EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga sk 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL sk 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH sk 4:4 (kon.)
koniec
Rakúska EBEL
5:3 (2:2, 3:1)
Česká Tipsport ELH
Sobota 17.02.2018, 13:30All Star Cup
Partner:
     
    Prvý zápas sa skončil víťazstvom rakúskeho tímu, ktorý sa vďaka tomu dostáva na čelo celkového poradia. Turnaj teraz bude pokračovať zápasom nemeckého a slovenského výberu. (14:11:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    29:35
    Rakúšania majú puk na hokejkách a držia ho pri mantineli, odkiaľ sa strieľať nedá. Všetko nasvedčuje tomu, že hráči EBEL si svoj náskok udržia.
     
    28:57
    Posledné dve minúty zápasu sú už prerušované. Po zapískaní rozhodcu sa teraz bude vhadzovať v útočnom pásme českého tímu.
    28:05 Tyler MORLEY - 5:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    28:05
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania zvyšujú svoj náskok! Svoboba najskôr vyrazil strelu z ľavého kruhu, ale potom z pravého kruhu dorážal TYLER MORLEY a bol úspešný. Trafil to presne za presúvajúceho sa gólmana.
     
    27:00
    Začína sa posledná trojminútovka tohto zápasu. Pri puku sú rakúski hokejisti a budú útočiť.
     
    26:58
    Ďalšia pekná akcia Čechov. Z pravého kruhu sa do strely oprel Hanzl, ale gólman EBEL ho vychytal lapačkou.
     
    24:50
    Hostia ešte v pásme ostali. Polanský to strelecky skúsil znovu, no mieril iba do brankára. Rakúsko sa výborne bráni.
     
    24:32
    Česi by chceli vyrovnať a vrátili sa do pásma. Tvrdou ranou to skúšal Polanský, ale bránku minul a puk poslal iba na zadný mantinel.
     
    24:00
    Rakúšania boli v úvode tohto polčasu iba v defenzíve, ale teraz situáciu otočili a usadili sa v útočnom písme. Česi sa musia brániť.
    23:20 Christopher DESOUSA - 4:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    23:20
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania sa vracajú do vedenia! Opäť sme videli samostatný únik, v ktorom bol CHRISTOPHER DESOUSA. Presadil sa efektnou strelou ponad ľavé rameno českého brankára.
    21:10 Brock HIGGS - 3:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    21:10
    Rakúsky tím dal gól!
    Je opäť vyrovnané! Rakúšania sa teraz usadili v pásme a napokon sa ich snaha vyplatila, keď dostal BROCK HIGGS z ľavého kruhu prihrávku priamo pred osamotenú bránku.
     
    18:55
    Ďalšia skvelá šanca českého výberu! Nečas sa opäť natlačil pred brankára domácich, ale prepadol cez neho a ťažké zakončenie napokon letelo vedľa bránky.
     
    17:20
    V druhom polčase sú rakúski hráči zatiaľ neviditeľní. Neubauer si teraz prevzal puk pri pravom mantineli a presúva sa smerom dopredu.
     
    16:47
    Česi sa opäť usadili v pásme, po vedúcom góle sú aktívnejší. Do ľavého kruhu teraz dostal prihrávku Lakatoš, ale puk mu preskočil hokejku a zakončenie neprišlo.
    15:53 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    15:53
    Český tím dal gól!
    Česi idú prvýkrát v zápase do vedenia! Po Nečasovej prihrávke bol osamotený pred brankárom JAROSLAV BEDNÁŘ a presadil sa strelou ponad ľavý betón.
     
    15:16
    Prvé buly druhého polčasu vyhrali Česi. Okamžite sa presunuli do útočného pásma, ale po nepresnej prihrávke sa z neho rýchlo dostali preč.
     
    15:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hra sa počas celého polčasu neprerušovala, takže uplynula veľmi rýchlo. V polotréningovom tempe sme videli štyri góly, po dvoch na oboch stranách, takže o víťazovi ešte rozhodnuté nie je.
     
    15:00
    Prvý polčas sa skončil.
    14:59 Lukáš ŽEJDL - 2:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    14:59
    Český tím dal gól!
    Je vyrovnané! V samom závere prvého polčasu sa Česi udržali pred bránkou súpera a napokon to využili. V neprehľadnej situácii sa strelou spomedzi kruhov presadil LUKÁŠ ŽEJDL.
     
    14:13
    Rakúšan Harand teraz potiahol puk do tretiny popri ľavom mantineli, ale rozhodol sa prihrávať na opačnú stranu, odkiaľ však zakončenie neprišlo.
     
    13:44
    Hráči EBEL sa aktívne natlačili až do ďalšej gólovej šance. Mal ju Spurgeon, ale aj jeho vychytal Svoboda. Musíme uznať, že rakúski hokejisti sú jednoznačne aktívnejší.
     
    13:00
    Pred nami je posledná dvojminútovka prvej polovice zápasu. Rakúsko zbiera puk vo svojej obrannej tretine a bude útočiť.
    12:20


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    12:20
    Zaujímavá situácia! Jeden z rakúskych hráčov sa teraz dostával do samostatného úniku, ale dnes veľmi aktívny Nečas ho dostihol a čistým spôsobom mu znemožnil zakončiť.
     
    11:03
    Rakúsko malo ďalšiu dobrú šancu. Schlögl teraz zakončoval z vnútornej hranice ľavého kruhu, ale Svobodu tentokrát neprekvapil. Český gólman puk zneškodnil lapačkou.
    09:51 Joel BRODA - 2:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    09:51
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania sa dostávajú opäť do vedenia! Domáci tím mal k dispozícii prečíslenie dvoch proti jednému, na konci ktorého dostal JOEL BRODA prihrávku do pravého kruhu a puk odtiaľ zavesil pod hornú žrď.
     
    07:49
    Česko ostáva v útočnej tretine, ale teraz tam hostia zbytočne kombinujú a nestrieľajú. Rakúšania sa preto pohodlne bránia.
     
    06:58
    Nečas opäť potrápil rakúsku obranu. Český hokejista získal puk v defenzíve pri mantineli a okamžite si ho potiahol dopredu, kde však aj teraz po oblúku z pravej strany trafil iba pozorného brankára.
    05:07 Jiří POLANSKÝ - 1:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    05:07
    Český tím dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Po dobrej Nečasovej akcii ešte Česi otali v útoku, kde si pekne rozobrali obranu súpera a JIŘÍ POLANSKÝ napokon po prihrávke zakončoval iba za presúvajúceho sa gólmana.
    04:27


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    04:27
    Česi mohli vyrovnať! Rakúšania stratili puk pri svojej útočnej čiare a Nečas sa dostal do samostatného úniku. V ňom to skúšal kľučkou a zakončením po ľade, ale neuspel.
     
    03:59
    Musíme uznať, že rakúsky tím je jednoznačne aktávnejší. Oficiálne domáci hráči si teraz puk prevzali za svojou bránkou a budú opäť útočiť.
     
    02:47
    Hrá sa bez prerušenia, takže hra rýchlo plynie. Z pravého kruhu teaz prudko vystrelil Lattner, ale Svoboda sa stihol presunúť a puk vyrazil do bezpečia.
    01:20


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    01:20
    Namiesto vylúčení uvidíme po fauloch trestné strieľania. Jedno mal teraz k dispozícii Čech Hrbas, ale puk gólman EBEL vytesnil iba na pravú žrď. Skóre sa preto nemení.
    00:56 Joel BRODA - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    00:56
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúania sa rýchlo ujímajú vedenia! Z ľavého krídla sa šikovnou strelou presadil. JOEL BRODA.
     
    00:15
    Prvé buyl vyhrali rakúski hokejisti. Puk si ihneď stiahli do svojho obranného pásma a budú rozohrávať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Rakúska EBEL: Carruth (Nechvatal) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa

    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl.
    Predzápaové rozkorčuľovanie
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní All Star Cup 2018. Vďaka tomuto jedinečnému turnaju sa dnes v Bratislave predstavia výbery najvyšších súťaží zo Slovenska, Česka, Rakúska a Nemecka.

    Turnaj sa odohrá systémom každý s každým. Všetky celky budú mať k dispozícii 12 korčuliarov a dvoch brankárov, hrať sa bude 2x15 minút. Podmienkou je, aby bol z každého tímu každej súťaže vo výbere aspoň jeden hráč, zároveň je však limitovaný počet cudzincov v tíme na číslo sedem. O výslednom poradí turnaja rozhodne tabuľka. Popri zápasoch nás čakajú aj dva ceremoniály – ten otvárací o 16:45 a záverečný po poslednom zápase o 20:00.

    Program turnaja:
    13:30 Rakúska EBEL – Česká Tipsport ELH
    14:30 Nemecká DEL – Slovenská Tipsport liga
    15:30 Nemecká DEL – Česká Tipsport ELH
    17:00 Slovenská Tipsport liga – Rakúska EBEL
    18:00 Rakúska EBEL – Nemecká DEL
    19:00 Slovenská Tipsport liga – Česká Tipsport ELH
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 1. Broda, 10. Broda, 22. Higgs, 24. DeSousa, 29. Morley – 6. Polanský, 15. Žejdl, 16. Bednář


    Rakúska EBEL: Carruth (Nechvatal) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa
    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl