Manchester City – Liverpool 5:0 (kon.) | Arsenal – Bournemouth 3:0 (kon.) | Brighton – West Bromwich 3:1 (kon.)
Everton – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Chelsea 1:2 (kon.) | Southampton – Watford 0:2 (kon.)
Stoke City – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
Stoke City FC
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 09.09.2017, 18:30 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Valencia vybojoval rohový kop, po ktorom Jack Butland zabránil výhre Manchestru! Kurt Zouma takmer umiestnil loptu do vlastnej siete, anglický brankár vytiahol neskutočný zákrok!
     
    84
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Henrich Mchitarjan, prichádza Jesse Lingard.
     
    81
    Romelu Lukaku zahadzuje možnosť na druhý gól! Presný center od Martiala z pravej strany, lopta pred Belgičanom odskočila, a aj preto Lukaku mieri nad bránu.
     
    75
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Jesé, prichádza Saido Berahino.
     
    72
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Marcus Rashford, prichádza Juan Mata.
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Anthony Martial.
     
    67
    Jack Butland tento roh vyboxoval. Lopta sa dostala ku Valenciovi, ktorý stál na polovici ihriska. Kapitán United obohral niekoľkých protihráčov, aby z približne 25 metrov vypálil iba meter vedľa tyče. Škoda.
    63. Eric Choupo-Moting (STK) - 2:2
     
    63
    Stoke City FC dalo gól! Po rohovom kope sa už domáci radujú! ERIC CHOUPO-MOTING odpláca dôveru Marka Hughesa. Útočník hrnčiarov sa dostal do vzduchu cez Phila Jonesa, ktorý si ho nepostrážil a najmä preto sa opäť začína od nuly!
     
    62
    Neskutočný reflex de Geu! Jesé mal gól na kopačke po centri z ľavej strany, de Gea predviedol parádny zákrok a vytesnil loptu na rohový kop!
    57. Romelu Lukaku (MAN) - 1:2
     
    57
    Manchester United dal gól!
    Presný zásah po rohovom kope síce neprišiel, domáci vyviezli loptu, o chvíľu na to ju ale stratili pri postrannej čiare. Tam ju vybojoval Darmian, ktorý ju poslal na Mchitarjana. Ofenzívny záložník United si všimol spoluhráča v nábehu, ROMELU LUKAKU dostal loptu v čase, keď sa nenachádzal v ofsajde. Prvé zakončenie Butland ešte vyrazil, pri druhom už ale nestihol zabrániť kanonierovi hostí v skórovaní!
     
    46
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Geoff Cameron, prichádza Bruno Martins Indi.
     
    45+1
    Manchester United dal gól!
    Blesková odpoveď hostí po rohu. Nemanja Matić predĺžil loptu hlavičkou na prednej tyči ďalej do ohňa, Jacka Butlanda to očividne zmiatlo. Paul Pogba sa dostal ku hlavičke, poslal loptu do brány. Najprv sa zdalo, že gól bude pripísaný Francúzovi, loptu však ešte tečoval MARCUS RASHFORD!
    Asistencia: Paul Pogba.
    45+1. Paul Pogba (MAN) - 1:1
    44. Eric Choupo-Moting (STK) - 1:0
     
    44
    Stoke City FC dalo gól! Matteo Darmian si nepostrážil pas Fletchera na Dioufa, ktorý odcentroval do šestnástky, kde bol už pripravený ERIC CHOUPO-MOTING. Ten aj napriek tomu, že bol tiesnený Baillym prekonal de Geu, domáci fanúšikovia sú vo vytržení.
    Asistencia: Mame Diouf.
     
    29
    Xherdan Shaqiri s ďalšou ranou z veľkej vzdialenosti. Táto strela mierila do rohu brány, David de Gea opäť raz preukázal svoju extratriedu!
    28.
     
    28
    Na druhej strane sa Rashford snažil technickým pokusom obstreliť Butlanda, ktorý jeho strelu iba vyrazil. Lukaku sa nenechal zahanbiť, bol pri lopte prvý, píska sa ale ďalší ofsajd.
     
    24
    Neskutočné videnie hry od Baillyho, ktorý zo stredu poľa poslal do šance Rashforda. Pekný nábeh od mladíka, ktorý vo Wembley skóroval proti našej reprezentácii, Jack Butland jeho zakončenie vykopol nohou.
     
    3
    Šanca za šancou, Jesé si nabehol za obranu, krížnou strelou po zemi bránu netrafil.
     
    2
    Rýchly brejk United, Rashford vyviezol loptu, prihrával ju na Lukakua, tomu ale včas zabránil skórovať Zouma. Následne sa faulu dopustil Pogba.
     
    1
    Hneď v prvej minúte sa zadáci hostí dopustili chyby, keď nechali ujsť Choupa-Motinga. Eric Bailly našťastie však zasiahol, bude to roh.

    Viktor Kalinács

    Góly: 44. Choupo-Moting, 63. Choupo-Moting – 45+1. Rashford, 57. R. Lukaku


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:10.
    Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Wimmer, Cameron (46. Martins Indi) – Diouf, D. Fletcher (C), Allen, Pieters – Shaqiri, Jesé (75. Berahino) – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Grant – Martins Indi, Tymon, Adam, Sobhi, Berahino, Crouch.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Bailly, P. Jones, Darmian – A. Herrera (72. Martial), N. Matić, P. Pogba – Mchitarjan (84. Lingard), R. Lukaku, Rashford (72. Mata).
    Náhradníci: Romero – Blind, Smalling, Carrick, Mata, Lingard, Martial.

    Rozhodca: Swarbrick – Cann, Scholes