Leganés – Sociedad 2:2 (kon.) | Alavés – Real Betis 0:0 (kon.) | Atlético Madrid – Rayo Vallecano 1:0 (kon.)
Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Rayo Vallecano
Sobota 25.08.2018, 20:15Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Atlético Madrid s odretými ušami berie všetky tri body. Na gól čakalo až do 63. minúty, kedy sa oň postaral Antoine Griezmann a potom mohlo pokojne inkasovať, pretože Rayo šance malo. Nakoniec sa tak nestalo. Ja vám ďakujem za pozornosť a ešte vás pozývam sledovať zápas Barcelony na pôde nováčika z Valladolidu. (22:08:03)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ďalší center, ktorý vyslal Luis Advíncula. Tentoraz na prednej žrdi tesne vedľa hlavičkoval Óscar Trejo.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
    90. Sergio Moreno (VLL)
     
    90
    Luis Advíncula poslal sprava parádny center po zemi. Jeden hráč Raya ho pustil, a tak Sergio Moreno zakončoval úplne sám z hranice bieleho bodu. Jan Oblak predviedol exkluzívny zákrok.
     
    89
    Óscar Trejo si toho na seba zobral príliš veľa, cez presilu súperov sa až do šestnástky nedostal. Rayu sa kráti čas, ale jeho aktivita neutícha.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Koke (Atlético Madrid).
    87. José Angel Pozo (VLL)
     
    87
    Álex Moreno videl pred malým vápnom súpera voľného spoluhráča. José Angel Pozo loptu aj dostal, no tá sa mu zaplietla, nakoniec zblízka zakončil v páde, v stopercentnej šanci trafil Oblaka.
    86. Adrián Embarba (VLL)
     
    86
    Adrián Embarba zakončil veľmi pekne ponad múr, jeho technickú strelu ale bez väčších problémov brankár Jan Oblak pokryl.
     
    85
    Saúl Ñíguez fauluje tesne pred hranicou vlastnej šestnástky, Rayo Vallecano sa teda dostáva k priamemu kopu z ideálnej pozície.
     
    84
    Po rohu však z hranice malého vápna na prednej žrdi zakončoval Luis Advíncula, namieril do bočnej siete Oblakovej brány.
     
    83
    Do malého vápna Atlética priletel sprava parádny center, v poslednej chvíli pred veľkou šancou zachránil odkopom na roh Godín.
     
    82
    Óscar Trejo poslal zaujímavý oblúčik na spoluhráčov do malého vápna, tam priestor od lopty vyčistil stopér Stefan Savić.
     
    81
    Sergio Moreno poslal zľava zaujímavý center do malého vápna, najbližšie však k lopte mal Jan Oblak.
     
    80
    Na ľavej strane to hráčom Raya síce nevyšlo, no na lopte ostali, a tak sa môžu pokúsiť o ďalšiu akciu.
     
    79
    Adrián Embarba sa na krídle dostal k centru. Po trávniku mieril na hranicu veľkého vápna, našiel iba pripravených futbalistov súpera.

    Matej Kubove

    Góly: 63. Griezmann

    Karty:   88. Koke (ATM) – 29. Alberto García (VLL)


    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran (36. Partey), Savić, Godín, Lucas Hernández – Á. Correa (66. Koke), Rodri, Saúl Ñíguez, Lemar – Griezmann (77. G. Martins), D. Costa.
    Náhradníci: Adán – Luís, J. Giménez, N. Kalinić, G. Martins, Koke, Partey.

    Rayo Vallecano: Alberto García – Advíncula, Amat, A. Ba, Á. Moreno – Comesaña (69. Medrán), G. Elustondo – G. Kakuta (69. Pozo), Trejo, Á. García (76. Moreno) – Embarba.
    Náhradníci: Morro – Akieme, Dorado, Medrán, Pozo, Moreno.