Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference reprezentace "A" (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha před EL (kon.) | Tisková konference Hapoel Beer-Sheva před EL (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference AC Sparta Praha před zápasem Evropské ligy

cz Streda 02.11.2016, 17:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila (17:23:26)
     
    Plánujete překvapit soupeře nějakým z mladých hráčů? "Neplánujeme, že bychom dávali na hřiště mladé hráče, nicméně mladí hráči budou připraeni na střídačce."
     
    Otázka ohledně možnému povolání Davida Lafaty do reprezentace. "Pokud by na to David kývl, tak bych mu to velmi přál, neboť si o to svými výkony říká."
     
    Otázka ohledně nedělního zápasu s Libercem. "Nemyslím si, že je vhodné šetřit nějaké hráče. Vnímáme důležitost obou utkání, avšak v této chvíli nás zajímá zítřejší utkání. Měli jsme nyní dost času potrénovat a zregenerovat."
     
    Otázka ohledně zdravotního stavu hráčů. "Tým jsem v tomto stavu dostal, a tak se snažím z hráčů, které mám k dispozici, vymačkat maximum. Modlíme se, aby již nepřicházela další zranění, neboť to by bylo již opravdu hodně složité."
     
    "Zahustel, Čermák a další jsou pod lékařskou péčí, a tak se ani jeden z těchto zmiňovaných se do zítřejšího utkání nezapojí."
     
    "Nemyslím si, že by Beer Sheva změnila herní styl. Všechny zápasy, které jsme viděli, hráli velmi ofenzivně. Cheme je trestat v chybách, které checeme, aby dělali."
     
    Otázka ohledně výsledku zítřejšího zápasu. "Jaký by byl dobrý výsledek? Když jsem zde seděl před zápasem s Interem, říkal jsem, že bych byl rád za remízu. I dnes to zopakuji – myslím, že remíza by byla dobrá."
     
    Otázka ohledně klíčových hráčů izraelského týmu. "Hráči i já jsme byli překvapení, jakou kvalitu Beer Sheva má. Mé informace jsou takové, že hráč s číslem devět (Nwakaeme) nenastoupil do utkání s Maccabi a neměl by být připraven ani na zítřejší utkání.
     
    Otázka ohledně zdravotního stavu Václava Kadlece. "Uvidíme po dnešním tréninku, po kterém rozhodneme, zdali bude připraven na zítřejší utkání. Nechceme jít do rizika vzhledem k nedělnímu utkání v Liberci.
     
    Lukáš Mareček již odpověděl na všechny otázky přítomných novinářů. Nyní je na řadě trenér David Holoubek.
     
    Lukáš Mareček – "Není to úplně znát, že by Beer Sheva byla poprvé v EL. Hrají poměrně náročný fotbal, což bylo pro mě velké překvapení. Myslím si, že jejich účast v EL je velmi zajímavá, takže si myslím, že by mohli hrát každý rok EL, neboť je to kvalitní tým."
     
    Lukáš Mareček – "Myslím si, že oproti Southamptonu hrála Beer Sheva kvalitnější fotbal. Beer Sheva je kvalitnější, než Inter, takže nelze říct, že by to byl papírově slabší soupeř."
     
    Lukáš Mareček – "Doufám, že žádné negativní projevy fanoušků nebudou. Je škoda, že sektory budou zavřené, ale doufám, že fanoušci přijdou do sektorů, které budou otevřené. Stačí malý krůček, abychom udělali velký krok k postupu."
     
    Lukáš Mareček – "To vítězství bylo poměrně šťastné a byly to cenné tři body, které nás dostaly na první místo v tabulce. Herně to nebylo ideální, byli jsme zatažení v bloku. Neřekl bych, že by si vypracovali příliš mnoho šanci. Pozitivní byla naše obranná fáze. Sám jsem zvědavý, s čím přijedou. Věřím, že budeme hrát na nulu vzadu. Hrajeme doma, a tak tento zápas chceme zvládnout."
     
    Lukáš Mareček na otázku ohledně defenzivního záložníka. "Konkurence je potřeba, konkrétně ve Spartě. V lize hrál na této pozici Mário Holek, takže je zde alternativa. Co na to říct, marodka je velká, ale je to fakt a musíme se s tím vypořádat. I to nás může povzbudit a je to určitá motivace, abychom to zvládli."
     
    Lukáš Mareček – "Jak říkám, když se podívám na tabulku, jsme první. Ta chuť je veliká a cheme zápas zvládnout – nejlépe za tři body, abychom byli jedním krokem v další fázi. Beer Sheeva má však výborné hráče, a tak to nebude nic jednoduché."
     
    Na tiskovou konferenci dorazil trenér David Holoubek a Lukáš Mareček.
     
    Tisková konference začíná!

    Jan Havlovic