Real Madrid – Levante 1:1 (kon.) | Valencia – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Sevilla – Eibar 3:0 (kon.)
Barcelona – Espanyol 5:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:1 (1:1)
Levante UD
Sobota 09.09.2017, 13:00Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid už druhýkrát stráca body na domácej pôde v tejto sezóne a znova to je po remíze s tímom z Valencie. Po výsledku 2:2 s CF teraz remizuje 1:1 s Levante. (14:54:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Casilla vysoko z brány, odkopol pred súperom, lenže opäť iba na kopačky hráčov Levante. Po faule hostí dostane Real poslednú šancu.
     
    90+3
    Levante drží loptu na polovici Realu Madrid a súperovi ju nehodlá požičať. Domáci ju ale získali a prešli dopredu. Toni Kroos si pripravil pozíciu, spoza šestnástky trafil žrď.
     
    90+2
    Theo Hernández síce dokázal zľava odcentrovať, ale pas mu vôbec nevyšiel, pretože loptu nasmeroval iba do tých pozícii, kde stál osamotený brankár Fernández.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Sergio Ramos sa ocitol v šestnástke súpera, skúsil ešte centrovať do malého vápna, ale dobre postavený Postigo odkopol do stredu ihriska.
    89. Červená karta po druhej žltej
     
    89
    Okamžite po strele Marcelo stratil balans, zrazil sa s Lermom a obaja spadli. Okrem toho sa však Brazílčan nohou zahnal po súperovi, trafil ho kopačkou a okamžite dostal červenú kartu.
     
    88
    Marcelo sa uvoľnil pred šestnástkou, hodil si to na ľavačku a poslal prudký pokus smerom k vzdialenejšej žrdi, lenže Raúl Fernández znova predviedol skvelý zákrok.
     
    87
    Isco mal na pravej strane enormne veľa priestoru, ale aj tak poslal center z prvej. Našiel ním na hranici malého vápna Balea, ktorý sa dostal k hlavičke cez svojho strážcu a len o niekoľko centimetrov minul vzdialenejšiu žrď.
     
    86
    Po rohovom kope Isca sa k hlavičke dostal Nacho Fernández, lenže nedokázal trafiť medzi tri žrde. Lopty sa ešte dotkol Pier, ďalší roh to napriek tomu nebude.
     
    85
    Marcelov prechod dopredu po ľavej strane sa nepodaril, Lerma loptu odkopol do vzduchu a následne pri spracovaní guľatý nezmysel ušiel z nohy Isca.
     
    84
    Theo Hernández nedokázal nájsť Garetha Balea pred bránou súpera, lopta ušla, od brány odkopáva Raúl Fernández, ktorý ešte kus natiahol čas.
     
    83
    Waleský ofenzívny hráč sa znova tlačil do zakončenia, tentoraz ale dlhý pas spracovať nedokázal, čiže loptu zachytil gólman Fernández.
     
    82
    Hráči Levante síce získali roh, avšak po veľmi zlom centri sa okamžite dopredu vydal Real Madrid. Technická strela Balea volala po góle, perfektne zareagoval Raúl Fernández.
     
    81
    Hostia dostali loptu na polovici súpera, kde Boateng trafil Nacha a ten zrazil na aut. Pre Real Madrid našťastie, nakoľko sa tam primotal aj Casilla, ktorý bol vysoko z brány a pre domácich mohli nastať problémy.
     
    80
    Na trávniku ostáva ležať jeden z hráčov hostí, ktorým je striedajúci Verza. Ten bude potrebovať ošetrenie, a tak sa nejaký čas hrať nebude. To sa domácim fanúšikom vôbec nepáči.
     
    79
    Raúl Fernández však všetko vyriešil tým, že vyboxoval von zo šestnástky Levante. Real sa síce ešte udržal na lopte, no prihrávka na pravú stranu pre Carvajala bol pridlhá.

    Matej Kubove

    Góly: 36. L. Vázquez – 12. López

    Karty:   54. Ramos (REA), 66. Carvajal (REA) – 45+1. Lerma (LVN), 47. Alegría (LVN)   89. Marcelo (REA)


    Real Madrid: Casilla – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – M. Llorente (62. Isco), Kroos – L. Vázquez (72. Kovačić), Asensio, Hernández – Benzema (28. Bale).
    Náhradníci: Zidane – Isco, Bale, Casemiro, D. Ceballos, Kovačić, Vallejo.

    Levante UD: Fernández – Iván López (C) (20. Pedro López), Postigo, Chema, Toňo – Lerma, Campaña – Jason, Suárez Pier, López (68. Verza) – Alegría (55. E. Boateng).
    Náhradníci: Olazábal – E. Bardi, E. Boateng, Pedro López, Verza, Lukić, Luna.