Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:0 (kon.) | Žilina – Trnava 7:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
7:0 (3:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 06.11.2016, 17:30 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Žilina dala gól!
    Nuž, center Michala Škvarku do šestnástky Trnavy sa dostal ku LUKÁŠOVI JÁNOŠÍKOVI, ktorý pridáva siedmy gól do siete Spartaka Trnava. Tak toto bude ťažký večer pre Miroslava Karhana.
     
    74
    Žilina dala gól!
    A je to 6:0, po centri Ernesta Mabouku upratal loptu do siete svojim druhým gólom v dnešnom zápase NERMIN HASKIČ.
     
    50
    Žilina dala gól!
    Dámy a páni, výstavný kúsok v podaní kapitána Žiliny! MICHAL ŠKVARKA z 20 metrov exkluzívne vymietol všetky pavučiny v bránke Adama Jakubecha a zvyšuje vedenie Žiliny na 5:0!
     
    47
    Žilina dala gól!
    Nedáš – dostaneš. Stará známa pravda opäť zafungovala v Žiline, pretože Michal Škvarka poslal parádnu loptu pre FILIPA HLOHOVSKÉHO, ktorý ju skvelou strelou poslal do siete Adama Jakubecha.
     
    45
    Žilina dala gól!
    Obrovská chyba v obrane hostí, loptu získal Filip Hlohovský a parádne ju naservíroval pred úplne voľného NERMINA HASKIČA, ktorý ju poslal za nešťastného Adama Jakubecha.
     
    39
    Žilina dala gól!
    Domáci už vedú 2:0, pretože FILIP HLOHOVSKÝ dostal ideálnu loptu na kopačku, skúsil technicky obstreliť Jakubecha a lopta zapadla k pravej žrdi trnavskej bránky.
     
    9
    Žilina dala gól!
    Ivan Diaz parádnou prihrávkou vysunul MIROSLAVA KÁČERA, ktorý prešprintoval obrancov Trnavy a prekonal bezmocného Adama Jakubecha v bránke hostí.

    Dávid Švec

    Góly: 9. Káčer (Diaz), 39. Hlohovský, 45. Haskič (Hlohovský), 47. Hlohovský (Škvarka), 50. Škvarka (Diaz), 74. Haskič (Mabouka), 84. Jánošík (Škvarka)

    Karty:   13. Králik (ZIL) – 45+1. Godál (TRN), 56. Sloboda (TRN), 84. Richnák (TRN)   71. Sloboda (TRN)


    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Vavro, Králik, Holúbek – Diaz, Káčer, Škvarka (C), Hlohovský (80. Jánošík) – Špalek (66. Vallo), Otubanjo (30. Haskič).
    Náhradníci: Mandous – Jánošík, Vallo, Haskič, Letić, Kaša, Klec.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Janso, Richnák, Hladík, Čögley – Godál, Halilovič, Sloboda, Greššák (60. Mihálik) – Jirka, També (74. Tóth).
    Náhradníci: Strapák – Bališ, Dubec, Tóth, Mihálik.

    Rozhodca: Pavlík – Hancko, Pozor

    Diváci: 4066