Girona – Real Betis 0:1 (kon.)
koniec
Girona FC
0:1 (0:1)
Real Betis
Piatok 13.04.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas takisto ponúkol veľmi zaujímavý futbal, ale presný zásah sme už nevideli. Girona však určite cíti veľkú frustráciu, keďže im neboli uznané tri góly kvôli ofsajdu. Aj záver stretnutia bol veľmi hektický, rozhodca rozdal viacero kariet. Real Betis teda vyhráva toto stretnutie vďaka jednému gólu a získava tak tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok neskorého piatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:55:50)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Juanpe (Girona FC).
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Cristian Portugués (Girona FC).
    Žltú kartu dostáva Aday (Girona FC).
     
    90+2
    Aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách hostia, domácim nepomáha ani vysoké napádanie. Zrejme je tak už o osude zápasu rozhodnuté.
     
    90+1
    Na útočnú polovicu sa presúvajú hostia a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop. Už to teda vyzerá, že si Betis víťazstvo postráži.
     
    90
    Napokon sa ešte nastavujú 3 minúty!
     
    89
    Žltú kartu dostáva Javi García (Real Betis).
     
    88
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme teda, koľko ešte hlavný rozhodca Jaime nastaví. Hra sa však v druhom polčase výrazne neprerušovala.
     
    87
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Johan Mojica, prichádza Kévin Soni.
     
    86
    Záver tohto zápasu sa už nezadržateľne blíži, domáci stále prehrávajú o jeden gól. Ich snaha je veľmi veľká, ale dnes zrejme Girone gól dopriaty nie je.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Álex Granell (Girona FC).
     
    84
    Po veľmi dlhej dobe sme sledovali útočné ťaženie hosťujúceho celku, ale García sa ocitol pri preberaní lopty v ofsajde. K lopte sa tak dostáva znova domáci celok.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Joaquín, prichádza Joel Campbell.
    81. Anthony Lozano (GIR)
     
    81
    Výborný zákrok teraz musel vytiahnúť brankár Giménez! Lozano sa dostal pred bránou hostí do hlavičkového zakončenia, ale brankár Betisu parádnym zákrokom zabránil gólu.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva už len 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nastavený čas. Hostia stále vyhrávajú o jeden gól, ale tlak domácich je už enormný a zrejme nás tak ešte čaká zaujímavý záver stretnutia.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Marc Muniesa (Girona FC).
     
    78
    Girona sa však stále nevzdáva a aj v záverečnej časti zápasu je veľmi aktívna. Hostia tak majú plné ruky práce v obrane, ale stále to aj s dávkou poriadneho šťastia zvládajú.

    Miroslav Revaj

    Góly: 36. Morón

    Karty:   7. Ramalho (GIR), 14. Maffeo (GIR), 79. Muniesa (GIR), 85. Granell (GIR), 90+3. Portugués (GIR), 90+3. Aday (GIR), 90+4. Juanpe (GIR) – 42. Bartra (RBE), 48. Guardado (RBE), 49. Mandi (RBE), 58. Morón (RBE), 89. Javi García (RBE)


    Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (46. Lozano), Pons, Granell (C), Mojica (87. Soni) – Portugués, B. García (46. Aleix Garcia) – Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia, Soni.

    Real Betis: D. Giménez – Barragán, Bartra, Mandi, Firpo – Ruiz, Javi García, Guardado – Joaquín (C) (83. J. Campbell) – Morón (74. A. Sanabria), León (63. Tello).
    Náhradníci: Pedro López – Camarasa, A. Sanabria, Boudebouz, J. Campbell, Durmisi, Tello.

    Rozhodca: Jaime – Bueno, Tresaco