Podbrezová B – Inter Bratislava 1:1 (kon.) | Žilina B – Bardejov 2:0 (kon.) | Trebišov – Poprad 3:2 (kon.)
Sereď – Lok. Košice 2:1 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová B
1:1 (0:1)
FK Inter Bratislava
Nedeľa 01.10.2017, 10:30 • Zelpo Aréna • MONACObet liga • 10. kolo
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    FK Železiarne Podbrezová B

    Mladí chlapci z B-tímu účastníka našej najvyššej súťaže budú mať pravdepodobne prácu so záchranou, ale pre klub sú najdôležitejšie skúsenosti, ktoré hráči vo veku zvyčajne osemnásť alebo devätnásť rokov, niekedy doplnení o hráča dvoch z áčka, získavajú. Zverenci Mária Auxta sú momentálne na poslednom mieste so ziskom štyroch bodov. Jediné víťazstvo sa zrodilo prekvapivo na pôde Šamorína a remíza doma v prvom kole s Pohroním.

    FK Inter Bratislava

    Niekedy slávny tím sa teraz pohybuje v druhej najvyššej súťaži, kde sa v minulej sezóne dostal z tretej. Aktuálne je Inter desiaty, má dvanásť bodov za štyri víťazstvá a päť prehier. Od začiatku ročníka hrá pekne na preskačku. Prehru strieda výhra. Naposledy Bratislavčania podľahli béčku Žiliny.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová B: Lukáč – Migaľa (C), Kupčík, Marčuk, Magda, Kuc, Haščák, Kačerík, Válovčan, Kuzma, Blahút
    Náhradníci: Vavrúš – Lukáčik, Hric, Fischer, Garaj, Weiss, Bellay

    FK Inter Bratislava: Kollár – Štrba, V. Tóth, P. Kochan, Špak, Fedor, Baldovský, Labuda, P. Petráš (C), Šulc, A. Mance
    Náhradníci: Strelčík – Kaman, Prekop, Vaculík, Bezák, Klooster

    Rozhodca: Mastiš – Ličko, Mišková – Kozák.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Inter je od začiatku stretnutia častejšie na lopte, s ktorou operuje pri šestnástke Podbrezovej, ale domáci si zatiaľ svoje pokutové územie strážia.
     
    3
    Center od rohovej zástavky letel do územia nikoho, na loptu preto bez problémov dočiahol a chytil ju do rukavíc brankár Lukáč.
     
    4
    Obrovská šanca Podbrezovej, pretože Válovčan zachytil zlú rozohrávku a s Blahútom sa dostal do situácie dvoch proti jednému. Zadlo sa, že mohla prísť prihrávka na mladšieho z dvojice, ale Válovčan vystrelil tak, že Kollár loptu vyrazil, no pri dorážke Blahút fauloval gólmana Interu.
     
    5
    Baldovský sa dostal k odrazenej lopte v šestnástke súpera, takže okamžite sa pokúsil o strelu z uhlu, ktorú Kuc zrazil na rohový kop.
     
    6
    Na center z rohového kopu naskakovalo hneď niekoľko hráčov, avšak veľmi dobre svoje postavenie využil Lukáč a loptu získal pre seba.
     
    7
    Migaľa vyhral hlavičkový súboj, lopta sa odrazila od hráča Interu za čiaru. Postranný arbiter ukázal inak, ako hlavný, no bude to lopta pre domácich.
     
    8
    Center Magdu na hranici šestnástky síce nezískal, ale Kamil Kuzma loptu zachytil. Jeho výzva na nábeh pre spoluhráčov bola prudká.
     
    10
    Prudký center spoza šestnástky bol ešte tečovaný a Lukáč si musel dať pozor, pretože lopta išla do siete. Gólman Podbrezovej ju vytlačil na brvno, od ktorého sa odrazila zas do nebezpečnej pozícii, všetko vyriešil Magda.
     
    11
    Nábeh Marčuka za obranu zastavil ofsajd. Lopta sa následne dostala do stredu ihriska, kde si ju oba tímy niekoľkokrát vymenili.
     
    12
    Šulc sa dral k hlavičke po centri z krídla, lenže cez Migaľu sa mu nepodarilo presadiť sa a navyše kapitána domácich fauloval.
     
    13
    Marčuk napádal rozohrávku Interu, tento akt sa mu nepodarilo doviesť k dokonalosti, pretože Petráš si dal pozor.
     
    14
    Válovčan fauloval v strede poľa nevyberavým spôsobom jedného z hráčov Interu, ale kartu nevidí. Hostia pokračujú v ofenzívnej snahe.
     
    15
    Strela z diaľky neprešla, následne ani center, avšak Šulc ešte zabojoval, využil chybu Marčuka, no neodcentroval presne a navyše narazil do banerov za bránou.
     
    17
    Válovčan sa po krídle snažil prejsť až do šestnástky, čo sa mu síce podarilo, ale tam do dokázal zastaviť stopér Štrba.
     
    18
    Ďalší tvrdší faul Válovčana, hlavný arbiter mu už počíta zákroky a dá sa čakať, že pri najbližšom by už mohla prísť aj žltá karta.
     
    19
    Rozohrávka Interu v strede poľa je celkom zdĺhavá, takže sa ju podarilo prerušiť Válovčanovi, lenže po prechode dopredu o loptu domáci prišli.
     
    20
    FK Inter Bratislava dáva gól!
    JAKUB ŠULC prešprintoval Magdu, dostal sa až pred brankára Lukáča a strelou pomedzi nohy gólmana Podbrezovej otvára skóre.
     
    21
    Inter po góle znova na lopte a opäť sa tlačí smerom k šestnástke protivníka, ale tento center sprava sa až pred Lukáča nedostal.
     
    22
    Dobrý center z rohového kopu Inter síce nezakončil, lenže Šulc vrátil loptu na hranicu bieleho bodu, kde sa ocitol voľný Petráš. Jeho prudká bomba z voleja išla nad bránu.
     
    24
    Kuzmov priamy kop najprv zakončený nebol, no lopta sa nebezpečne odrážala v malom vápne, až na zadnej žrdi našla Kupčíka, ktorý svoje zakončenie poslal z tesnej blízkosti vedľa.
     
    25
    Kačerík mohol strieľať spoza šestnástky, avšak zaváhal a okamžite ho dostúpili hráči Interu, ktorým sa loptu podarilo získať pre seba.
     
    26
    Šulc sa dostal k hlavičkovému zakončeniu, jeho pokus nebol vôbec razantný ani presný, skončil vedľa Lukáčovej brány.
     
    27
    Hostia držia loptu vo svojej moci a kombinujú s ňou v strede ihriska, pretože defenzíva Podbrezovej teraz súpera veľmi dobre vytláča.
     
    28
    Patrik Špak vystrelil spoza šestnástky prudký projektil, jeho pokus neskončil medzi tromi žrďami a preto Lukáč zasahovať nemusel.
     
    29
    Válovčan si veľmi dobre splnil defenzívne povinnosti, keď na krídle zobral loptu Tóthovi a domáci hráč si dokonca vypýtal aj faul.
     
    30
    Kačerík sa snažil zakombinovať s Válovčanom na krídle, avšak táto snaha k úspechu neviedla. Nakoniec sa lopta dostala na druhú stranu, odkiaľ prišiel center do rukavíc Kollára.
     
    32
    Center z pravej strany sa nepodarilo zasiahnuť nikomu z hostí, Magda následným odkopom loptu odpratal. Migaľa prešiel navyše dopredu, no prihrávka na Marčuka bola prudká.
     
    33
    Chyba na pravej strane v ofenzívnej akcii Podbrezovej túto snahu končí, Inter ale po vhadzovaní ostáva v strede poľa, kde postupne kombinuje.
     
    34
    Po peknom prechode Interu dopredu strela ani niečo nebezpečné neprišlo, takže Podbrezovčania loptu získali pre seba,
     
    35
    Vzápätí prišla zaujímavá kolmica na Marčuka, ktorý sa najprv dostával do náznaku šance, avšak okamžite ho obrancovia Interu dobehli.
     
    36
    Martin Válovčan fauloval v krídelnom priestore, blízko šestnástky Tótha, takže hostia majú výhodu zaujímavého priameho kopu.
     
    37
    Patrik Kochan poslal veľmi nízky center smerom na bránu, Kuzma loptu odstránil na rohový kop.
     
    38
    Po nízkom centri sa ešte snažil niečo vymyslieť Šulc, cez Migaľu získal ďalší rohový kop.
     
    39
    Blahút sa snažil po krídle kolmicou vysunúť Kačeríka, toho okamžite dohral a dostúpil Štrba. Loptu mu zobral.
     
    40
    Podbrezová síce získala priamy kop, ale hlavička po jeho realizácii bola veľmi slabá aj nepresná a nemala žiadnu šancu na úspech.
     
    42
    Patrik Špak sa dostal k lopte v šestnástke a prudkou strelou namieril k bližšej žrdi. Trafil bočnú sieť Lukáčovej brány.
     
    43
    Po súbojoch v strede poľa sa k lopte dostal Mance a po zásahu Haščáka bude Inter rozohrávať priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    45
    Prudká strela z priameho kopu od Manceho sa síce medzi tri žrde nedostala, ale po teči bude nasledovať rohový kop.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Lukáč situáciu po rohu vyriešil, loptu vyboxoval do bezpečia pred vysokým Šulcom.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli niekoľko zaujímavých situácií na oboch stranách, ale gól padol iba jeden. Dali ho hostia, konkrétne Šulc.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Labuda sa po ľavom krídle ďaleko nedostal, ale hostia získali loptu späť a prišiel center sprava od Tótha, s ktorým si defenzíva Podbrezovej poradila.
     
    48
    Znova bol v akcii Tóth, ktorý si naviezol loptu k pokutovému územiu, odkiaľ centroval vysoko nad bránu protivníka.
     
    49
    Po strate lopty od Káčerík ju k šestnástke naviezol Baldovský, no strela tohto hráča z osi ihriska išla nad priestor troch žrdí Lukáča.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Kupčík (FK Železiarne Podbrezová B).
     
    51
    K rozohrávke priameho kopu sa postavil Kochan a jeho ľavačka prevetrala Lukáča, ktorý všetko nakoniec zvládol. Podbrezová prešla do kontry. Blahút získal roh, Magda ho zakončil mimo.
     
    52
    Ján Blahút znova dostal loptu do pokutového územia Interu, lenže jeho strela cez obrancu bola zrazená a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    53
    Podbrezová roh zakončiť nedokázala, v následnom súboji pri postrannej čiare sa Maga v mysli premiestnil na hokejové ihrisko a parádnym hitom zrazil na zem jedného zo súperov.
     
    55
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Mance, prichádza Klooster.
     
    56
    Lukáč na hranici svojej šestnástky loptu odkpol ako prvú, následne zasiahol aj Šulca, no faul sa nepíska. Dopredu preto prešli domáci, Kuzmova strela bola zrazená.
     
    57
    Prudký pas z krídla bol pre Marčuka veľké sústo, od lopty mal totiž veľmi ďaleko a tú ako prvý zasiahol Kollár.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Štrba (FK Inter Bratislava).
     
    59
    Priamy kop domácich po faule Štrbu podľa plánov nedopadol, hostia loptu dostali preč, no nasledovať bude aj tak rohový kop.
     
    60
    Podbrezová B dáva gól!
    Po rohovom kope lopta našla na hranici pokutového územia DÁVIDA HAŠČÁKA, ktorý svojím obstrelom trafil presne k žrdi mimo dosah Kollára.
     
    61
    Ďalšia akcia Podbrezovej končí neúspešne, pretože center Kačeríka do druhej vlny našiel len hráčov v žlto-čiernom.
     
    63
    Aktivita Interu na polovici súpera priniesla ovocie v podobe zisku rohového kopu, čiže hostia pokračujú v útočení.
     
    64
    Po rozohrávke na krátko prišiel center, ktorý odvrátil Magda. Podbrezová sa dostala dokonca do kontry, z ktorej však nevyťažila vôbec nič.
     
    65
    Klooster dobehol loptu v šestnástke súpera pri bránkovej čiare, odkiaľ sa ešte snažil vystreliť, lenže namieril strašne ďaleko od brány.
     
    67
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Šulc, prichádza Prekop.
     
    68
    Patrik Kochan poslal krásnu prihrávku do uličky pre Kloostera, ktorý sa razom ocitol pred brankárom Lukáčom, lenže namiesto strely guľatý nezmysel poriadne netrafil a poslal ho mimo.
     
    69
    Čerstvý Erik Prekop vystrelil zaujímavo spoza šestnástky, avšak jeho pokus presný nebol, pretože letel tesne nad bránu protivníka.
     
    70
    Veľmi dobrý center na hranicu malého vápna od Kuzmu domáci nezakončili, na druhú stranu preto vyšprintoval Klooster. Hostia získali roh.
     
    71
    Baldovský strieľal po rohovom kope z hranice šestnástky, jeho pokus sa medzi tri žrde zmestiť nedokázal, nakoľko bol zrazený.
     
    72
    Patrik Fedor sa síce dostal do zakončenia hlavou, ale loptu nasmeroval priamo do miest, kde stál Lukáč. Navyše, hráč Interu sa zranil, ale bude v poriadku.
     
    73
    Po priamom kope Petráša sa nebezpečenstvo pred bránou Lukáča nezrodilo, pretože guľatý nezmysel bez ďalšieho dotyku zašla za bránkovú čiaru.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Válovčan, prichádza Lukáčik.
     
    76
    Dobrý center z krídla od Kačeríka hľadal v pokutovom území Lukáčika, lenže ten na loptu tesne nedočiahol a nedokázal ju zakončiť.
     
    78
    Patrik Kochan vystrelil spoza šestnástky nie veľmi náročnú strelu, avšak brankár Lukáč predviedol neistý zákrok. Všetko vyriešil odkopom Magda.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Fedor, prichádza Kaman.
     
    80
    Migaľa s Lukáčikom sa na hranici šestnástky presadiť nedokázali, takže dopredu prešli hráči Interu, lenže center poľahky chytil Lukáč.
     
    81
    Kačeríka trafila rýchla rozohrávka hostí, takže dopredu mohol ísť Lukáčik, ktorému sa najprv otvoril priestor, ale potom ho obrana Interu dostúpila, takže strela bola zrazená.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Blahút, prichádza Bellay.
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 130 divákov.
     
    85
    Haščák vyriešil situáciu pred vlastnou šestnástkou a Podbrezová môže ísť dopredu. Kačerík centroval po zemi, trafil Petráša.
     
    87
    Klooster sa dostal k lopte v krídelnom priestore, odkiaľ odcentroval po zemi do druhej vlny, z tadiaľ Migaľa loptu odkopol do bezpečia.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová B: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Garaj.
     
    89
    Klooster sa po dobrom centri z ľavej strany dostal cez Migaľu k hlavičke, avšak lopta mierila vedľa brány, keďže bola dosť nepresná.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90+3
    Obrovská možnosť na rozhodnutie! Po rohu Interu hlavičkoval do žrde stopér Štrba.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Remíza v tomto zápase je spravodlivým vyústením toho, čo sa dialo na trávniku počas deväťdesiatich minút. Skóre v prvom polčase otvoril Šulc, v druhom vyrovnal Haščák. (12:20:51)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Inter Bratislava. Viac informácií tu.

    Góly: 60. Haščák – 20. Šulc

    Karty:   50. Kupčík (ZLB) – 58. Štrba (INB)


    FK Železiarne Podbrezová B: Lukáč – Magda, Kupčík, Kuc, Migaľa (C) – Kuzma, Haščák – Blahút, Kačerík, Válovčan – Marčuk
    Náhradníci: Vavrúš – Lukáčik, Hric, Fischer, Garaj, Weiss, Bellay

    FK Inter Bratislava: Kollár – Štrba, V. Tóth, P. Kochan, Špak, Fedor, Baldovský, Labuda, P. Petráš (C), Šulc, A. Mance
    Náhradníci: Strelčík – Kaman, Prekop, Vaculík, Bezák, Klooster

    Rozhodca: Mastiš – Ličko, Mišková – Kozák