Getafe – Eibar 2:0 (kon.) | Leganés – Sociedad 2:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
2:0 (1:0)
SD Eibar
Piatok 24.08.2018, 20:15 • Coliseum Alfonso Perez (Getafe) • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol o niečo zaujímavejší, ale aj tak to nebolo moc atraktívne stretnutie. Eibar sa snažil presadiť v útoku, ale dnes sa hosťom proste v tejto fáze nedarilo a Getafe tak zaslúžene získava prvé tri body v novej sezóne, keď v 90. minúte pridal gól na 2:0 striedajúci Molina.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:12:19)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Ešte sa však musel mať na pozore brankár hosťujúceho celku Dmitrović, ktorý však úspešne zasiahol a Getafe ešte rozohrá jeden rohový kop.
     
    90+4
    Hostia to po zisku lopty ešte skúšajú s prienikom na útočnú polovicu, ale márne. Čakáme už na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90+3
    Aj tak sa už toto stretnutie len dohráva, tri body ostanú doma v Getafe. Eibar sa síce po celý zápas snažil o gól, ale dnes sa mu v útoku vôbec nedarilo.
     
    90+1
    päť minút sa nadstavuje v druhom polčase, čo je už podľa mňa úplne zbytočné.
    90. Jorge Molina (GET) - 2:0
     
    90
    Getafe dalo gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Eibar otvoril v závere stretnutia obranu, čo sa mu napokon vypomstili, keďže domáci celok vyrazil do rýchleho brejku, ktorý sa podarilo JORGEMU MOLINOVI zakončiť aj gólom, keď sa dobre zorientoval pred bránou súpera a doklepol loptu do siete – 2:0!
    89.
     
    89
    Veľa však nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! Výbornú prihrávku pred domácu bránu dostal Charles, ale v páde nedokázal loptu zasiahnuť. Keby sa mu to podarilo, zrejme by sa body delili.
     
    88
    Futbalisti v modrých dresoch držia hru ďaleko od svojej brány, čas už hrá proti hosťujúcemu celku. Veľa minút sa zrejme ani nadstavovať nebude, aj keď mi táto predpoveď v prvom polčase nevyšla.
     
    87
    Stále to však hostia ešte nevzdávajú a snažia sa o prechod na útočnú polovicu. Domáci však po celú dobu stretnutia nemuseli čeliť tlaku zo strany svojho dnešného súpera.
     
    86
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Ángel Rodríguez, prichádza Leandro Cabrera.
     
    85
    Diop sa odhodlal k individuálnej akcii, potiahol si loptu až do dobrej streleckej pozície, ale jeho pokus ide nad bránu domáceho celku, čo len podčiarklo trápenie Eibaru v tomto zápase.
     
    84
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Joan Jordán, prichádza Bébé.
     
    83
    Fanúšikovia domáceho celku na tribúnoch štadiónu už pevne veria v zisk prvých troch bodov. Stále však ostáva dohrať nejaké tie minútky a zvedaví budeme aj na nadstavení čas.
     
    81
    Domácim sa darí teraz navyše držať hru v okolí stredového kruhu, takže ich náskok 1:0 ohrozený nieje. Veľmi atraktívne stretnutie sme teda dnes nesledovali, čo už môžme konštatovať aj teraz.
     
    80
    Niečo málo cez desať minút majú hostia, aby ešte s týmto výsledkom niečo spravili. Stále sa však Eibaru nedarí presadiť sa v útoku, aj keď mu snahu uprieť nemôžme. To však na strelenie gólu nestačí.
     
    79
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Jaime Mata, prichádza Jorge Molina.

    Miroslav Revaj

    Góly: 18. Ángel Rodríguez, 90. J. Molina

    Karty:   1. Dakonam (GET), 46. Alejo (GET)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 2:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 14:11.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González (C), Antunes – Portillo, Arambarri, Nemanja Maksimović, Alejo (71. Ndiaye) – Ángel Rodríguez (86. Cabrera), Jaime Mata (79. J. Molina).
    Náhradníci: Chichizola – Cabrera, Šibasaki, Ndiaye, Guardiola, R. Ibáñez, J. Molina.

    SD Eibar: Dmitrović – Peña, P. Oliveira, Arbilla, Ángel Valdés – Jordán (84. Bébé), Escalante (C), Diop – Enrich, Kike García (75. Charles), Milla (66. Hervías).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, S. Álvarez, Cardona, Bébé, Hervías, Charles.

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez

    Diváci: 7851