Hannover – Stuttgart 1:1 (kon.)
koniec
Hannover 96
1:1 (0:1)
VfB Stuttgart
Piatok 24.11.2017, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Nemecká Bundesliga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Hosťujúci kouč vyčerpal všetky možnosti na striedanie. V závere stretnutia poslal na trávnik Ailtona, ktorý vymenila Berkaya Özcana.
     
    78
    Dennis Aogo sa ocitol v tisícpercentnej šanci. Striedajúci futbalista v bielom drese stál asi tri metre od brány, bol sám, dostal loptu na nohu, no nečakane prekopol.
    76. Niclas Füllkrug (HAN) - 1:1
     
    76
    Hannover dal gól! Domáci futbalisti sa tešia z vyrovnania. Striedajúci NICLAS FÜLLKURG napálil loptu z bieleho bodu priamo do siete.
     
    74
    Hlavný rozhodca ukázal na biely bod. Prvý pád domáceho hráča v šestnástke ešte prehliadol, ale druhý nie. Bude nasledovať penalta pre Hannover.
     
    73
    Stuttgart takisto reaguje druhou zmenou v zostave. Dohral strelec jediného gólu Takuma Asano, jeho pozíciu zaujal Simon Terodde.
     
    72
    Tréner Hannoveru 96 urobil druhé striedanie v dnešnom zápase. Z ihriska odišiel obranca Oliver Sorg, ktorého vymenil ofenzívne ladený Kenan Karaman.
     
    66
    Stuttgart dnes prvýkrát strieda. Josip Brekalo odchádza sklamaný z ihriska, pretože jeho miesto zaujal Dennis Aogo.
     
    62
    Salif Sané podporil útočnú akciu svojho tímu. Z pozícii obrancu sa ocitol vo vnútri pokutového územia, odkiaľ poslal loptu iba do žrde.
     
    56
    Holger Badstuber po prerušení hry zbytočne odkopol loptu mimo ihriska. Hlavný rozhodca ukázal, že takéto správanie nebude tolerovať a vytiahol žltú kartu.
     
    50
    Takuma Asano bol v súboji o loptu obkľúčený troma hráčmi Hannoveru a jednému z nich nešťastne šliapol na nohu. Výsledkom bola žltá karta.
     
    48
    Felix Klaus protestuje, ale zbytočne. Jeho nešetrný zákrok zozadu bol ocenený žltou kartou. Pre domáceho záložníka je to už štvrtý trest v sezóne.
     
    46
    Domáci tréner urobil cez prestávku jednu zmenu. Z ihriska odišiel útočník Martin Harnik, ktorého vystriedal Niclas Füllkrug.
     
    39
    Hlavný rozhodca vytiahol tretiu žltú kartu v dnešnom stretnutí. Videl ju Benjamin Pavard, ktorý presne na hranici šestnástky zastavil prenikajúceho Bakalorza. Hostia sú radi, že z toho nebola penalta.
     
    29
    Hlavný rozhodca musela opäť siahnuť do kapsičky, pretože videl ďalší zákrok hodný žltej karty. Proti pravidlám sa previnil Berkay Özcan.
    24. Takuma Asano (STU) - 0:1
     
    24
    Stuttgart dal gól! Philipp Tschauner urobil obrovskú chybu. Domáci brankár neudržal ľahkú strelu z diaľky, loptu vyrazil priamo pred voľnému TAKAMU ASANA a Japonec takýto darček neodmietol.
     
    7
    Veľká príležitosť domáceho tímu. Martin Harnik dostal vynikajúcu prihrávku do pokutového územia, ale loptu nespracoval podľa predstáv a z otočky nepálil dostatočne prudko.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 76. Füllkrug (pen.) – 24. Asano

    Karty:   48. Klaus (HAN) – 29. Özcan (STU), 39. Pavard (STU), 50. Asano (STU), 56. Badstuber (STU)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:16.
    Hannover 96: Tschauner (C) – Sorg (72. Karaman), Sané, Anton – Korb, Bakalorz, Schwegler, Ostrzolek – Bebou, Harnik (C) (46. Füllkrug), Klaus.
    Náhradníci: Esser – Albornoz, Benschop, Füllkrug, Hübner, Karaman, Schmiedebach.

    VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Badstuber, Baumgartl – Beck, Ascacibar, Gentner (C), Emiliano Insúa – Brekalo (66. Aogo), Asano (73. Terodde), Özcan (87. Ailton).
    Náhradníci: Grahl – Ailton, Aogo, Grgic, Mangala, E. Ofori, Terodde.