EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga sk 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL sk 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH sk 4:4 (kon.)
koniec
Rakúska EBEL
5:3 (2:2, 3:1)
Česká Tipsport ELH
Sobota 17.02.2018, 13:30All Star Cup
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní All Star Cup 2018. Vďaka tomuto jedinečnému turnaju sa dnes v Bratislave predstavia výbery najvyšších súťaží zo Slovenska, Česka, Rakúska a Nemecka.

    Turnaj sa odohrá systémom každý s každým. Všetky celky budú mať k dispozícii 12 korčuliarov a dvoch brankárov, hrať sa bude 2x15 minút. Podmienkou je, aby bol z každého tímu každej súťaže vo výbere aspoň jeden hráč, zároveň je však limitovaný počet cudzincov v tíme na číslo sedem. O výslednom poradí turnaja rozhodne tabuľka. Popri zápasoch nás čakajú aj dva ceremoniály – ten otvárací o 16:45 a záverečný po poslednom zápase o 20:00.

    Program turnaja:
    13:30 Rakúska EBEL – Česká Tipsport ELH
    14:30 Nemecká DEL – Slovenská Tipsport liga
    15:30 Nemecká DEL – Česká Tipsport ELH
    17:00 Slovenská Tipsport liga – Rakúska EBEL
    18:00 Rakúska EBEL – Nemecká DEL
    19:00 Slovenská Tipsport liga – Česká Tipsport ELH
    Predzápaové rozkorčuľovanie
     
    Úvodné zostavy:

    Rakúska EBEL: Carruth (Nechvatal) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa

    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Prvé buyl vyhrali rakúski hokejisti. Puk si ihneď stiahli do svojho obranného pásma a budú rozohrávať.
     
    00:56
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúania sa rýchlo ujímajú vedenia! Z ľavého krídla sa šikovnou strelou presadil. JOEL BRODA.
    00:56 Joel BRODA - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    01:20
    Namiesto vylúčení uvidíme po fauloch trestné strieľania. Jedno mal teraz k dispozícii Čech Hrbas, ale puk gólman EBEL vytesnil iba na pravú žrď. Skóre sa preto nemení.
    01:20


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    02:47
    Hrá sa bez prerušenia, takže hra rýchlo plynie. Z pravého kruhu teaz prudko vystrelil Lattner, ale Svoboda sa stihol presunúť a puk vyrazil do bezpečia.
     
    03:59
    Musíme uznať, že rakúsky tím je jednoznačne aktávnejší. Oficiálne domáci hráči si teraz puk prevzali za svojou bránkou a budú opäť útočiť.
     
    04:27
    Česi mohli vyrovnať! Rakúšania stratili puk pri svojej útočnej čiare a Nečas sa dostal do samostatného úniku. V ňom to skúšal kľučkou a zakončením po ľade, ale neuspel.
    04:27


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    05:07
    Český tím dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Po dobrej Nečasovej akcii ešte Česi otali v útoku, kde si pekne rozobrali obranu súpera a JIŘÍ POLANSKÝ napokon po prihrávke zakončoval iba za presúvajúceho sa gólmana.
    05:07 Jiří POLANSKÝ - 1:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    06:58
    Nečas opäť potrápil rakúsku obranu. Český hokejista získal puk v defenzíve pri mantineli a okamžite si ho potiahol dopredu, kde však aj teraz po oblúku z pravej strany trafil iba pozorného brankára.
     
    07:49
    Česko ostáva v útočnej tretine, ale teraz tam hostia zbytočne kombinujú a nestrieľajú. Rakúšania sa preto pohodlne bránia.
     
    09:51
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania sa dostávajú opäť do vedenia! Domáci tím mal k dispozícii prečíslenie dvoch proti jednému, na konci ktorého dostal JOEL BRODA prihrávku do pravého kruhu a puk odtiaľ zavesil pod hornú žrď.
    09:51 Joel BRODA - 2:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    11:03
    Rakúsko malo ďalšiu dobrú šancu. Schlögl teraz zakončoval z vnútornej hranice ľavého kruhu, ale Svobodu tentokrát neprekvapil. Český gólman puk zneškodnil lapačkou.
     
    12:20
    Zaujímavá situácia! Jeden z rakúskych hráčov sa teraz dostával do samostatného úniku, ale dnes veľmi aktívny Nečas ho dostihol a čistým spôsobom mu znemožnil zakončiť.
    12:20


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    13:00
    Pred nami je posledná dvojminútovka prvej polovice zápasu. Rakúsko zbiera puk vo svojej obrannej tretine a bude útočiť.
     
    13:44
    Hráči EBEL sa aktívne natlačili až do ďalšej gólovej šance. Mal ju Spurgeon, ale aj jeho vychytal Svoboda. Musíme uznať, že rakúski hokejisti sú jednoznačne aktívnejší.
     
    14:13
    Rakúšan Harand teraz potiahol puk do tretiny popri ľavom mantineli, ale rozhodol sa prihrávať na opačnú stranu, odkiaľ však zakončenie neprišlo.
     
    14:59
    Český tím dal gól!
    Je vyrovnané! V samom závere prvého polčasu sa Česi udržali pred bránkou súpera a napokon to využili. V neprehľadnej situácii sa strelou spomedzi kruhov presadil LUKÁŠ ŽEJDL.
    14:59 Lukáš ŽEJDL - 2:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    15:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hra sa počas celého polčasu neprerušovala, takže uplynula veľmi rýchlo. V polotréningovom tempe sme videli štyri góly, po dvoch na oboch stranách, takže o víťazovi ešte rozhodnuté nie je.
     
    15:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    15:16
    Prvé buly druhého polčasu vyhrali Česi. Okamžite sa presunuli do útočného pásma, ale po nepresnej prihrávke sa z neho rýchlo dostali preč.
     
    15:53
    Český tím dal gól!
    Česi idú prvýkrát v zápase do vedenia! Po Nečasovej prihrávke bol osamotený pred brankárom JAROSLAV BEDNÁŘ a presadil sa strelou ponad ľavý betón.
    15:53 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    16:47
    Česi sa opäť usadili v pásme, po vedúcom góle sú aktívnejší. Do ľavého kruhu teraz dostal prihrávku Lakatoš, ale puk mu preskočil hokejku a zakončenie neprišlo.
     
    17:20
    V druhom polčase sú rakúski hráči zatiaľ neviditeľní. Neubauer si teraz prevzal puk pri pravom mantineli a presúva sa smerom dopredu.
     
    18:55
    Ďalšia skvelá šanca českého výberu! Nečas sa opäť natlačil pred brankára domácich, ale prepadol cez neho a ťažké zakončenie napokon letelo vedľa bránky.
     
    21:10
    Rakúsky tím dal gól!
    Je opäť vyrovnané! Rakúšania sa teraz usadili v pásme a napokon sa ich snaha vyplatila, keď dostal BROCK HIGGS z ľavého kruhu prihrávku priamo pred osamotenú bránku.
    21:10 Brock HIGGS - 3:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    23:20
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania sa vracajú do vedenia! Opäť sme videli samostatný únik, v ktorom bol CHRISTOPHER DESOUSA. Presadil sa efektnou strelou ponad ľavé rameno českého brankára.
    23:20 Christopher DESOUSA - 4:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    24:00
    Rakúšania boli v úvode tohto polčasu iba v defenzíve, ale teraz situáciu otočili a usadili sa v útočnom písme. Česi sa musia brániť.
     
    24:32
    Česi by chceli vyrovnať a vrátili sa do pásma. Tvrdou ranou to skúšal Polanský, ale bránku minul a puk poslal iba na zadný mantinel.
     
    24:50
    Hostia ešte v pásme ostali. Polanský to strelecky skúsil znovu, no mieril iba do brankára. Rakúsko sa výborne bráni.
     
    26:58
    Ďalšia pekná akcia Čechov. Z pravého kruhu sa do strely oprel Hanzl, ale gólman EBEL ho vychytal lapačkou.
     
    27:00
    Začína sa posledná trojminútovka tohto zápasu. Pri puku sú rakúski hokejisti a budú útočiť.
     
    28:05
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania zvyšujú svoj náskok! Svoboba najskôr vyrazil strelu z ľavého kruhu, ale potom z pravého kruhu dorážal TYLER MORLEY a bol úspešný. Trafil to presne za presúvajúceho sa gólmana.
    28:05 Tyler MORLEY - 5:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    28:57
    Posledné dve minúty zápasu sú už prerušované. Po zapískaní rozhodcu sa teraz bude vhadzovať v útočnom pásme českého tímu.
     
    29:35
    Rakúšania majú puk na hokejkách a držia ho pri mantineli, odkiaľ sa strieľať nedá. Všetko nasvedčuje tomu, že hráči EBEL si svoj náskok udržia.
     
    Koniec zápasu.
     
    Prvý zápas sa skončil víťazstvom rakúskeho tímu, ktorý sa vďaka tomu dostáva na čelo celkového poradia. Turnaj teraz bude pokračovať zápasom nemeckého a slovenského výberu. (14:11:52)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 1. Broda, 10. Broda, 22. Higgs, 24. DeSousa, 29. Morley – 6. Polanský, 15. Žejdl, 16. Bednář


    Rakúska EBEL: Carruth (Nechvatal) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa
    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl