Barcelona – Sevilla 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (1:1)
FC Sevilla
Nedeľa 12.08.2018, 22:00 • Stade Ibn Batouta, Tangier, Maroko • Španielský Superpohár • Finále
    78. Dembélé (BAR) - 2:1
     
    78
    Barcelona dala gól!
    Drvivý tlak zo strany Barcelony však prináša zaslúžený gól a katalánsky celok tak otáča vývoj zápasu vo svoj prospech! Barcelona aj naďalej kombinovala na útočnej polovici, k lopte sa dostal OUSMAN DEMBÉLÉ a jeho parádne zakončenie pod brvno posiela Barcelonu do vedenia 2:1!
     
    42
    Barcelona dala gól!
    Je vyrovnané! To čo som predpovedal sa aj naplnilo, Messi to skúsil priamou strelou na bránu a loptu poslal to tyčky! Od nej sa však lopta odrazila v pokutovom území k GERARDOVI PIQUÉMU a ten úspešne dorazil loptu do siete – 1.1! Opäť však tento gól bol konzultovaný s videom, ale nebol najmenší dôvod ho neuznať.
    Piqué (BAR) - 1:1
    9. Sarabia (SEV) - 0:1
     
    9
    Sevilla dala gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia, ale najprv ho musel odobriť systém VAR! Busquets stratil zbytočne loptu a tak súper vyrazil do rýchleho brejku. Muriel potom našiel presnou prihrávkou PABLA SARABIU a ten zakončil útok svojho celku presnou strelou a posiela Sevillu do vedenia 1:0! Ihneď tak do hry zasiahol aj systém VAR, pretože rozhodca Del Cerro gól najprv neuznal, ale po porade s videom už k tomu dôvod nemal!

    Miroslav Revaj

    Góly: 42. Piqué, 78. Dembélé – 9. Sarabia

    Karty:   16. Busquets (BAR), 90. ter Stegen (BAR), 90+2. Lenglet (BAR) – 24. Vázquez (SEV), 69. Mesa (SEV), 90+3. Aleix Vidal (SEV)

    Nepremenená penalta: 90+1. Yedder (SEV), brankár ter Stegen zneškodnil


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:21.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rafinha (46. Rakitić), Busquets, Arthur (53. Coutinho), Dembélé – Messi (C), Suárez
    Náhradníci: Cillessen – Rakitič, Coutinho, Munir, Vidal, Umtiti, Miranda

    FC Sevilla: Vaclík – Mercado, Kjaer, Sergi Gomez – Navas, Mesa, Banega, Escudero (C) – Vázquez, Sarabia (71. Al. Vidal) – Muriel (60. Silva)
    Náhradníci: Soriano – Gnagnon, Amadou, Aleix Vidal, Ben Yedder, Carrico, Pejiño

    Rozhodca: Del Cerro – Yuste, Álvarez – Gil Manzano (video)