Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference reprezentace "A" (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha před EL (kon.) | Tisková konference Hapoel Beer-Sheva před EL (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference Hapoel Beer-Sheva před zápasem Evropské ligy

cz Streda 02.11.2016, 18:30Tlačové konferencie
     
    Tisková konference izraelského týmu zabrala sotva deset minut. Mluvil hlavně kouč Barak Bakhar, který uvedl, že o složení sestavy pro zítřejší zápas ještě jasno nemá. Záložník Vladimir Broun uvedl, že doufá, že zítřejší zápas dopadne pro Beer-Shevu lépe, než minulý zápas na izraelské půdě. (18:45:48)
     
    Tisková konference skončila
     
    Vladimir Broun – "V minulém zápase hrála Sparta dobře takticky. Cítili jsme, že jsme byli lepší. Zítra to bude jiný zápas, jsme připravení a doufejme, že to dopadne lépe."
     
    Otázka ohledně minulého zápasu se Spartou. Co si Beer-Sheva z tohoto zápasu vzala za poučení. "V prvním zápase jsme cítili, že jsme byli lepší, nicméně jsme nakonec prohráli. Sparta hrála velmi disciplinovaně. V každém zápase se snažíme vyhrát, to bude platit i zítra."
     
    Barak Bakhar – "Máme dostatečně velký tým odborníků, kteří nám pomáhají. Na každý zápas se dostatečně připravujeme a finální složení sestavy rozhodneme až zítra."
     
    V jakém rozpoložení je tým po vítězství nad Maccabi? "Nevidím žádné spojen s tímto zápasemí. Je vždy důležité hrát pro vítězství, každý zápas je jiný a uděláme vše, abychom uspěli."
     
    Zítra máte důležitý zápas, jak vidíte své šance? Barak Bakhar – "Každý zápas je důležitý, obzvlášť tento. Počasí nebude hrát roli, hráči mají tyto podmínky rádi. Čekáme těžký zápas, hru Sparty jsme si důkladně rozebrali."
     
    Na dnešní tiskovou konferenci se dostavil kouč Barak Bakhar a záložník Vladimir Broun.
     
    Tisková konference začíná
     
    Příjemný podvečer z tiskového centra pražské Sparty, kde již za několik málo desítek sekund odstartuje předzápasová tisková konference týmu Hapoel Beer-Sheva, soupeře pražské Sparty v zítřejším duelu Evropské ligy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:30.

    Jan Havlovic