Manchester City – Liverpool 5:0 (kon.) | Arsenal – Bournemouth 3:0 (kon.) | Brighton – West Bromwich 3:1 (kon.)
Everton – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Chelsea 1:2 (kon.) | Southampton – Watford 0:2 (kon.)
Stoke City – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
Southampton FC
0:2 (0:1)
Watford FC
Sobota 09.09.2017, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Watfordu sa podarilo vďaka veľmi dobrému prvému polčasu získať tri body. V tom druhom to bolo o niečo horšie, ale nakoniec prišiel druhý gól Janmaata a prakticky o všetkom bolo rozhodnuté. (17:52:55)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Cédric Soares (SOT)
     
    90+3
    Domáci hráči sa ešte stále snažia niečo so zápasom urobiť, ale už je to skôr platonická snaha, pretože im to nejde a času je navyše veľmi málo.
     
    90+2
    Southampton získal roh, po ktorom síce k zakončeniu neprišlo, ale potom to z diaľky ešte skúsil Tadič, no jeho pokus našiel iba gólmana Gomesa.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    89
    Fanúšikovia už nejakých desať minút postupne opúšťajú štadión St. Mary´s v tejto chvíli je to ale asi najväčší nápor na schody a východy zo štadióna.
     
    88
    Richarlison sa takmer taktiež zapísal do listiny strelcov, ale nakoniec neprešiel cez poslednú prekážku, ktorou bol v šestnástke Stephens. Inak by sa ocitol sám pred Forsterom.
     
    86
    Kabasele v poslednej chvíli perfektným sklzom vo vlastnej šestnástke zastavil prenikajúceho Bertranda. Po následnom rohu vyboxoval do bezpečia Gomes.
     
    85
    Deeney sa okamžite po príchode na ihrisko snažil dostať do veľkej šance, lenže Stephens ho cez seba nepustil, takže Angličan si pomohol faulom.
     
    84
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Andre Gray, prichádza Troy Deeney.
     
    83
    Tadič vnikol do pokutového územia súpera, prihral ešte cez dvoch obrancov do lepšej pozície na Longa, avšak nakoniec pred týmto Írom dostali obrancovia Watfordu loptu preč.
     
    82
    Redmond sa preštrikoval cez niekoľkých hráčov ku kolmicu na Austina, v poslednej chvíli odkopol dobre postavený stopér Kabasele.
     
    80
    Redmond sa síce okolo Janmaata presadil k prudkému centru, no spoluhráči v šestnástke boli dostatočne dobre pokrytí. Kabasele hlavou odvrátil do bezpečia.
     
    79
    Cédric Soares hľadal Austina. Tomu loptu najskôr posunul Kabasele a vzápätí mu ju spred nosa odkopol Janmaat.
     
    78
    Dobrý pas Cédrica Soaresa rukou potlačil do bezpečia Gomes, lenže loptu nakoniec dostal Redmond, ktorý prudko centroval do malého vápna, kde znova zakročil Brazílčan.
     
    77
    Znova sa do akcie rúti Richarlison, včas mu pri postrannej čiare stopku vystavil Soares a práve krajný obranca môže poslať loptu späť do hry.
     
    76
    Na center Janmaata si naskočil Richarlison, ale nakoniec sa k hlavičke cez Cédrica Soaresa nedokázal presadiť. Domáci však loptu iba odovzdali hráčom hostí.
     
    74
    Richarlison si ju z krídla naviedol do streleckej pozície, aby vyskúšal pokus pravačkou, ten ešte pred Forstertom odkopol vracajúci sa Stephens.

    Matej Kubove

    Góly: 38. Doucouré, 66. Janmaat


    Southampton FC: Forster – Soares, Hoedt, Stephens, Bertrand – S. Davis (C), Romeu – Redmond, Ward-Prowse (46. Tadić), Boufal (71. Ch. Austin) – Gabbiadini (69. S. Long).
    Náhradníci: A. McCarthy – Jošida, McQueen, Tadić, Lemina, Ch. Austin, S. Long.

    Watford FC: Gomes (C) – Femenía (62. Janmaat), Kaboul (62. Mariappa), Kabasele, Holebas – N. Chalobah, Doucouré, Cleverley – Carrillo, Gray (84. Deeney), Richarlison.
    Náhradníci: Karnezis – Mariappa, Janmaat, Watson, Capoue, Deeney, Success.