Vladivostok – Togliatti 5:2 (kon.) | Chabarovsk – Nižnekamsk 4:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Kazaň 2:3 (kon.)
Ufa – HC Slovan sk 6:3 (kon.) | D. Moskva – Novgorod 0:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 22.09.2016, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    A v závere zápasu si tak na trestnú lavicu sadá Jakub Valský na dve minúty, jeho sok Denis Bodrov dostal za vyprovokovanie bitky štvorminútový trest.
    58:22 Linus Omark (UFA) - 6:3
     
    58:22
    Salavat Ufa dala gól!
    A je to gól! Miloš Říha sa rozhodol odvolať brankára a výhru Ufy v dnešnom súboji pečatí Švéd LINUS OMARK, ktorý sa vrútil do útočného pásma a bez väčších problémov umiestnil puk do opustenej brány.
    Asistencie: Igor Grigorenko
     
    54:54
    A Slovan po vylúčení Mareka Viedenského azda stráca aj poslednú iskierku nádeje na vyrovnanie. Najbližšie dve minúty sa bude musieť brániť.
    47:10 Tomáš Zigo (SBA) - 5:3
     
    47:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    A Slovan Bratislava zásluhou dvojice TOMÁŠ ZIGO – Mislav Rosandić znižuje skóre na rozdiel dvoch gólov. Druhý menovaný parádnou stieľanou prihrávkou vyzval do stopercentnej šance bývalého útočníka Banskej Bystrice, ktorý nepohŕdol poskytnutou šancou a skóroval.
    Asistencie: Mislav Rosandić
     
    45:04
    A Slovan Bratislava mal možnosť skorigovať nepriaznivé skóre. Viedenský krásnou prihrávkou vysunul do úniku Václava Nedorosta, no ten nedokázal "vykúpať" Svedberga v bráne.
    43:56 Arťom Černov (UFA) - 5:2
     
    43:56
    Salavat Ufa dala gól!
    Slovan teraz zbytočne stratil puk v strednom pásme, Anton Lazarev našiel pred bratislavskou bránou ARŤOMA ČERNOVA, ktorý bez väčších problémov strieľa piaty gól svojho tímu v dnešnom zápase.
    Asistencia: Anton Lazarev
    41:44
     
    41:44
    A je to ďalšie vylúčenie v podaní Bratislavčanov. Na trestnú lavicu si sadá Juraj Šiška za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou.
     
    40:44
    Kyle Chipchura sa teraz dostal do sľubnej šance, no Svedberg sa dokázal presunúť zo strany na stranu a podržal svoj tím.
     
    38:49
    A je to ďalšie vylúčenie pre bratislavský celok. Na trestnú lavicu si za sekanie sadá Václav Nedorost.
    35:25 Alexandr Loginov (UFA) - 4:2
     
    35:25
    Salavat Ufa dala gól!
    A Ufa opäť vedie o dva góly. ALEXANDER LOGINOV ľahko nahodil puk pred bránu Slovana, Pogge mal zakrytý výhľad a strelu ruského obrancu zastavila až sieť v bratislavskej bráne.
    Asistencie: Enver Lisin, Linus Omark
     
    33:29
    A Slovan sa bude brániť v trojici. Na trestnú lavicu si sadá kapitán Andrej Meszároš, ktorý sa dopustil nedovolenej hry vysokou hokejkou, ktorou nebezpečne zasiahol strelca tretieho gólu Ufy Linusa Omarka.
    32:20
     
    32:20
    A Slovan bude hrať v oslabení. Na trestnú lavicu si sadá Jonathan Cheechoo, ktorý je potrestaný za nedovolené bránenie.
    30:07 Patrik Lušňák (SBA) - 3:2
     
    30:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to gól! Slovanu sa podarilo streliť kontaktný gól. MAREK ĎALOGA sa vrútil do útočného pásma, dokázal si poradiť so svojím strážcom, poslal puk pred Svedberga, ktorý sa od korčule Dmitrija Vorobjova odrazil za chrbát švédskeho brankára.
    Asistencie:
    25:48 Linus Omark (UFA) - 3:1
     
    25:48
    Salavat Ufa dala gól!
    A je to ďalší gól v sieti bratislavského Slovana. Strelecky sa presadil LINUS OMARK, ktorý si nakorčuľoval od ľavého mantinelu medzi kruhy, odkiaľ prekvapil Justina Poggea, ktorý si tento inkasovaný gól rozhodne nedá za klobúk.
    Asistencie: Andreas Engqvist, Denis Kuljaš
    24:47 Igor Makarov (UFA) - 2:1
     
    24:47
    Salavat Ufa dala gól!
    A Salavat Julajev Ufa sa opäť dostáva do vedenia. Presilovú hru svojho tímu využíva IGOR MAKAROV, ktorý výborne tečoval strelu Envera Lisina a prekonal brankára Justina Poggeho.
    Asistencie: Enver Lisin, Jevgenij Bodrov
     
    22:47
    A je to ďalšie vylúčenie slovenského celku. Na trestnú lavicu si sadá Patrik Bačík za držanie.
    19:01 1:1
    19:01 Marek Ďaloga (SBA) - 1:1
     
    19:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to gól! Na 1:1 v záverečnej minúte prvej tretiny vyrovnáva MAREK ĎALOGA, ktorý sa zmocnil dobrej prihrávky a peknou strelou zápästím k žŕdke využíva presilovú hru bratislavského Slovana.
    Asistencie: Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo
     
    17:22
    Nedovoleného bránenia sa dopustil Michail Vorobjov, ktorý tak spôsobil, že gól Kaprizova nemôže byť uznaný.
    13:20 1:0
    13:20 Andreas Engqvist (UFA) - 1:0
     
    13:20
    Salavat Ufa dala gól!
    A dokonale sa potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš. Strelu Hartikainena Pogge dokázal vykryť, no k dorážke sa dostal ANDREAS ENGQVIST, ktorý nekompromisne poslal puk do brány slovenského celku.
    Asistencia: Teemu Hartikainen, Linus Omark
     
    12:43
    A teraz zazvonila žŕdka na bráne Viktora Svedberga. Skalický odviedol skvelú prácu za bránou, k strele sa dostal Patrik Lušňák, no jeho projektil skončil len na konštrukcii brány.
     
    12:28
    Na trestnú lavicu si sadá Patrik Bačík za hákovanie. Na Slovan čakajú krušné dve minúty.
    11:21
     
    11:21
    A Enver Lisin sa teraz dostal do úniku, no zoči-voči Poggemu neuspel a brankár Slovana teraz výborným zákrokom podržal svoj tím.
     
    10:19
    A Slovan bude hrať presilovú hru o dvoch hráčov! Na "lavicu hanby" si sadá Zachar Arzamascev, ktorý je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    08:50
    A Slovan si zahrá prvú presilovú hru. Svojou aktivitou si faul od Teemuho Hartikainena vypýtal Jakub Valský.
     
    01:10
    A Salavat Julajev si zahrá prvú presilovú hru. Po 70 sekundách si na trestnú lavicu sadá Jonathan Cheechoo, ktorý sa dopustil podrazenia.

    Dávid Lech

    Góly a asistencie: 14. Engqvist (Hartikainen, Omark), 25. I. Makarov (Lisin, J. Bodrov), 26. Omark (Engqvist, Kuljaš), 36. Loginov (Lisin, Omark), 44. A. Černov (A. Lazarev), 59. Omark (I. Grigorenko) – 20. Ďaloga (Taffe, Cheechoo), 31. Ďaloga, 48. Zigo (Rosandić)


    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Kornějev, Kuljaš, D. Vorobjov, Gončarov, Garejev, Loginov, D. Bodrov, Arzamascev – Omark, Engqvist, Hartikainen – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – A. Černov, Chripunov, A. Lazarev – Kaprizov, M. Vorobjov, I. Grigorenko (C).
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Švarný, Plastino, Luža, Meszároš (C), Ďaloga, Pokorný, Rosandić, Bačik – Nedorost, Viedenský, Jeglič – Chipchura, Taffe, Cheechoo – Skalický, Lušňák, Šiška – Valský, Zigo, T. Kubalík.

    Rozhodca: Gusev, Olenin – Kuprijanov, Nikolajev