Wolfsburg – Augsburg 0:0 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
0:0 (0:0)
FC Augsburg
Piatok 13.04.2018, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Ohis Felix Uduokhai (WOF)
     
    86
    Dnešný zápas sa zrejme bude dohrávať v rovnovážnom počte hráčov na ihrisku. Po druhej žltej karte je vylúčený aj Ohis Felix Uduokhai, čím výrazne komplikuje Wolfsburgu cestu za prípadným víťazstvom.
     
    82
    Ku Ča-čchol je v dnešnom zápase prakticky neviditeľný. V záverečnej časti zápasu si oživí štatistiky o žltú kartu, keď ostrým spôsobom poslal k zemi Maximiliana Arnolda.
    54. Jan Morávek (AUG)
     
    54
    Tak toto je veľmi dôležitý moment zápasu. Čech Jan Morávek v priebehu necelých dvoch minút videl druhú žltú kartu, a tak Augsburg vôbec prvýkrát v tejto sezóne bude dohrávať v početnom oslabení.
     
    52
    Ďalším potrestaným hráčom zápasu je český futbalista Jan Morávek. Ten zastavil individuálny prienik Williama. Následujúci priamy kop domáceho tímu rozohrá Maximilian Arnold.
     
    42
    Žltú kartu sme videli po súboji dvoch jedenástiek, teraz je tomu tak po súboji dvoch hráčov s číslom sedemnásť. Ohis Felix Uduokhai zastavil prenikajúceho Jonathana Schmida, za čo je potrestaný.
     
    25
    Hlavný rozhodca prvýkrát siaha do svojho vrecka. V súboji dvoch hráčov s číslom jedenásť fauloval Michael Gregoritsch domáceho Daniela Didaviho, a tak dostáva žltú kartu.

    Miroslav Kováčik

    Góly:

    Karty:   42. Uduokhai (WOF) – 25. Gregoritsch (AUG), 52. Morávek (AUG), 82. Ku Ča-čchol (AUG)   86. Uduokhai (WOF) – 54. Morávek (AUG)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:17.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Verhaegh (C), Jaeckel, Knoche, William (84. Steffen) – Bazoer (61. Origi), Uduokhai, Arnold – Didavi, Dimata (80. Osimhen), Malli.
    Náhradníci: Grün – Steffen, Origi, Osimhen, Brekalo, Tisserand, Rexhbecaj.

    FC Augsburg: Hitz – Gouweleeuw (C), R. Khedira, Hinteregger – Schmid, Ku Ča-čchol, Morávek, Max, Gregoritsch – Córdova (46. Richter, 90+3. Kačar), Caiuby.
    Náhradníci: Luthe – Parker, Janker, Kačar, Richter, Asta, Malone.

    Rozhodca: Patrick Ittrich