Cagliari – Sassuolo 4:3 (kon.) | Fiorentina – Neapol 3:3 (kon.) | Palermo – Pescara 1:1 (kon.)
AS Rím – Chievo 3:1 (kon.) | Sampdoria – Udinese 0:0 (kon.) | Turín – CFC Janov 1:0 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
4:3 (1:2)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Štvrtok 22.12.2016, 20:45 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
    76. Diego FARIAS - 4:3
     
    76
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Nyní domácí drtí svého soupeře. Hosté nedokázali rozehrát přesně a k míči se dostal DIEGO FARIAS, který usměrnil míč zpoza vápna k tyči.
    74. Diego FARIAS - 3:3
     
    74
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Domácí vytěžili z velkého tlaku třetí branku. Už to vypadalo, že se přetažený centr nedostane k domácímu hráči. Nakonec ho ale zcela sám našel Diego farias, který ze úhlu prostřelil brankáře.
    62. Marco BORRIELLO - 2:3
     
    62
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! MARCO BORRIELLO přišel na trávník až v průběhu prvního poločasu, ale nyní přidává důležitou kontaktní branku. Po přihrávce Fariase se dostal zcela osamocen do vápna a střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře.
    59. Francesco ACERBI - 1:3
     
    59
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo přidává v oslabení třetí branku. Míč si vzal pro sebe na pokutový bod FRANCESCO ACERBI a dělovkou k tyči nedal domácímu brankáři šanci na zákrok.
    34. Lorenzo PELLEGRINI - 1:2
     
    34
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle se znovu mění skóre. A Rafael opět nemůže mít čisté svědomí. LORENZO PELLEGRINI velmi lehce prošel obranou a střelou z hranice pokutového území poslal míč k tyči.
    31. Claud ADJAPONG - 1:1
     
    31
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno! Hosté se dlouhé minuty museli starat převážně o obranu a nyní srovnávají. CLAUD ADJAPONG dostal nepříliš přesnou nahrávku do vápna, ale Rafael zazmatkoval při výběhu a nechal soupeře zakončovat. Hostující útočník poté poslal míč pod padajícím brankářem do sítě.
    15. Marco SAU - 1:0
     
    15
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují z rohového kopu! Po nepřesné hlavičce Fariase se dostal se štěstím k balonu MARCO SAU a ten měl již velmi snadnou úlohu. Z metru dopravil balon do sítě.

    Vít Schück

    Góly: 15. Sau, 62. Borriello (Farias), 74. Farias (Di Gennaro), 76. Farias – 31. Adjapong (L. Mazzitelli), 34. Pellegrini (Peluso), 59. Acerbi (pen.)

    Karty:   45. Farias (CAG), 50. Di Gennaro (CAG), 67. Padoin (CAG) – 3. Ragusa (SAS), 18. Adjapong (SAS), 78. L. Mazzitelli (SAS)   35. Pellegrini (SAS)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:19.
    Cagliari Calcio: Rafael – Pisacane (66. Pedro), Salamon, Alves, Capuano – Dessena (40. Borriello), Di Gennaro, Padoin – Barella – Sau (C) (75. Giannetti), Farias.
    Náhradníci: Crosta, Storari – Pedro, Munari, Borriello, Ceppitelli, Bittante, Murru, Giannetti, Tachtsidis.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola (81. Matri), Antei, Acerbi (C), Peluso – Pellegrini, Sensi, L. Mazzitelli (82. Ricci) – Adjapong (64. Terranova), Defrel, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Iemmello, Matri, Pierini, Terranova, Ricci, Franchini, Erlić, Dell'Orco, Sarzi Maddidini.