Bournemouth – Arsenal 2:1 (kon.) | Liverpool – Manchester City 4:3 (kon.)
koniec
Liverpool FC
4:3 (1:1)
Manchester City
Nedeľa 14.01.2018, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester City dal gól! Tak toto je zápas ako remeň! Sergio Agüero bol v pokutovom území nikým nekrytý a rozhodol sa centrom na úroveň značky pokutového kopu vyzvať na zakončenie ILKAYA GÜNDOĞANA. Nemecký reprezentant si loptu mohol ešte aj spracovať a znižuje na rozdiel jediného gólu!
    Ilkay Gündoğan (MAC) - 4:3
     
    84
    Manchester City dal gól! Citizens sa dočkali gólu, ktorý im predsa len ešte vlieva, akú-takú nádej na zdramatizovanie záverečnýcn minút stretnutia. Po nedôslednosti v defenzíve Liverpoolu sa zrazená strela Ilkaya Gündoğana dostala ku BERNARDOVI SILVOVI, ktorý už nemal problém nasmerovať loptu za Lorisa Kariusa.
     
    68
    Liverpool dal gól! Tak toto je pre Manchester City desaťminútovka ako zo zlého sna. Ďalšie z nekonečného zoznamu nedorozumení v obrane hostí rieši Ederson len nepresným výkopom na kopačku MOHAMEDA SALAHA, ktorý posiela loptu do opustenej brány súpera a strieľa svoj 18. gól v ligovej sezóne!
    Mohamed Salah (LIV) - 4:1
     
    62
    Liverpool dal gól! Tak to, čo sa teraz deje v defenzíve City, to Pep Guardiola snáď nezažil za celú sezónu. Jedna obrovská chyba strieda druhú a Liverpool tak odskakuje absolútne zaslúžene na rozdiel dvoch gólov. Mohamed Salah ponúkol pred pokutovým územím loptu nikým nekrytému SADIOVI MANÉMU, a ten trafil nechytateľne do pravého horného rohu brány Edersona!
    Sadio Mané (LIV) - 3:1
    60. Roberto Firmino (LIV) - 2:1
     
    60
    Liverpool dal gól! Domáci tím sa dostáva do vedenia a treba povedať, že za predvedenú hru v posledných minútach si to The Reds rozhodne zaslúžili. John Stones bol tentokrát nedôrazný v osobnom suboji s ROBERTOM FIRMINOM, ktorý krásnym obhodením prekonáva brankár Edersona.
     
    40
    Manchester City dal gól! Už som chcel napísať, že do týchto chvíľ defenzíva Liverpoolu pracuje na 100%, no potom prišla geniálna krížna prihrávka od Kylea Walkera na LEROYA SANÉHO, ktorý sa pohral s nekoncentrovaným Joeom Gomezom, obstrelil Joëla Matipa a namieril loptu presne k bližšej žrdi brány Lorisa Kariusa.
    Leroy Sané (MAC) - 1:1
    9. Alex Oxlade-Chamberlain (LIV) - 1:0
     
    9
    Liverpool dal gól! Mimoriadne dôležitý prvý gól dosahuje domáci tím! Skvelú prácu odviedol Roberto Firmino, ktorý vyhral chrbtom k bráne súboj s Fabianom Delphom, odovzdal loptu ALEXOVI OXLADEOVI-CHAMBERLAINOVI, ktorý bez problémov unikol Fernandihovi, využil medzeru v defenzíve Citizens a trafil nechytateľne do pravého dolného rohu brány Edersona!

    Jakub Kocourek

    Góly: 9. Oxlade-Chamberlain, 60. Firmino, 62. Mané, 68. M. Salah – 40. Sané, 84. B. Silva, 90+1. Gündoğan

    Karty:   90+4. Milner (LIV) – 65. Otamendi (MAC), 70. Sterling (MAC), 73. Fernandinho (MAC)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:7.
    Liverpool FC: Karius – Joe. Gomez, Matip, Lovren (C), Robertson – Can (79. Milner), Wijnaldum – Oxlade-Chamberlain, M. Salah (88. Lallana), Mané (90+4. Klavan) – Firmino.
    Náhradníci: Mignolet – Alexander-Arnold, Ings, Klavan, Lallana, Milner, Solanke.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Otamendi, Delph (31. Danilo) – De Bruyne, Fernandinho (C), Gündoğan – Sterling (71. B. Silva), Agüero, Sané.
    Náhradníci: Bravo – Danilo, Díaz, Mangala, B. Silva, Silva, Zinčenko.

    Rozhodca: Andre Marriner