Getafe – Eibar 2:0 (kon.) | Leganés – Sociedad 2:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
2:0 (1:0)
SD Eibar
Piatok 24.08.2018, 20:15 • Coliseum Alfonso Perez (Getafe) • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol o niečo zaujímavejší, ale aj tak to nebolo moc atraktívne stretnutie. Eibar sa snažil presadiť v útoku, ale dnes sa hosťom proste v tejto fáze nedarilo a Getafe tak zaslúžene získava prvé tri body v novej sezóne, keď v 90. minúte pridal gól na 2:0 striedajúci Molina.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:12:19)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Ešte sa však musel mať na pozore brankár hosťujúceho celku Dmitrović, ktorý však úspešne zasiahol a Getafe ešte rozohrá jeden rohový kop.
     
    90+4
    Hostia to po zisku lopty ešte skúšajú s prienikom na útočnú polovicu, ale márne. Čakáme už na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90+3
    Aj tak sa už toto stretnutie len dohráva, tri body ostanú doma v Getafe. Eibar sa síce po celý zápas snažil o gól, ale dnes sa mu v útoku vôbec nedarilo.
     
    90+1
    päť minút sa nadstavuje v druhom polčase, čo je už podľa mňa úplne zbytočné.
    90. Jorge Molina (GET) - 2:0
     
    90
    Getafe dalo gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Eibar otvoril v závere stretnutia obranu, čo sa mu napokon vypomstili, keďže domáci celok vyrazil do rýchleho brejku, ktorý sa podarilo JORGEMU MOLINOVI zakončiť aj gólom, keď sa dobre zorientoval pred bránou súpera a doklepol loptu do siete – 2:0!
    89.
     
    89
    Veľa však nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! Výbornú prihrávku pred domácu bránu dostal Charles, ale v páde nedokázal loptu zasiahnuť. Keby sa mu to podarilo, zrejme by sa body delili.
     
    88
    Futbalisti v modrých dresoch držia hru ďaleko od svojej brány, čas už hrá proti hosťujúcemu celku. Veľa minút sa zrejme ani nadstavovať nebude, aj keď mi táto predpoveď v prvom polčase nevyšla.
     
    87
    Stále to však hostia ešte nevzdávajú a snažia sa o prechod na útočnú polovicu. Domáci však po celú dobu stretnutia nemuseli čeliť tlaku zo strany svojho dnešného súpera.
     
    86
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Ángel Rodríguez, prichádza Leandro Cabrera.
     
    85
    Diop sa odhodlal k individuálnej akcii, potiahol si loptu až do dobrej streleckej pozície, ale jeho pokus ide nad bránu domáceho celku, čo len podčiarklo trápenie Eibaru v tomto zápase.
     
    84
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Joan Jordán, prichádza Bébé.
     
    83
    Fanúšikovia domáceho celku na tribúnoch štadiónu už pevne veria v zisk prvých troch bodov. Stále však ostáva dohrať nejaké tie minútky a zvedaví budeme aj na nadstavení čas.
     
    81
    Domácim sa darí teraz navyše držať hru v okolí stredového kruhu, takže ich náskok 1:0 ohrozený nieje. Veľmi atraktívne stretnutie sme teda dnes nesledovali, čo už môžme konštatovať aj teraz.
     
    80
    Niečo málo cez desať minút majú hostia, aby ešte s týmto výsledkom niečo spravili. Stále sa však Eibaru nedarí presadiť sa v útoku, aj keď mu snahu uprieť nemôžme. To však na strelenie gólu nestačí.
     
    79
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Jaime Mata, prichádza Jorge Molina.
     
    78
    Hlavný rozhodca dal teraz pokyn, aby sa išli aktéri stretnutia občerstviť. Nazbierajú tak aj potrebné sily do záverečnej časti tohto zápasu, pre domácich sa to vyvíja stále nádejne.
     
    77
    Ale neraz sme sa pri futbale presvedčili, že treba hrať koncentrovane až do záverečného hvizdu a stačí aj jedna vydarená akcia za celý zápas a všetko môže byť inak.
     
    76
    Eibaru sa takisto nepodarilo v prvom kole bodovať a vyzerá to, že sa mu to nepodarí ani v druhom zápase nového ročníka španielskej Primera Division.
     
    75
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Kike García, prichádza Charles.
     
    73
    Hra sa teda vyrovnáva, čo pre Eibar nieje dobrá správa. Getafe si aj naďalej drží svoje tesné vedenie o jeden gól, ak to udrží až do konca zápas, domáci získajú prvé tri body v novej sezóne.
     
    72
    Navyše, pri lopte je teraz Getafe, ktoré sa presúva na útočnú polovicu a hostia sa musia brániť. Prípadný druhý gól v tejto časti zápasu by už mohol mať veľmi zlé následky pre hosťujúci celok.
     
    71
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Iván Alejo, prichádza Amath Ndiaye.
     
    70
    Čas sa však hosťujúcemu celku začína krátiť, aj keď to je stále len o ten jeden gól. V útočnej fáze toho však Eibar dnes veľa neukázal, vidina bodového zápisu sa tak začína vzďaľovať.
     
    69
    K lopte sa však teraz dostali futbalisti Getafe, ale smerom dopredu sa moc nehrnú a skúšajú hrať s loptou čo najdlhšie, proste nepúšťať súpera do útoku.
     
    68
    Soria má v bráne domácich určite viacej práce ako v prvom polčase, ale stále rieši len ľahké lopty pred svoju bránu a výkopy. Eibar okrem jednej zaujímavej situácie toho veľa v útoku nepredviedol, aj keď v druhom polčase drží loptu častejšie na svojich kopačkách.
     
    67
    Eibar zahrával priamy kop, dlhý nakopnutý center zo stredu poľa však bol nepresný a opäť to len bude odkop od domácej brány. Hostia si tak budú musieť počkať na ďalšiu svoju šancu.
     
    66
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Pere Milla, prichádza Pablo Hervías.
     
    65
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, iba nepresné zakončenie futbalistov Eibaru a tak bude Soria rozohrávať od svojej brány. Pochopiteľne si dáva načas.
     
    64
    Sledovali sme peknú kombináciu hosťujúceho celku, Enrich sa snažil o prízemný center, ale nepodarilo sa mu to. Získava pre svoj tím aspoň rohový kop a útočné ťaženie Eibaru môže pokračovať.
     
    63
    Tento útočný výpad Eibaru je však zastavený postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Getafe rozohráva loptu na svojej polovici, zvolili pochopiteľne postupnú kombináciu.
     
    62
    Ale stále môžme konštatovať, že oba tímy sa snažia o útočné výpady, ktoré však defenzívy svojich celkov dokážu eliminovať. Hrá sa až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu a stať sa teda ešte môže kadečo.
     
    61
    Začína pribúdať aj nedovolených zákrokov na oboch stranách, hra sa v týchto chvíľach dosť kúskuje. To určite viacej vyhovuje domácemu celku, ktorý sa nemá kam ponáhľať.
     
    60
    Hodina zo stretnutia medzi Getafe a Eibarom už uplynula, domáci futbalisti aj naďalej vyhrávajú 1:0 a smerujú k trom bodom. Eibar má ešte dostatok času aby to zmenil, ale v útočnej fáze sa mu stále nedarí podľa predstáv.
     
    59
    Ani v tomto prípade sa nič nemení, dlhá a hlavne nepresná prihrávka do pokutového územia končí len u brankára Soriu, ktorý si tak po veľmi dlhej dobe siahol na loptu.
     
    58
    Eibar sa snaží o rýchlu odpoveď, ale momentálne sa mu nedarí v prechode na útočnú polovicu. Domáci výborne bránia stred poľa a hostí do šancí nepúšťajú.
     
    57
    Po strelenom góle tu je prvá zaujímavá situácia pre domáci celok. Sledovali sme rýchly útočný výpad futbalistov Getafe, síce trocha pretiahnutú prihrávku dostal Ángel Rodríguez, ale stihol ju zachytiť a následne aj z uhla zakončiť. Dmitrović bol však pozorný.
     
    56
    Stále však platí, že domáci futbalisti úspešne bránia svoje územie a držia si tak svoje tesné vedenie o jeden gól. Futbalisti v modrých dresoch sa síce pokúšajú po zisku lopty o útok, ale ďalej ako za stred poľa sa nedostávajú.
     
    55
    Črtala sa zaujímavá situácia pre hosťujúci celok, ale včas zasiahla obrana Getafe a dostáva loptu do bezpečia. Obaja brankári sú stále bez práce, ale Dmitrović už loptu zo svojej siete lovil.
     
    54
    Nechcem to zakríknuť, ale druhý polčas je zatiaľ omnoho zaujímavejší. Domáci sa už len nebránia a skúšajú útočiť, hostia zase chcú čo najrýchlejšie vyrovnať. Do konca zápasu je však ešte času dosť.
     
    53
    O slovo sa už začínajú hlásiť smerom dopredu aj domáci futbalisti, ktorím by zase druhý gól pomohol a posilnil ich šance na zisk prvých troch bodov v novom ročníku.
    52.
     
    52
    Hosťujúci celok získal priamy kop na útočnej polovici, ale centrovaná lopta až do pokutového územia už nič neponúkla, futbalisti Eibaru sa previnili útočným faulom.
     
    51
    Snáď tento zaujímavý moment nebol v zápase posledným. Eibar si je vedomý, že minimálne jeden bod z tohto stretnutia sa dá vyťažiť a snaží sa to aj naplniť.
     
    50
    Napokon hostia zahrávali aj rohový kop a vypracovali si svoju prvú veľkú šancu v tomto zápase! Na center od rohovej zástavky si výborne naskočil Enrich, jeho hlavička len tesne minula priestor domácej brány!
     
    49
    Eibaru sa vydarilo vysoké napádanie a donútilo tak súpera chybovať vo svojej rozohrávke a to navyše v zadných radoch. Hostia získavajú autové vhadzovanie v tesnej blízkosti pokutového územia Getafe.
     
    48
    Dlho si však hostia loptu neužili a späť na svoje kopačky ju získavajú domáci futbalisti. Getafe sa pokúša tak ako v prvom polčase, držať hru čo najďalej od svojej brány.
     
    47
    Presne sa nám zopakoval úvod z prvého polčasu, keď domáci faulovali a ihneď bol tento zákrok ocenení žltou kartou. Eibar sa tak dostáva k lopte na útočnej polovici.
     
    46
    Žltú kartu dostáva Iván Alejo (Getafe CF).
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril Getafe, ktoré má zatiaľ nahraté a nemá sa kam ponáhľať. Čaká nás však ešte 45 minút, ktoré môžu ponúknuť veľmi veľa.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už aj s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    Po prvom polčase vyhráva domáci celok 1:0, keď sa dokázal presadiť Ángel Rodríguez. Inak sme nič zaujímavého nevideli, aj keď sa hostia snažili o vyrovnanie, žiadna zaujímavá situácia neprišla a Getafe tak nemalo problém s bránením tesného vedenia.

    Snáď bude druhý polčas zaujímavejší, začne sa približne o 21:19.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Eibar sa ešte presunul na útočnú polovicu, ale nedarí sa mi pokoriť súperovu obranu. Ostáva dohrať poslednú nadstavenú minútu.
     
    45+1
    Autor zatiaľ jediného gólu Rodríguez sa pokúsil o dlhý center do pokutového územia, ale lopta len opustila hraciu plochu. Zrejme nás už nič zaujímavého v prvom polčase nečaká.
     
    45
    Tak až tri minúty sa nadstavujú nad rámec prvého dejstva!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní, čakáme na údaj o nadstavenom čase. Výrazne sa však hra v prvom dejstve neprerušovala, ale hlavné slovo v tomto má rozhodca Medié.
     
    43
    Opäť sa predviedol hosťujúci Kike, ktorý si výborne nabehol na centrovanú loptu, ale jeho hlavička končí nad bránou domáceho celku. V závere prvého dejstva sú tak hostia čoraz viac nebezpeční.
     
    42
    Toto už bol náznak zaujímavejšej situácie, ale Kike si nedokázal úspešne spracovať loptu a potom aj zakončiť. Getafe vyváža loptu do bezpečia.
     
    41
    Útočná snaha Eibaru stále pokračuje, ale zatiaľ sa hosťom nedarí výraznejšie sa presadiť cez obranu súpera. Getafe už chce zrejme len pohodlne dohrať prvý polčas.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Getafe aj naďalej vyhráva 1:0 a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sa toto predbežné skóre malo do konca prvého dejstva meniť.
     
    38
    Je však pískaný ofsajd Matu a tak domáci túto útočnú snahu nezakončili strelou na bránu súpera. Eibar sa teda už snaží nadviazať na svoju hru z predchádzajúcich minút.
     
    37
    Domáci celok založil rýchly protiútok a získava v závere prvého polčasu svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Eibar sa tak po dlhšej dobe bude musieť brániť.
     
    36
    Spomínaný Arambarri je späť na hracej ploche a vyzerá to teda, že prvý polčas dohrá. Pripojil sa tak k defenzívnej činnosti svojho celku, keďže stále sú pri lopte futbalisti Eibaru.
     
    35
    Za postrannou čiarou prebieha ošetrovanie Arambarriho, ktorý ostal ležať na trávniku po jednom z osobných súbojov. Domáca lavička je tak v pozore, či nebude treba spraviť vynútenú výmenu.
     
    34
    Snaha hosťujúceho celku je však veľká, ale stále sa nedostali do žiadnej príležitosti na skórovanie. V prvom polčase sa im už čas kráti, ale treba to stále skúšať ďalej.
     
    33
    Domáci sa po zisku lopty nikam neponáhľajú a snažia sa pohodlne držať hru ďaleko od svojej brány, čo im zatiaľ vychádza podľa predstáv. Tempo zápasu s pribúdajúcim časom opadá.
     
    32
    Eibar by určite chcel vyrovnať do konca prvého polčasu, ale stále márne hľadá recept na pokorenie domácej defenzívy. Getafe sa momentálne stiahlo na svoju polovicu a pozorne bráni výpady hosťujúceho celku.
     
    31
    Hra je momentálne prerušená, hlavný rozhodca dal pokyn na občerstvenie sa. Obaja tréneri tak môžu rozdať svoje pokyny k zverencom, ako bude treba dohrať prvý polčas.
     
    30
    Ani po tridsiatich minútach sa skóre zápasu nemení, domáci stále vyhrávajú po presnom zásahu Ángela Rodrígueza a súpera do žiadnych šancí nepúšťajú. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu.
     
    29
    Rohový kop však tiež nič zaujímavého neponúkol a pri lopte sú tak už domáci futbalisti. Hostia však začínajú ožívať, domáci si musia dávať väčší pozor v zadných radoch.
     
    28
    Toto však bola veľmi nebezpečná akcia zo strany Eibaru. Hostia založili rýchly protiútok, ktorý potiahli až do pokutového územia, ale na poslednú chvíľu odvrátila obrana domácich loptu na rohový kop.
     
    27
    Getafe teraz dlhšiu dobu kombinovala na polovici súpera, ale nepodarilo sa mu nič zaujímavého vymyslieť. Futbalisti v modrom sa však hlavne snažia držať hru čo najďalej od svojej brány.
     
    26
    Začínajú pribúdať na oboch stranách aj nepresnosti, ktoré kazia dojem z hry. Domácim to však tak vadiť nemusí, stále vedú najtesnejším možným rozdielom.
     
    25
    Po rýchlom prechode do útoku sa k strele z väčšej vzdialenosti odhodlal Antunes, ale nemieril presne, lopta končí ďaleko za bránou súpera. Getafe sa sťahuje späť na svoju polovicu.
     
    24
    Milla získal loptu a snažil sa preniknúť pred pokutové územie, posledný dotyk s loptou však nebol najpresnejší a lopta končí u obrancov domáceho celku.
     
    23
    Prvý polčas sa dostal za svoju polovicu, Getafe vyhráva 1:0! Okrem gólu sme vak žiadnu zaujímavú situáciu nevideli, aj keď sa oba tímy snažia hrať aktívne a predvádzať ofenzívnejšie podanie hry.
     
    22
    Domáci González sa rozhodol pre individuálnu akciu, ale cez obranu súpera neprešiel. Síce to zaváňalo faulom, ale k lopte sa dostáva Eibar.
     
    21
    Getafe sa však darí úspešne eliminovať útočnú snahu svojho súpera a domáci sú už pri lopte. Futbalisti v modrom sa nemajú kam ponáhľať, snažia sa o postupnú kombináciu smerom dopredu.
     
    20
    Práve hostia sú teraz častejšie pri lopte, ale nedarí sa im prenikať na súperovu polovicu. Getafe tak zatiaľ pohodlne drží svoje tesné vedenie, čo však dlho platiť nemusí.
     
    19
    Eibar sa však už snaží o rýchlu odpoveď, nebol vyslovene horším celkom, ale domáci hrali aktívnejšie. Do konca stretnutia je však ešte veľmi veľa času, stať sa teda môže čokoľvek.
    Ángel Rodríguez (GET) - 1:0
    18. 1:0
     
    18
    Getafe dalo gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a zaslúžene ho dáva domáci celok, ktorý tak zo svojej aktivity vyťažil dôležitý prvý gól a dostáva sa do vedenia 1:0! Domáci založili postupný útočný výpad, lopta získal ÁNGEL RODRÍGUEZ a presnou strelou spoza pokutového územia k bližšej tyčke posiela svoj celok do vedenia!
     
    17
    Ani Eibar v útoku nepochodil a lopta je späť na domácich kopačkách. Uvidíme, či sa teraz futbalistom Getafe podarí presadiť v útoku, alebo to bude opäť len úspešná práca hosťujúcej defenzívy.
     
    16
    V blízkosti pokutového územia zahrával domáci celok autové vhadzovanie, ale nepodarilo sa mu už vyprodukovať nič zaujímavého. Šancu vyraziť smerom dopredu získava Eibar.
     
    15
    Postupne sa však už domáci futbalisti presúvajú na útočnú polovicu, ale stále presne pracuje obrana Eibaru, ktorá včas dokáže prerušiť čo i len náznak nebezpečnej situácie.
     
    14
    Getafe sa snaží výraznejšie presadiť v útoku, ale futbalisti v modrých dresoch operujú len v okolí stredového kruhu, ďalej ich totižto hosťujúca defenzíva nepúšťa.
     
    13
    Od úvodného výkopu však sledujeme, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, ale defenzívy pracujú úspešne. Uvidíme, kedy príde aj prvá zaujímavejšia situácia.
     
    12
    Eibar rozohral priamy kop nakrátko a následne sa usadil na útočnej polovici. Nedarí sa mu zatiaľ výraznejšie sa presadiť v útoku, domáci sa však musia stále brániť.
     
    11
    Hostia sa usadili na útočnej polovici a po faule na Jordána získavajú priamy kop. Toto už bude zaujímavejšia pozícia, domáci sa budú musieť mať na pozore.
     
    10
    Dlho netrvalo a Eibar opäť zaútočil, s loptou sa pred pokutové územie dostal Arbilla, ale nepodarilo sa mu už ani zakončiť či presne prihrať a lopta opúšťa hraciu plochu.
     
    9
    Bol tu pokus o rýchly brejk zo strany Eibaru, ale Enrich sa takisto ocitol v postavení mimo hru. Čiarový rozhodcovia tak majú v úvode plné ruky práce.
     
    8
    Hosťujúci celok podnikol kombináciu na útočnej polovici, ale nevypracoval si nič zaujímavého. Defenzíva domácich zapracovala úspešne a získava loptu na svoje kopačky.
     
    7
    Na druhej strane to vyzeralo nebezpečnejšie, Jaime Mata sa hnal sám do zakončenia, ale napokon je pískaný ofsajd domáceho futbalistu. Eibar mal teraz šťastie, ale musí si na podobné zaváhania v obrane dávať pozor.
     
    6
    Sledovali sme rýchly brejk hosťujúceho celku, Kike sa rozhodol pre individuálnu akciu, ale neprebojoval sa až do zakončenia. Celkom zaujímavý úvod stretnutia, snáď sa to meniť nebude.
     
    5
    Priamy kop získavajú už aj domáci futbalisti, Diop fauloval Arambarriho. Eibar sa tak bude musieť brániť, ale ani v tomto prípade sa nejedná o nijak nebezpečnú vzdialenosť.
     
    4
    Getafe sa pokúsilo o rýchly protiútok, ale ďalej ako za stred poľa sa nedostalo. Oba tímy sa snažia od úvodného výkopu o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    3
    Milla je späť na nohách, aj keď tie prvotné zábery vyzerali kadejako. Eibar rozohral spomínaný priamy kop, ale k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti.
     
    2
    Tak toto je zaujímavý začiatok zápasu, domáci futbalista Dakonam poriadne poslal k zemi Millu a ten je hneď v opatere lekárov. Hra je tak momentálne prerušená, hostia získavajú priamy kop v strede poľa.
     
    1
    Žltú kartu dostáva Djené Dakonam (Getafe CF).
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa naplno rozbehol, výkop patril Eibaru, ktorý odohrá toto stretnutie v bielych dresoch. Domáce Getafe zvolilo modrú farbu dresov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes sú na programe dve stretnutia v rámci druhého kola španielskej Primera Divisonm, od 20:15 budeme na Coliseum Alfonsa Pereza svedkami súboja mužstiev, ktoré v prvom kole nebodovali a budú sa to teda snažiť zmeniť v tomto zápase. Zostavy Getafe aj Eibaru sú už známe, môžte si ich prezrieť. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Medié – Barranco, Méndez. Všetko je už teda pripravené, o malú chvíľu sa znova ozveme.
     
    Úvodné zostavy:

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González, Antunes – Portillo, Arambarri, Nemanja Maksimović, Alejo – Ángel Rodríguez, Jaime Mata

    Náhradníci: Chichizola – Cabrera, Šibasaki, Ndiaye, Guardiola, R. Ibáñez, J. Molina

    SD Eibar: Dmitrović – Peña, P. Oliveira, Arbilla, Ángel Valdés – Jordán, Escalante, Diop – Enrich, Kike García, Milla

    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, S. Álvarez, Cardona, Bébé, Hervías, Charles

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Getafe CF a SD Eibar. Zápas sa začína o 20:15.

    Španielska Primera Division bude pokračovať cez víkend svojim druhým kolom, už tradične sa budú dva zápasy hrať aj v piatok. V tomto prenose zavítame na štadión Coliseum Alfonsa Pereza v Getafe, kde domáci celok privíta Eibar.

    Getafe CF:
    Minuloročný nováčik sa bez menších problémov zachránil v súťaži a navyše len tri body delilo Getafe od Európsky ligy. Domáci futbalisti nezaznamenali úspešný štart do nového ročníka, ale hneď vo svojom prvom zápase Getafe čelilo veľkému favoritovi Realu Madrid, ktorému podľahli domáci futbalisti 2:0 a tak si na prvé body v novej sezóne musia počkať.

    SD Eibar:
    Minulý ročník skončil Eibar na deviatom mieste a tak nemal so záchranou najmenšie problémy. Ani Eibar si v prvom zápase body na svoje konto nepripísal, kedže podľahol nováčikovi súťaže Huesca 1:2. Určite tak budú chcieť hostia v tomto stretnutí bodovať.

    Určite nás čaká zaujímavé stretnutia, oba tímy v úvode ročníka nebodovali a budú sa to snažiť zmeniť. Snáď sa teda máme na čo tešiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:15.

    Miroslav Revaj

    Góly: 18. Ángel Rodríguez, 90. J. Molina

    Karty:   1. Dakonam (GET), 46. Alejo (GET)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 2:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 14:11.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González (C), Antunes – Portillo, Arambarri, Nemanja Maksimović, Alejo (71. Ndiaye) – Ángel Rodríguez (86. Cabrera), Jaime Mata (79. J. Molina).
    Náhradníci: Chichizola – Cabrera, Šibasaki, Ndiaye, Guardiola, R. Ibáñez, J. Molina.

    SD Eibar: Dmitrović – Peña, P. Oliveira, Arbilla, Ángel Valdés – Jordán (84. Bébé), Escalante (C), Diop – Enrich, Kike García (75. Charles), Milla (66. Hervías).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, S. Álvarez, Cardona, Bébé, Hervías, Charles.

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez

    Diváci: 7851