Brugge – Genk 1:1 (kon.) | Anderlecht – Oostende 1:1 (kon.) | Liége – Mouscron 2:1 (kon.)
Gent – Waasland-Beveren 2:0 (kon.)
koniec
R.S.C. Anderlecht
1:1 (0:0)
KV Oostende
cz Nedeľa 06.11.2016, 18:00 • Stade Constant Vanden Stock, Brusel • Belgická Jupiler Pro League • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:55:21)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:4.
     
    Je konec! Anderlecht Brusel se nakonec s Oostende rozchází smírně 1:1! V prvním poločase se hrál atraktivní a rychlý fotbal s velkým množstvím šancí na obou stranách. Všichni střelci si však vylámali zuby v zakončení! Ve druhé půli už se více bojovalo! Hosté se v 67. minutě dostali k penaltě, kterou využil Berrier! Anderlecht poté zařadil vyšší rychlostní stupeň a odměnou mu byl rovněž pokutový kop! K jeho exekuci se postavil Tielmans a s přehledem vyrovnal na 1:1!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté ještě zahrávali přímý kop. Do pokutového území se seběhli všichni vysocí hlavičkáři, nicméně fotbalisté Oostende z toho nebezpečí pro Roefa nevytěžili.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Conté napadal domácího brankáře, nicméně Roef byl u míče jako první a stačil jej schovat před čerstvým hráčem Oostende. Ani jeden z týmů už nechce udělat chybu.
     
    89
    Další žlutá karta! Milić si šlapákem vyskočil na jednoho z domácích hráčů a za své chování je po zásluze odměněn!
     
    88
    Anderlecht se navíc zbytečně připravil o míč. Teodorczyk napadal s takovou vervou, až se dopustil útočného faulu. Oostende s rozehrávkou rozhodně nebude spěchat.
     
    87
    Anderlecht se nastěhoval na polovinu Oostende, nicméně hosté vytrvale hlídají hranici velkého vápna a domácí nemají moc prostoru ke kombinaci.
     
    86
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází El Ghanassy, přichází Conté.
     
    85
    Ze standardní situace ale nebezpečí pro branku brankáře Prota nepřišlo. Skákavá střela prolétla kolem pravé tyče. Hosté budou rozehrávat.
     
    84
    Domácí se nadále tlačí do útoku! Vandendriessche se těsně před pokutovým územím dopustil faulu a Anderlecht bude mít dobrou šanci!
    82. Youri TIELMANS - 1:1
     
    82
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Míč si na značku pokutového kopu postavil YOURI TIELMANS a nekompromisní bombou pod břevno vyrovnal na 1:1!
     
    81
    A pozor! Pokutový kop také na druhé straně hrací plochy! Milić povalil ve vápně útočníka Anderlechtu a domácí mají šanci na vyrovnání!
     
    80
    Domácí měli k dispozici další přímý kop! Tentokrát už byl brankář Proto jistější a bez jakýchkoliv problémů ukryl míč v rukavicích.
     
    79
    Hra je přerušena! Hostující brankář zůstal po předchozí akci ležet na malém vápně a nyní musí být ošetřen! Proto však bude v zápase pokračovat.
     
    78
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Sowah, přichází Harbaoui.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 82. Tielmans (pen.) – 67. Berrier (pen.)

    Karty:   77. Canesin (OOS), 84. Vandendriessche (OOS), 89. Milić (OOS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:4.
    R.S.C. Anderlecht: Roef – Sowah (78. Harbaoui), Mbodji, Deschacht (72. Spajić), Acheampong – Dendoncker, Tielmans – Chipciu, Stanciu, Hanni (63. Capel), Teodorczyk
    Náhradníci: Spajić, Harbaoui, Bruno, Nuytinck, Capel, Boeckx, Obradović

    KV Oostende: Proto – Capon, Rozehnal, Milić, Marušić – Vandendriessche, Jonckheere – Canesin, Berrier, El Ghanassy (86. Conté) – Dimata (76. Cyriac)
    Náhradníci: Bossaerts, Siani, Cyriac, Ovono, Akpala, Conté, Godeau

    Rozhodca: Gumienny – Hermans, Hutsebaut