Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference reprezentace "A" (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha před EL (kon.) | Tisková konference Hapoel Beer-Sheva před EL (kon.)
koniec udalosti
Nominační tisková konference fotbalové reprezentace "A"

cz Streda 02.11.2016, 10:35Tlačové konferencie
     
    Díky za pozornost a mějte se fajn. (11:00:21)
     
    Předběžná nominace hráčů na duely s Norskem a Dánskem:

    Brankáři: Koubek (Sparta), Vaclík (Basilej), Pavlenka (Slavia)
    Obránci: Brabec (Genk), Kalas (Fulham), Gebre Selassie (Brémy), Novák (Midtjylland), Kadeřábek (Hoffenheim), Pudil (Sheffield Wednesday), Sivok (Bursaspor), Suchý (Basilej)
    Záložníci: Dočkal (Sparta), Droppa (Tomsk), Hořava (Plzeň), Krejčí (Boloňa), Skalák (Brighton)
    Útočníci: Schick (Sampdoria), Škoda (Slavia)
     
    Ukončena byla oficiální část tiskové konference.
     
    Jarolím o Petrželovi (trenér Plzně Pivarník o něm hovořil, že má potíže s plněním pokynů): Určitě by se nad tím měl dost zamyslet, protože to může i kazit dojem z jeho výkonu.
     
    Jarolím o Droppovi: Je to pozice klasického defenzivního hráče. Sledujeme i utkání ruské ligy, i když Tomsk není v nejlepším rozmaru. Výhrady určité k zápasu s Ázerbájdžánem byly. Věřím tomu, že je to typ hráče se srdcem na správném místě a nezklamal mě.
     
    Jarolím o Lafatovi: Nevíme přesně, jaký bude stav útočníků po posledním kole. Nevím, jak by na to David zareagoval, ale za předpokladu mimořádné situace bychom to mohli řešit mimořádným opatřením. Každopádně pokračuje ve střelbě branek a umí to, to je jasné.
     
    Jarolím o Pavelkovi, který je mezi náhradníky: Úplně mě nepřesvědčil svými výkony, jakými se v našem dresu prezentoval, takže aktuálně čeká na svou šanci.
     
    Jarolím o Antonínu Barákovi: Je velice produktivní, nebojí se toho. Má formu a má ke konečné nominace taktéž velmi blízko.
     
    Jarolím o Michalu Škodovi: Překvapuje mě svými výkony, i on patří do širší nominace a uvidíme, jak i jemu vyjde poslední ligové kolo.
     
    Jarolím o Kalasovi a Pudilovi: Pochopitelně to sledujeme. Je to stoper s perspektivou a počítáme s ním. Dan Pudil měl rovněž zdravotní problémy a byl by asi i v té předchozí nominaci.
     
    Jarolím o stoperech: Ty chyby byly, ale zejména v duelu s Německem. Jinak jsme však třikrát odehráli zápas na nulu, a to není špatná vizitka. Na druhou stranu my potřebujeme přitlačit vepředu.
     
    Jarolím o Zmrhalovi: Ano, jeho formu sledujeme. Podobný případ jako u Skaláka, sledujeme ho a má šanci na nominaci.
     
    Jarolím o Skalákovi: V Brightonu hraje zleva. Tady na tu pozici hráče máme. Možná je to komplikace, že nastupoval z pravé strany, ale je schopný hrát z obou stran, protože oba si často s Láďou místo mění i během zápasu. Pomohlo by to samozřejmě i jemu. Musíme ale jít za tím gólem důsledněji.
     
    Jarolím o Krmenčíkovi: Je mezi náhradníky, když bude donominovaný a při zvážení stavu ostatních hráčů je i on pro nás variantou na nástup do základní sestavy.
     
    Jarolím: Zjištěno o Norech pochopitelně máme jako o každém soupeři. Milan Škoda by mě být v pořádku. Co však mám objektivní informace, měl by být dobrý a měl by být fit. Bude k dispozici. O Norech víme dost. To, co jim dělalo problémy s Ázerbájdžánem a se San Marinem, byl útok do postavené obrany. Ale takhle samozřejmě hrát v domácím prostředí nebudeme. Nebudou hrát tak jako proti Němcům, kdy byli v hodně hlubokém bloku. Něco v hlavě mám, uvidíme, jak to naplníme na hřišti.
     
    Jarolím o výkonech: Je to potěšující, že měl třeba Jirka Skalák tři asistence, ale pořád to tam nepadá. byl tady dotaz na produktivitu a pořád to nejde. Všichni si to uvědomujeme a teď nás s Norskem čeká maturita. Musíme začít střílet góly, o ničem jiném to není.
     
    Jarolím o domácích úkolech: Mají od nás určitá doporučení, na čem by měli pracovat. Jsou ale natolik zkušení, že už vědí, jak se s tím mají popasovat.
     
    Jarolím: Nominace je ještě neúplná, máme volná okénka a brzy to vyřešíme. Týká se to zejména křídelních hráčů a útočníků.
     
    Předběžná nominace hráčů na duely s Norskem a Dánskem:

    Brankáři: Koubek (Sparta), Vaclík (Basilej), Pavlenka (Slavia)
    Obránci: Brabec (Genk), Kalas (Fulham), Gebre Selassie (Brémy), Novák (Midtjylland), Kadeřábek (Hoffenheim), Pudil (Sheffield Wednesday), Sivok (Bursaspor), Suchý (Basilej)
    Záložníci: Dočkal (Sparta), Droppa (Tomsk), Hořava (Plzeň), Krejčí (Boloňa), Skalák (Brighton)
    Útočníci: Schick (Sampdoria), Škoda (Slavia)

    Radek Barkman