci Kehrer fauloval soupeře v pokutovém území. Nařízenou penaltu pak bezpečně proměnil Thomas Mangani a srovnal s favoritem krok. Hosté pak nadějnou remízu udrželi až do konce první půle a mají tak stále o co hrát. Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
    Edinson Cavani se po zranění vrátil po dlouhé době na trávník a premiéru v novém ročníku Ligue 1 zahájil úvodní brankou zápasu.

     
    Střely na branku: 1 – 4
    Střely mimo: 1 – 2
    Rohové kopy: 4 – 1
    Fauly: 7 – 1
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Thilo Kehrer, přichází Stanley Nsoki.
     
    46
    Domácí celek poprvé vystřídal a do druhého poločasu jde s cílem dostat se do vedení.
     
    47
    Di María poslala Marquinhosovi přihrávku, která však byla hodně nepřesná. Rázem tak skončila další slibná šance na straně domácího PSG.
     
    47
    Na Neymara se přilepili dva hráči hostí a nepustili ho do útočné akce. Poté však domácí vybojovali míč zpět a hrozí na polovin Angers.
     
    48
    Nsoki, nový muž na hřišti, zvedl svůj centr na nabíhajícího Edinsona Cavaniho, který byl v ofsajdovém postavení. To postrannímu sudímu neuniklo a zdvihl svůj praporek.
     
    49
    Jeff Reine-Adélaïde se vysunul za obranu PSG, nakonec se však ke střele nedostal, neboť Thiago Silva včas dokázal nohou zakročit a přízemní pokus prvně jmenovaného tak zastavil.
     
    50
    Další nepřesná rozehra domácích znamenala únik Capelleho po levé straně. Poté se chtěl dostat do pokutového území, tam ho ale odzbrojili znovu domácí.
     
    51
    Thomas Meunier poslal přihrávku nabíhajícímu Edinsonovi Cavanimu, opět to ale bylo nepřesné.
     
    52
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo. Nádherný centr vyslal z levé strany na pravou do pokutového území pro KYLIANA MBAPPÉHO, který práskl do míče a trefil se přesně k protější tyči – 2:1. Domácí celek tak znovu vede. Asistence: Ángel Di María.
    52. Kylian MBAPPÉ - 2:1
     
    53
    Rabiot byl v další šance PSG, jenže se vystavil ofsajdu a opět musel jeden z postranních sudích zdvihnout svůj praporek. U míče tak budou zase hosté.
     
    54
    Hosté se vymanili z dalšího tlaku domácích zahráním míče za zadní čáru a PSG bude zahrávat další rohový kop.
     
    55
    Mbappé pak hlavičkoval na branku hostů, ale jeho pokus byl tentokráte nepřesný. Následuje odkop od branky Angers, který provede Ludovic Butelle.
     
    56
    A už jsou znovu u míče domácí fotbalisté. Edinson Cavani ho poslal na levou stranu Neymarovi. Ten se snažil protáhnout mezi obranou hostů, leč neúspěšně.
     
    57
    Ángel Di María vyslal přízemní střelu na branku hostů, míč se už stáčel před Butelleho a málem si ho do vlastní branky srazil Mateo Pavlović. Nakonec balon zůstal za zadní čárou a je z toho další rohový kop pro PSG.
     
    58
    Z této standardní situace ovšem nezapršelo a do akce tak jdou bleskurychle zase hráči Angers.
     
    59
    Di María v momentě, kdy chtěl nahrávat balon spoluhráči, o míč přišel. Přímo z kopačky mu ho sebral jeden z hostujících obránců a poslal ho do bezpečí.
     
    60
    Šedesát minut hry je za námi a stále domácí vedou těsným rozdílem. Rádi by přidali pojistku v podobě další branky, na druhé straně se zase hosté snaží o vyrovnání.
     
    61
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Wilfried Kanga.
     
    62
    Další centr domácích zastavila kopačka jednoho z hostů a hráči Angers spěchají do další útočné akce.
     
    62
    Ángel Di María uvolnil nabíhajícího Neymara, který mohl pálit těsně před Butellem. Ovšem, prvně jmenovaný byl v ofsajdové pasti a je tak po další domácí akci.
     
    64
    Nsoki šel do soupeře příliš tvrdě a za svůj prohřešek dostává žlutou kartu. Hosté budou zahrávat volný přímý kop kus před velkým vápnem.
     
    65
    Kylian Mbappé šel sám na Butelleho a snažil se ho obejít. Nestalo se, brankář hostů mu míč sebral. Kdyby to bylo naopak, zřejmě by Mbappé zakončoval do prázdné branky.
     
    66
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak to byla další lahůdka na domácí straně. Kylian Mbappé už mohl zakončovat na pravé straně pokutového území, ovšem viděl ještě lépe postaveného NEYMARA, který měl před sebou odkrytou branku a tu dokázal trefit – 3:1. Domácí tak vedou dvoubrankovým rozdílem. Asistence: Kylian Mbappé.
    66. NEYMAR - 3:1
     
    67
    Domácí si nyní museli dávat pozor na rozběhnuté hosty, kteří se dostávali před Aréolovu branku, ale nakonec se stihli vrátit zpět a hosty zastavili.
     
    68
    Edinson Cavani se snažil dorazit u levé tyče míč z kopačky Rabiota, ale včas k němu přispěchala obrana hostů, která nebezpečí zažehnala.
     
    70
    Do přečíslení čtyři na tři šli hosté a Aréola musel zakročit. Na něho totiž nebezpečně pálil Wilfried Kanga a domácí brankář pravou rukou poslal balon do bezpečí!
    70. Kanga prověřil pozornost domácího brankáře, ten rukou jeho ránu vytěsnil do bezpečí.
     
    71
    Na druhé straně střílel těsně nad branku hostů Ángel Di María a domácí vedení tak nenavýšil.
     
    72
    Domácí hráči znovu obléhali branku hostů, tentokráte ale nevyslali střelu, která by Butelleho ohrozila. Po zisku míče míří hosté na opačnou stranu.
     
    73
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Christopher Nkunku.
     
    74
    Domácí hráči mají za sebou sérii přihrávek před velkým vápnem. Zatím se nedokázali dostat do blízkosti Butelleho. Mrzet je to nemusí, stále mají totiž dvoubrankový náskok.
     
    75
    Kylian Mbappé znovu viděl nabíhajícího Neymara, který se prosmýkl až před branku Butelleho, ale zakončení nestihl. Butelle totiž sebral balon a nedopustil další pohromu v podobě další branky PSG.
     
    76
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Jeff Reine-Adélaïde, přichází Farid El Mellali.
     
    76
    Po delší době byla k vidění akce na hostující straně. Baptiste Santamaría však svou přízemní střelu poslal jen vedle domácí branky.
     
    78
    A hosté vybojovali volný přímý kop po faulu domácích. Domácí už si rovnají zeď tak, aby míč neprošel až před branku Aréoly.
     
    78
    Domácí brankář si pak na centr vyskočil a ukryl balon ve svých rukavicích. Následně pak provedl okamžitý odkop od své branky.
     
    79
    Nkunku doběhl míč, který mířil k levé tyči hostující branky. Následně pak ho z otočky poslal Mbappému a druhý jmenovaný svou střelou trefil obránce Angers.
     
    80
    Kylian Mbappé znovu nastartoval své motory a dostal se až před branku hostů. Pavlović však dokázal zakročit a dalším obranným zákrokem pomohl vlastnímu brankáři.
     
    81
    Hosté zůstanou u míče, nyní vybojovali autové vhazování. Je to ale na polovině PSG, takže do nějakého vážnějšího zakončení se zřejmě nedostanou.
     
    82
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Rayan Aït-Nouri.
     
    82
    Aréola musel z výskoku zastavit rukou další hostující střelu a při tom se srazil s Thiagem Silvou, který si zřejmě poranil rameno a skončil s bolestivou grimasou na zemi. Následuje jeho ošetření. Nešťastný střet dvou spoluhráčů.
    82. Silva se nešťastné srazil s Arélovou a došlo k jeho zranění.
     
    83
    Vypadá to, že Thiago Silva bude muset předčasně ukončit zápas a trenér musí sáhnout k vynucenému střídání.
     
    84
    Tak nakonec Silva střídat nebude, zřejmě bude v pořádku. Byl ale hodně otřesený a stále probíhá jeho ošetření už za postranní čárou. Signalizuje se střídání Ángela Di Maríi.
     
    85
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Julian Draxler.
     
    87
    Hosté po své střele neohrozili domácí branku. Balon pak sebral Kylian Mbappé a naběhl si na levou část malého vápna, odtud svou střelu poslal jen vedle hostující branky.
     
    88
    Nicméně vybojoval alespoň rohový kop.
     
    88
    Po něm však domácí hráči neohrozili hostující branku a hosté se vydávají do rychlé akce na druhé straně.
     
    88
    Nic z toho ale nebylo, obrana PSG se stihla včas vrátit a zabránila hráčům Angers dostat se do blízkosti Aréolovy branky.
     
    89
    Thiago Silva je na hrací ploše a je v pořádku. Po srážce s Aréolou tak k vážnějšímu zranění nedošlo. Hra pokračuje s míčem na kopačkách hráčů Angers.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě tři minuty navíc.
     
    90+1
    Kanga pálil na domácí branku, míč ale s odrazem od břevna skončil na brankové čáře a druhého gólu se tak hosté nedočkali.
     
    90+2
    Zápas se už jen dohrává. Domácí se příliš nikam neženou a hosté vědí, že s takovým stavem už jen těžko něco udělají. Po ztrátě míče navíc jdou hráči PSG ještě do další akce.
     
    90+3
    Po spolupráci Mbappého s Neymarem se prvně jmenovaný opřel do střely uvnitř pokutového území, ovšem bylo to hodně nepřesné. Hosté se tak vydávají asi do posledního útoku zápasu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí fotbalisté potvrdili svou velkou kvalitu a ve druhém poločase dvěma dalšími góly získali dvoubrankový náskok. Ve dvaapadesáté minutě strhl vedení znovu na stranu PSG Kylian Mbappé a v šestašedesáté minutě pak skóroval Neymar a o osudech tří bodů tak bylo rozhodnuto. Hosté, ač se do poslední chvíle snažili něco se zápasem udělat, nakonec neuspěli. Z Parku princů tak nevezou žádný bod.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:2.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:53:05)

    Vendula Zdražilová

    Góly: 12. Cavani, 52. Mbappé (Di María), 66. Neymar (Mbappé) – 22. Mangani (pen.)

    Karty:   20. Kehrer (PSG), 64. Nsoki (PSG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:2.
    Paríž Saint-Germain: Aréola – Kehrer (46. Nsoki), Silva (C), Kimpembe – Meunier, Marquinhos, Rabiot, Di María (85. Draxler) – Mbappé, Neymar, Cavani (73. Nkunku).
    Náhradníci: Buffon – Nkunku, Nsoki, Lo Celso, Draxler, Diarra, Diaby.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Pavlović, Capelle (82. Aït-Nouri) – Santamaría – Fulgini (61. Kanga), N'Doye, Mangani, Tait – Reine-Adélaïde (76. El Mellali).
    Náhradníci: Michel – Bamba, Aït-Nouri, Thomas, Manzala, Kanga, El Mellali.

    Rozhodca: Miguelgorry – Danizan, Mouysset

    Diváci: 47 105